Tesettür Elbiselerde Günlük Ve Klasik Tasarımlar

Tesettür modasına yönelik modellerde yaratıcı tasarımlar ve farklı tarz seçeneklerine uygun modelleri bulmak oldukça kolay hale gelmiştir. Bayanların modayı yakından takip etmesi ile tesettür modasına ait ürünlerin geniş tasarım seçenekleri oluşturulmaktadır. Özellikle tesettür elbise modellerinde trend ayrıntılar kullanılarak şık bir tarz ortaya çıkarılmaktır.

 

Elbise modellerinde bu sezonun öne çıkan ürünleri arasında kot kumaş kullanımı tercih edilmektedir. Kot elbiseler, uzun etek kesimi ile tasarlanmaktadır. Özellikle genç bayanların tercih edebileceği ve günlük kullanımda zarif bir görünümün elde edilebileceği modellerdir. Kot elbiselerin bel bölgesinde ise etnik motifler kullanılarak, bahar sezonuna uygun tasarımlar meydana getirilmektedir. Sezon trendlerinin yer aldığı geniş ürün yelpazesi ile Moda Selvim, bayanların arzlarına uygun ürünleri rahatlıkla bulabilmelerini sağlamaktadır.

 

Klasik tarzda giyinmeyi seven bayanlara yönelik oluşturulan, sezonun trend modelleri ise inci detaylı modellerdir. İnci detayları kullanılan kıyafetler hem günlük kullanımda hem de davetlere yönelik kullanımda seçilebilmektedir. Zarif detaylar ile tasarlanan inci taşlı elbiseler, bayanların şık görünümünü desteklemektedir. Bu sezon öne çıkan yeni tesettür elbise modellerinde ise inci detaylar omuzlarda kullanılmaktadır. Uzun ve volanlı etek dikimine sahip elbiseler, omuz kısmında kullanılan kumaş şeritlerin üzerine eklenen inci boncuklar ile tasarlanmıştır. İndigo, haki, bordo, pembe, taba ve mor renkler kullanılarak tasarımlar meydana getirilmektedir. Bu renkler sezonun trend renkleri arasında yer almaktadır. Kullanıldıkları ürünlerde modaya uygun bir tasarım meydana getirilmesini sağlamaktadır. Bu yol ile trende uygun modeller bayanlar ile daha kolay bir şekilde buluşturuluyor.

 

 Tesettür Modasında Yaratıcı Tasarımlar Nelerdir?

 

Bayanların ilgisini çekebilecek yaratıcı tasarımlar da ürün yelpazesinde yer almaktadır. Bu sezon trend ürünler arasında alışılan tasarımların yanı sıra yaratıcı tasarımlarda yer almaktadır. Gömlek üzerine giyilen tesettür elbise modelleri de sezonun trend ürünleri arasında yer almaktadır. Bu modeller etek kısmında kullanılan geniş fır fır kesimi ile oluşturulmuştur. Görünüm açısından şık ve modern bir tarz oluşturmaktadır. Somon, mavi, bordo, siyah, mint ve daha birçok renk seçeneği kullanılarak oluşturulmaktadır. Elbiseler günlük kullanımda tarzını öne çıkarmayı seven bayanlara hitap etmektedir.

 

Bir cevap yazın