Tesettür Elbiselerde Yeni Nesil Moda

Modaselvim Elbise Dantel Detaylı Tesettür Elbise 81674BRNKO395 SaksTesettür modelleri ile birçok farklı markayı bünyesinde barındıran moda selvim, tesettür elbise çeşitlerini de müşterilerine sunuyor. Farklı renk ve dokuya sahip modeller ile farklı markalara eşlik ediyor. Moda selvim sitesi gerek modaselvim elbise modelleri gerekse diğer ürün çeşitleri ile tesettürün önemli siteleri arasında yer alıyor. Pek çok farklı modeli bünyesinde barındıran site son dönemlerin sıklıkla tercih edilen siteleri içerisinde gösterilebilir. Hem renk hem de kalite farklı ile çeşitli ürün modellerini müşterileri ile buluşturuyor. Moda selvim sitesi elbise modelleri kumaş, beden, renk, fiyat ve kategori üzerinden özellik değiştiriyor.

 

1.Ucuz Tesettür Elbise Modelleri

 

Tesettür kıyafetleri içerisinde birçok farklı parçadan söz edebiliriz. Bu noktada site üzerinden şal, tunik, kombin kıyafetler ve daha pek çok ürüne sahip olabilirsiniz. Bunun yanında ucuz tesettür elbise modellerin de farklı fiyatlandırmaların olduğunu söyleyebiliriz. Gerek outlet ürünler gerekse yeni ürünler ile farklı ürün fiyatları mevcuttur. Ayrıca ürün fiyatlarında çeşitliliği hem sezonluk değişimler hem de kişiye özel indirimler etkilemektedir. Ürün fiyatları elbiselerin tasarım ve boyutlarına göre değişebilirken bir yandan da kullanılan malzemede etkili oluyor. Ayrıca boydan tesettür elbise bedenleri S bedenden başlayarak XXXL bedene kadar devam ediyor. Ürünlerde yirmiye yakın kumaş çeşidi kullanılıyor.

 

2.Uzun Kollu Tesettür Elbiseler

 

Elbise modelleri kısa ve uzun kollu elbiseler olarak ikiye ayrılıyor. Özellikle çocuk elbiselerinde kısa kollu elbise çeşitleri fazla iken uygun tesettür elbise modellerinde uzun kollu tercih ediliyor. Uzun kollu elbiseler ise;

 

-Desenli teri koton elbiseler

-Desenli kemerli elbiseler

-Kloş kapalı elbiseler

-Nakış detaylı elbiseler

-Baskılı şifon tesettür elbiseler

-Düğme detaylı elbiseler

Gibi çeşitleri ile detaylandırılıyor. Bu elbiseler hem renk hem de doku olarak değişkenlik gösterebiliyor. Daha detaylı bilgi alabilmek için sitenin ziyaret edilmesi gerekiyor.

 

3.Yeni Sezon Tesettür Elbiseler

 

Yeni sezon elbise modellerinde ise hem uzun kollu hem de kısa kollu elbise modelleri ile karşılaşmak mümkündür. Özellikle yeni sezon tesettür elbise yaz sezonu için ara renkler ve çiçekli tesettür elbise modelleri dikkat çekiyor. Müşterilerin sıklıkla tercih ettiği modeller ise fırsat ürünleri bünyesinde de ele alınabiliyor.

Bir cevap yazın