Spor Şık Olmak İsteyenlere Gömlek Ve Bluz Modelleri

2018 moda sezonunda tesettür giyimde birbirinden şık ve kullanışlı ürünler yer almaktadır. Moda tasarımcılarının tasarımlarında yer alan ürünler, modaya yön vererek, mağazaların vitrinlerinde bayanların gözlerini kamaştıracak diyebiliriz. Tesettür giyinmeyi tercih eden bayanların, kombinlerinde en çok kullandıkları kıyafetler arasında gömlek ve bluzlar gelmektedir. Modası geçmeyen, her yerde giyilebilen tesettür giyim gömlek ve bluz modelleri için www.modaselvim.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 Spor ve Şık Gömlek Modelleri

 

Tesettür giyinen bayanlar, kıyafet seçenekleri arasında gömlekleri, etek ve pantolonlarla kombinlemektedirler. Klasik gömlek modellerinin dışında farklı ve göz alıcı kesimlerde yer alan gömlekler de son yıllarda bayanlar tarafından oldukça rağbet görmektedir. Verev kesim, asimetrik kesim gömlek modellerini, jean ve spor ayakkabıyla giyerek spor bir kombin oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu kesimde yer alan gömlek modellerini, kumaş pantolon veya eteklerle kombinleyerek, altına giyeceğiniz stiletto ayakkabıyla da özel davetlere çok rahat bir şekilde katılabilirsiniz. Renk seçenekleri arasında tesettür giyim modasında yer alan bu senenin renklerini bulabilmeniz mümkündür.

 

 Dantel Zarafetiyle Tasarlanan Bluz Modelleri

 

Dantel kumaşlar, kullanıldığı kıyafete her zaman zariflik katmaktadır. Günümüzde artık dantel kumaşlar, günlük kıyafetlerde detay olarak fazlasıyla kullanılmaktadır. Sadece özel davet ve organizasyonlarda giyilebilir diye düşünülen dantel bluzlar, günlük olarak arkadaş toplantılarında da giyilebilmektedir. Dantel bluzların altına giyeceğiniz skinny pantolon veya etekle, gecenin zarif bayanı olabilmeniz mümkündür.

 

 Pilise Detaylı Bluz Modelleri

 

Pilise detaylar önceden sadece elbise modellerinde karşımıza çıkarken, artık kıyafetlerde birçok detay olarak kullanılabilmektedir. Bluzların kollarında, etek kısmında ya da yakasında kullanılan pilise detayların, tesettür giyim modasında kıyafetlere hareket kattığı görülmektedir. Şifon kumaşlar kullanılarak oluşturulan pilise tasarımlı kıyafetler, bayanları şık bir gecede temsil ederken, likralı kumaşlar kullanılarak oluşturulan pilise tasarımlı kıyafetleri, bayanlar çok güzel bir şekilde günlük yaşamda kombinleyebilmektedir.

 

 Fular Detaylı Bluz Modelleri

 

Fular detaylı ve hakim yaka bluz modelleri, son dönemin en çok ilgi çeken modelleri arasında yer almaktadır. Fularlı bluzlar, özellikle iş yaşamında giyilebilecek ideal kıyafetlerin başında gelmektedir. Pantolon ve eteklerle kombinlenerek, iş hayatı olduğu kadar günlük ve özel organizasyonlarda da giyilebilecek modeller arasında yer almaktadır.

 

Bir cevap yazın