TESETTÜR ABİYE MODELLERİ

 

Bayanlar artık daha sık seçeneklere sahip. www.modaselvim.com adresi ile ayrıcalıklı tesettür abiye tercihleriyle özel günlerde, davetlerde ve özel yemeklerde tercih edebileceği tesettür giyim seçeneğine sahip oluyor. Hızlı ve güvenli alışveriş seçeneği sunan web sayfası, bayanların bu ihtiyacına cevap veren site madde başlıkları ile kolay kullanım hizmeti veriyor, bayanların aradıklarını kolayca bulmasını sağlıyor.

 

Moda Selvim’in sunduğu seçeneklere yakından baktığımızda öne çıkan model ve konseptleri şu şekilde mercek altına alabiliriz. İlk olarak öne çıkan seçenek olan belli gülkurusu elbise, siyah, bordo ve haki gibi özel renklerle seçenek oluşturuyor. Bunun yanında düğün ve davetlerde giymeye müsait olan fiyonk detay elbise saks ve petrol gibi tonlarla özel tasarımlar sunuyor. Daha çok ofis ve iş ortamları için kullanılan kolyeli kalem elbise modeli de tesettür abiye modelleri içerisinde özel bir seçenek olarak öne çıkıyor.

 

Saraylara layık bir model olan çiçek desen pul payet elbise de tül detayı ile öne çıkararak seçkin bir tercih oluşturuyor. Yine özel günlerinizde göz kamaştırıcı bir seçenek olarak öne çıkan buz mavisi payet abiye de bayanlar için özel giyim tercihi olarak web sayfasında yer alıyor. Bayanlar için hassas dokunuşlar sunan kadife abiye modelleri tesettür abiye seçenekleri içerisinde özel bir yere sahip. Siyah, lacivert ve mor gibi koyu tonlarla kombinlenen kadife abiye modelleri özel ortamlarda tercih edilebilecek şık bir tercih olarak listelerde yerini alıyor. Bunun dışında kemerli sakar elbise de bayanlar için özel tercihlerden biri olarak alternatif oluşturuyor.

 

Bolero görünümlü abiye elbise ve taşlı şifon kuyruklu abiye elbise özel davetlerde bayanlara özel tercihler olarak seçenek oluşturuyor. Günlük kıyafetler olarak şık tercihler sunan tesettür abiye modelleri resmi ortamlar ve iş ortamı için de birbirinden şık ve kullanışlı tercihler oluşturuyor. Taşlı kalem abiye modelleri yanında bel broşlu abiye elbise seçenekleri iş ortamları için ideal seçenekler olarak bayanların tercihine sunulmuş. İş ortamı için tercih edilebilecek bir diğer seçenek olan banu kuyruklu elbise yeşil, haki ve siyah tonları ile bayanlara ideal alternatifler oluşturuyor.

Tesettür abiye modellerine Moda Selvim‘den takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın