Tesettür Abiye Seçmeden Önce Bunları Bilmelisiniz

 

G.M.Z. Tesettür - Kendinden Kemerli Mika Abiye ZRM6095 Gümüş (1)Tesettür giyim seçen bayanlar, özel gün ve gecelerde, diğer bayanlar gibi şık ve göz alıcı olmak isterler. Bunun için tesettür abiye modelleri moda şirketleri tarafından bayanlara sunulmaktadır. Tabii ki tesettür abiye modellerini seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Göz alıcı bir şekilde giymek için modanın çizgilerini ve renklerini takip etmek, ayrıca iyi bir kombin yapmak gerekir. Bayanlar katılacakları özel gün ve gecelerde şıklıkları ile herkesi kendine hayran bırakmak için tesettür abiye giyimde püf noktaları mutlaka bilmelidir.

 

Tesettür abiye nasıl seçilir?

 

           Tesettür abiye seçmeden önce mutlaka ten renginize uygun olan renkleri bilmeniz gerekir. Markalar, bayanlara özel birçok abiye çeşidi üretmiş olsa da, bunların hepsi bayanlara uygun olmayacaktır. Tesettür abiye modellerinin hem eşarplar hem çantalar hem de ayakkabılar ile kombin yaparak mutlaka uyumlu hale getirmek gerekir. Her bir ayrı olan bu modeller bir araya geldiğinde bir bütün gibi durmalıdır. Tesettür ayakkabı ve abiye birbiriyle uyumlu seçilerek, sanki ayrı ayrı değilmiş de hepsi bir parçaymış gibi bir kombin oluşturulmalıdır. Bu uyum bayanları göz alıcı gösterecektir.

 

Tesettür abiye modelleri nelerdir?

 

Bu sezon bayanların tercih edeceği tesettür abiyeler de genelde, bordo, soluk yeşil ve pudra pembe renkleri daha ön plana çıkmaktadır. Yeni sezonda bayanlara sunulan en gözde modeller olan bu abiyeler bayanların da oldukça hoşuna gitmektedir. Yaklaşan yaz dönemi ile daha doğal ve pastel renkler gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. Bayanların da tesettür abiye tercihlerinde yine çiçek veya yaprak desenli modeller ve parlak renge sahip modeller biraz daha tercih oranını arttırmış durumda.

 

Tüllü, güpür detaylı veya dantelli tesettür abiyeleri tercih edebilecek olan bayanlar, bunun yanında drapeli ve nakışlı modeller ile taşlı detayları barındıran abiye modellerini tercih edebilirler. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz gibi abiye alırken tesettür ve ayakkabı ile tam bir uyum içinde olursa katıldığı etkinlikte herkesin gözü bu bayanların üstünde olacaktır. Kışın giymek için de kadife ve ipek abiye modelleri biraz daha tercih edilmektedir. Bu modellerde de yine farklı renk ve desen seçenekleri markalar tarafından bayanların beğenisine sunuluyor.

Tesettür abiye modellerini görmek için tıklayınız.

Bir cevap yazın