Tesettür Abiye Satın Alınırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir

 

Güzel ve şık bir tesettür abiye satın alırken mutlaka birçok farklı kriter göz önünde bulundurulmalıdır. Bunlar içerisinde en başta hiç şüphesiz ürünün kaliteli bir kumaş yapısı kapsamında üretiminin yapılmasıdır. Bunu sağlamak için ise tek yapılması gereken kaliteli ve bilindik markalar kapsamında güzel bir abiye çeşidini satın almaktır. Saten ya da pamuk veya kadife tarzı bu gibi değişik ve uzun yıllar dayanabilecek şekildeki kumaş çeşitleri bünyesinde yapılan abiye modellerini seçmek büyük bir önem taşımaktadır. Kumaş kalitesini geçtikten sonra ise ikinci sırada elbette görsel anlamda tüm adımların kendi kişisel zevklerine göre bir modeli tercih etmeleridir. Sonuçta her kadının kendi zevki bulunmakta ve buna göre bir model ve renk seçimi yapılmaktadır.

 

Güzel bir abiye modeli seçilirken farklı kriterler

 

Hangi organizasyona katılmak istenip istenilmediğini de burada büyük bir önem arz etmektedir. Örneğin bir nişan veya düğün gibi organizasyonlar içerisinde daha rahat ve daha renkli tesettür abiye modelleri seçilmelidir. Ancak özellikle gece davetleri adına özel bir organizasyon için mutlaka daha ağır ve daha parıltılı, şık bir abiye modeli seçilmesi gerekmektedir. Bir abiye modeli satın alırken dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise elbisenin bir hanımın beden ya da boyuna göre yakışıp yakışmayacağını noktasıdır. Bazı elbiseler çok zayıf hanımlara güzel giderken bazı giyimler ise kilolu hanımlar için üzerinde hoş durmaktadır. Buna da dikkat etmek gerekir. Tabii ten rengini de burada unutmamak lazım. Mesela koyu renkli bir tene sahip hanımlar daha açık renkli giyimleri tercih edebilirler. Tam tersi beyaz tenli hanımlara da daha koyu renkli abiye modellerini tercih etmeleri hoş bir görünüm yakalamalarına olarak tanıyabilir.

 

En güzel abiye modelleri seçimleri

 

Tüm bu seçenekleri bir araya getirerek güzel bir tesettür abiye seçimi yapmanın önemi oldukça büyüktür. Tabii burada evde bulunan dış giyim örnekleri ile de güzel bir kombin yaratmak adına buna göre bir seçim gerçekleştirmek de, gidilmek istenen yer için ayrı bir görsel güzellik verebilmektedir. Bütün bu kriterler kapsamında şık bir abiye modeli çok uygun fiyatlar altında satın alınabilir.

 

Bir cevap yazın