Tesettür Elbise 2018 Modası

Bu yıl tesettür giyim konusunda çalışan modacılar canlı renkleri ön planda tutarak tasarımlar oluşturmuşlardır. 2018 tesettür modası daha sofistik renkteki kombinler ile kişilerdeki enerjiyi ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

 

 2018 Tesettür Elbise Modellerinde Çiçekli Desenler Ön Planda

 

2018 tesettür giyim modellerinde özellikle irili ufaklı çiçek desenli modeller göze çarpmaktadır. Çiçekli elbiselerde daha çok sarı, turuncu, mavi, pembe gibi renkler ile tasarımlar tercih edilmektedir. Bunun dışında sade bir elbise ile çiçek desenli ayakkabı veya çanta ile yapılan kombinlerle de sıkça karşılaşılması mümkündür.

 

 2018 Tesettür Elbise Modellerinde En Trend Renkler

 

Bu yılın yaz mevsimi modasına cıvıl cıvıl renkler hakimdir. En çok ön planda olan ve tercih edilen renk turuncudur. Turuncunun değişik tonlarında üretilen elbiseler krem tonları kullanılarak tercih edilen aksesuarlar ile kombin yaratarak şıklığı yakalamak mümkün. Turuncunun dışında mavi tonları üzerinde de modacıların çalıştığı bir gerçektir. Asaleti temsil eden mor rengi ise elbise seçimi için diğer bir renk seçeneği arasında yer alır.

 

Bunların dışında renk seçiminde bulunurken dikkat edilmesi gereken başka hususlar vardır. Bu yıl siyah ve lacivert ile yapılan kombinlere rastlanması zor olacaktır. Renkli modellerde daha çok pastel tonlar ile kiremit, haki, yeşil gibi tonlar da tercih edilebilir. Renk uyumunun doğru yapılması tesettür elbise modellerinde çok önemli bir detaydır. Tesettür elbise tercihinde bulunacak bayanların renk geçişlerini nazik bir şekilde kombinlemelerinde fayda vardır.

 

 2018 Tesettür Elbise İçin Aksesuar Seçimleri

 

Bu yıl tesettür elbise modellerine canlı renkler hakim olduğu için ayakkabı ve çanta gibi tamamlayıcı parçalar daha sade olacaktır. Genellikle nude renklerdeki ayakkabı ve çanta modelleri ile şık bir görüntü elde etmek mümkün. Bunun dışında bu yılın modası olan başka bir parça aksesuar ise belden kemerlerdir. Elbise tercihlerinde belden kemer kullanılarak çeşitli kombinlere rastlanılacaktır. Sade elbise tercihinde bulunulduğu zaman ise eşarp ve şallar püsküllü tercih edilerek kombin dinamik ve daha heyecanlı bir hale getirilebilir. Eğer özel bir davet veya organizasyon için klasik bir elbise tercihinde bulunulduysa o zaman daha şık ve gösterişli takılar ile kombinler sağlanabilir.

Bir cevap yazın