Tesettür Elbise Modelleri Nasıl Seçilir?

Son yıllarda kadın giyim sektörü hızla gelişiyor. Her yaştan kadınlara göre birbirinden güzel elbise modelleri vitrinlerdeki yerini alıyor. Her renk ve modelde kıyafetler uygun aksesuarlar ile kombin yapıldığında oldukça şık ve zarif bir görünüm de elde ediliyor. O nedenle vücuda uygun bir elbise seçimi son derece önemlidir. Çünkü yaz sıcaklarında en çok elbise modelleri tercih ediliyor. Yazlık elbise modelleri de oldukça şık ve zarif bir görünüm oluşturuyor. Tesettürlü hanımlar da aldıkları tesettür elbise modellerini birbirinden uygun aksesuarlar ile de kombin yapabiliyorlar.

Birbirinden Şık Tesettür Elbise Modelleri

Günümüzde birbirinden farklı tesettür elbise modellerini bulmak mümkündür. Özellikle her vücut tipine uygun oldukça güzel elbiseler seçilebiliyor. Tesettürlü hanımlar genellikle günlük yaşamda rahat ve kullanışlı elbiseleri giymeyi tercih ediyorlar. Bu elbiseler genellikle belden bağlamalı ve fermuar detaylı da oluyor. Bazı elbiseler ise önden düğmeli rahat ve kullanışlı elbiseler tercih ediliyor. Özel davetlerde ise daha şık ve zarif tesettür elbise modelleri tercih ediliyor. Özel davetler giyilen bu elbise modellerinde tül ve dantel detaylar da göze çarpıyor. Bu şekilde doğru seçimler yapılıyor.

Tesettür Elbise Kombini Nasıl Yapılmalı?

Hanımlar tesettür elbise seçimi yaparken çok dikkatli davranıyorlar. Öncelikle vücuda en çok yakışan elbise modelleri tercih edilmelidir. Ayrıca bu elbiseler de uygun aksesuarlar ile kombin yapılmalıdır. Günlük yaşamda giyilen tesettür elbise modelleri daha rahat ve kullanışlı ayakkabı ile kombin yapılmalıdır. Bu tür elbiselerin altına babet ya da spor ayakkabılar tercih edilir. Buna uygun sade ve düz bir başörtüsü de kullanılabilir. Özel davetlere giderken ise şık ve zarif bir elbise tercih edilebilir. Bu gecelerde de şık bir elbise tercih edilebilir. Bunun altına da zarif bir topuklu ayakkabı giyilmelidir.

Tesettür Elbise Bakım Ve Temizliği Nasıl Yapılmalı?

Tesettür elbiselerin bakım ve temizliğine oldukça dikkat edilmelidir. Kıyafet satın alınırken bakım ve temizlik talimatları dikkatli bir şekilde okunmalıdır. Bunun ardından ise hassas kumaşlı kıyafetler kuru temizlemeye gönderilmelidir. Kuru temizlemeye gönderilen kıyafetler daha uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Normal kumaşlar ise düşük devirde yıkanmalıdır.

 

Bir cevap yazın