Sonbaharı Yansıtan Bordo Renk Pardesü Modelleri

Sezona uygun kombinler oluşturmak isteyen hanımlar için parça seçimlerinde renk en önemli detaylardan biridir. Bordo renk pardesü modelleri bu sonbahar sezonun şık parçaları arasında yerini almaktadır. Pardesü modellerinde rahatlık arayışı içerisinde olan hanımlar için fermuar detaylı modeller sezonun beğenilen hem günlük hem de gece kullanılan parçalarından biridir. Fermuarlı pardesüler her tarza uyum sağlayan modellerden biridir. Tesettür giyimin öncü parçalarının sunulduğu sitemiz yeni sezon pardesü modelleri ile renk katmaktadır.

https://www.modaselvim.com/pardesu/manto

Sonbaharı Yansıtan Pardesü Renkleri Nelerdir?

Pardesü modelleri her yaşa uygun şekilde özel olarak tasarlanmaktadır. Oluşturulan tasarımlar ile kombinlere renklilik kazandıran parçalar yeni sezonun tercih edilen parçalarından arasındadır. Kendi tarzına yönelik alışveriş yapmak isteyen kişiler ilk olarak renk seçimlerini ön planda tutmaktadır. Bu sezon bordo renkleri en sevilen pardesü modelleri üzerinde kullanılmıştır. Bordo rengin asilliğini yansıtan kombinler için hazırlanan bu modeller 2021 sezon ürünleri arasındadır. Aynı zamanda tarçın, siyah, kahverengi, bej, kırmızı ve mavi tonları da bu sezon renkleri arasına girmektedir.

Bordo Renk Pardesü Alışverişi İçin Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bordo renk pardesüler alışverişin yıldızlı parçaları arasında yerini almaktadır. Bu ürünler üzerinde işlenen küçük detaylar sezonu renklendiren ürünleri satışa çıkarmaktadır. Bordo renk pardesü alışverişi yapacak olan hanımlar kendi beden seçimlerine dikkat etmelidir. Özellikle sırt beden kısmının üzerine tam oturması bu renk modellerde en özen gösterilmesi gerekilen konulardan biridir. Aynı zamanda bu pardesü modellerinde yaka detayı da sevilen hakim yaka modelini en net gösteren ürünlerden biridir.

Bordo Renk Pardesü Modelleri İle Sonbahara Uygun Kombin Hazırlama

Bordo rengin asil duruşu yeni sezon pardesü modellerine de net şekilde yansımaktadır. Bu model seçimlerinde kullanılan renk olan bordo, pardesünün modelini de net olarak göstermektedir. Hakim yaka ve boydan boya fermuarları olan pardesüler ile sade kombin oluşturulmaktadır. Siyah renk boru paça kumaş pantolonlar bu kombin için ideal parça seçimleri arasındadır. Aynı zamanda siyah renk balıkçı yaka kazak ile doğru orantılı kombin oluşturulmaktadır. Seçilen bordo pardesü ile yan parça seçimleri bu sonbahar kombin görünümünü tam anlamıyla hazırlamaktadır.

 

Bir cevap yazın