Tesettür Abiyeler İle Hangi Aksesuarlar Uyum Sağlar

 

Güzel bir tesettür abiye modeli satın alındığı zaman gidilmek istenen herhangi bir özel davet ya da düğün ve nişan için hazırlanıldığında sadece bir abiye çeşidi elbette yetmez. O güzel elbiseyi taçlandıracak ve harika bir uyum içerisinde güzel bir görünüm imkanı verecek olan farklı aksesuar çeşitlerini de kadınların kullanması ayrı bir önem taşımaktadır. Bu sayede abiyelere daha hoş bir görünüm içerisinde ön plana daha fazla çıkma şansı sunulmaktadır. Bunu sağlayacak olan da baştan aşağı farklı kısımlar adına tercih edilebilecek aksesuar çeşitleri bulunmaktadır. Bunlar içerisinde örneği hiç şüphesiz ayakkabı modelleri ilk sırada yer almaktadır. Model olarak ise topuklu ayakkabılar abiye çeşitleri adına mutlaka tercih edilmelidir. Eğer ayakkabı elbise altından görünüyor ise mutlaka koyu renkli bir seçim yapılmalıdır ancak elbise yerleri süpüren bir model hesap o zaman daha açık renkli ayakkabılar da giyilebilir.

 

Tesettür abiyeler için farklı aksesuar çeşitleri

 

Elbette güzel bir tesettür abiye modeli için olmazsa olmaz aksesuarlar arasında birbirinden değişik takı çeşitleri ön plana çıkmaktadır. Burada en başta küpeler bulunmaktadır. Farklı desenler altındaki abiyelere göre seçilebilecek olan küpe çeşitleri abiyeler ile uyum sağlanmak isteniyor ise mutlaka daha ince ve zarif altın ya da gümüş tasarımlar tercih edilmelidir. Eğer boyun kısmı ve bileklik için de güzel bir takım kullanmak arzusu var ise yine ince bir tasarım ile yapılmış kolye çeşitleri ile birlikte bilezikler kullanılabilir.

 

En özel aksesuar çeşitleri

 

Hanımların hiç şüphesiz güzel bir tesettür abiye modeli ile birlikte asla vazgeçmeyecekleri aksesuar çeşidi çantalardır. Burada hanımların yapması gereken hangi abiye modeli olursa olsun hiç fark etmez askısız ve küçük, elde taşınabilecek çanta çeşitlerin, almaları, abiyenin daha şık ve estetik bir görünüm sağlamasına fırsat verebilmektedir. Abiyenin rengine göre güzel bir uyum adına hem çanta hem de ayakkabı buna göre seçilmelidir. Kişisel tercihler ön plana çıkarılarak burada moda uzmanlarının da söylediklerini dinlemek suretiyle güzel bir kombin yapmak tüm bu seçenekler altında mümkündür. Önemli olan hanımların abiye çeşitleri ile birlikte aksesuarları harika bir uyum içerisinde kullanmalarıdır.

 

Bir cevap yazın