Tesettür Elbise Modelleri ve Trendler

Tesettür elbise; şıklığından taviz vermeyen muhafazakâr hanımların gerek özel günleri gerekse de günlük hayatlarında şık ve rahat olabilmelerini sağlayan ayak bileklerine kadar uzun olan ve kollu giysilerdir ve tesettür giyimin en özel parçalarından biridir. Kesim bakımından her yaşa her zevke ve her bedene uyum sağlayan bu kıyafetler bazen şah sahalı modelleri ile bazen de hafif modelleri ile mağazaların vitrinlerinde boy göstermektedir. Hafif tasarımlarla tasarlanan tesettür elbise modelleri uygun aksesuarlar detaylandırılarak ortaya şık bir kombin elde edilebilmektedir. Detaylı modelleri sade eşarp şık çanta ve topuklu ayakkabılar ile uyum özel günlerin kurtarıcısı  haline gelmektedir.

Tesettür Elbise Modellerinde Hangi Detaylar Ön Planda

 

Tesettür giyim ürünlerini moda trendleri arasında yer almaya başladığı günden bu yanan tesettür elbise modellerinde bir hayli değişiklikler gözlerden kaçmıyor. Çok önceleri sade ve düz kesimlerle tasarlanan tesettür elbiseler şimdilerden gerek renkleri açısından gerek detayları açısında son derece etkileyici tasarımlarla hanımların beğenisine sunulmaktadır. Birçok kadını tercihi her ne kadar sadelikten yana da olsa da, kadınlar sadeliğinde şık olanından vazgeçmezler. Güpür ve dantel detaylı tesettür elbiseler de sadeliğin yanında şıklığı ve zarafeti de bir arada yaşatmaktadır. Hafta sonları aile ve arkadaş ziyaretlerinizde sahip olmayı arzu ettiğiniz şıklığı ve zarif görünüme ince ve zarif tasarımlı bir tesettür elbise ile sahip olabilirsiniz. Bu zarafet bazen, küçük bir düğme detayı, gözlerde narin bir etki bırakan dantel ya tesettür elbise modelleri tesettür giyimin en özel parçalarından biridir.   Güpür ve ışıl – ışıl parlayan taş tasarımlar ile kazanılabilir.  Elbiselerin çoğu modellerinde ise göze çarpacak detaylar sayesinde elbiseler şık ayrıntı ve özellik kazanmaktadır.

Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri

 

Yeni sezon trendler tesettür elbise modellerine de birkaç değişiklikler getirdi. Düz kesimlerden tasarlanan tesettür elbiseler yeni sezonda asimetrik kesimlerle buluşarak daha zarif ve ince görünüme kavuştu.  Etek ucu yaka ve kollar bile asimetrik kesim ile tasarlanarak ortaya bambaşka bir model çıkartıldı. Tercihlerini modern kıyafetlerden yana kullanan tarzı sahibi tesettürlü hanımlar asimetrik kesimli tesettür elbiselere ılık baktığını söyleyebiliriz. Günlük kullanım için tasarlanan elbise modellerinde ise s nakışlı işlemeler moda trendler arasında yer alıyor.

 

Bir cevap yazın