Tesettür Elbiseler Bu Sezona Damgasını Vuruyor!

tesettür elbiseGeçen sezon olduğu gibi bu sezonda da tesettür elbiseler oldukça revaçta olacak. Tesettür elbiseler kullanım rahatlığı ve kombin kolaylığı sayesinde tesettürlü bayanların kurtarıcısı olarak gardıroplarda oldukça büyük bir yer kaplamaktadır. Tesettür elbiseler stilettolarla ve diğer topuklu ayakkabılarla kombinlendiği zaman özel davet ve düğünlere de uygun hale gelebilmektedir.

Tesettür abiye giymeyi sevmeyen bayanlar düz bir tesettür elbise ile topuklu ayakkabıları kullanarak düğünlere katılabilmektedirler. Tesettür elbiselerinizi babet ve spor ayakkabılarla kombinleyerek günlük kullanım için de uygun hale getirebilirsiniz. Özellikle spor giyinmeyi seven hanımlar için kapüşonlu feracelerle kombin yapılmasını öneririz. Fazla kilolarınızı saklamak istiyorsanız koyu renkli ve desensiz elbiseler kullanmanızı ve boyunuzu daha uzun göstererek sizi daha ince göstermesi açısından topuklu ayakkabı giymenizi tavsiye ederiz. Bir kadın için şıklık kadar zarafet de önemlidir.

Bu yüzden daha zarif ve asil bir görünüme ulaşmak için fazla kilolarınızı saklayarak şıklığınızla dikkatleri çekebilirsiniz. Boyunuzu kesmemesi açısından şal ve başörtülerinizi de elbisenizle aynı renkte seçebilirsiniz. Bu sene çiçek desenleri sezona damgasını vuracağından çiçek desenli tesettür elbiselerden edinmenizi tavsiye ederiz. Kombinleme rahatlığından dolayı etek ve bluz kombinlerinin yanı sıra tesettür elbise daha çok tercih edilmektedir. Boğazlı çeşitleri de bulunan yün ve örgü elbiseleri tercih ederek soğuktan da korunabilirsiniz.

Özellikle yün elbiseler bu sezon moda olacak ve her yerde göreceğiz. Şıklığınızın yanında stil sahibi bir görüntü de elde etmek istiyorsanız tesettür elbiselerinizin üstüne boyunluk, kolye gibi aksesuarlar eklemenizi öneririz. Kadınlar için aksesuar vazgeçilmezdir. Bu sene boyunlu elbiseler ve kazaklar üstünde kolyeleri görmeye şimdiden alışmanızı ve kombinlerinizde kullanmanızı tavsiye ederiz.

Tesettür elbiselerinizi çapraz veya yandan askılı çantalarla kombinleyerek günlük ve spor bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Salaş görünmeyi seviyorsanız çok büyük çantalardan uzak durmanızı öneririz. Bunun yerine daha küçük ve kullanışlı çantalar kullanmanızı tavsiye ederiz. Uzun yerlere kadar olan hırka ve paltolarla kombinizi tamamlayabilirsiniz. Şıklığınızdan ödün vermek istemeyen bir bayansanız üzerinize giydiğiniz hırka ve kabanların elbisenizin boyundan daha uzun olmasına özen göstermenizi tavsiye ederiz.

 

Bir cevap yazın