Sonbahar Sezonu Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür abiye sezonunda yeni parça tasarımları üretime başlanmıştır. Bu sezon kendisine şık ve asil bir duruş sergileyen abiye alışverişi yapmak isteyen hanımlar, tesettür abiye kategorisi içerisinde bulunan pek çok ürüne göz atmaktadır. Tesettür abiye modellerinde üst beden kısmı tam oturan alt etek kısmının ise volanlı olduğu modeller dikkat çekmektedir. Eteğin bel kısmında bulunan işleme detaylı kuşak ise tesettür abiye modelini olduğundan daha şık göstermektedir. Yeni sezon ürünleri arasında yer alan tesettür abiye modellerinin yaka kısmı ise bisiklet yaka şeklinde tasarlanmıştır.

Yeni Sezon Abiye Kumaş Çeşitleri Nelerdir?

Tesettür abiye alışverişi yapacak olan hanımlar için önerilen abiye modellerinde kumaş detayı oldukça önemlidir. Kişinin kendi tarzını yansıtacağı abiyeyi seçerken kumaşa da dikkat etmesi, modelin kişiye daha çok yakışmasını sağlayacaktır. Yeni sezon abiye kumaş çeşitleri arasında sonbahar kumaşlarından biri olan kadife ve kalın tafta kumaş yer almaktadır. Bu kumaş seçeneklerinin tüm abiyeler üzerinde görülmesi de sezonun modasını daha iyi ve anlaşılır şekilde yansıtmaktadır.

Kadife Kumaş Tesettür Abiye Modelleri

Kadife kumaşın asil duruşu her sezon olmasa da sonbahar aylarında kendisini göstermektedir. Kalın bir kumaş olması sonbahar ve kış ayları için uygun bir kumaş seçeneğini oluşturmaktadır. Böylelikle tasarlanan kıyafetler için kadife kumaş sonbahar havasını yansıtmaktadır. Bu sezon kadife kumaştan tasarlanan tesettür abiyelerde boğazlı üst bedene tam oturan ve alta doğru düz kesim inen abiyeler, hanımların sevdiği modellerden biridir. Beline takılan kadife kuşak ya da deri kemer bu abiyenin tarzını farklı iki yöne çekmektedir.

Kadife Kumaş Tesettür Abiye Modellerinde Renk Seçenekleri Nelerdir?

Sezonun başında kendisine tesettür abiye almak isteyen hanımlar, sezonun modasını yansıtacak parça seçimleri yapmaktadır. Bu ürünler arasında üst beden kısmı kişiye tam oturan abiyeler gelmektedir. Kadife kumaş abiye seçeneklerinde kirli yağ yeşili ve bordo renkleri sezona damga vurmaktadır. Asil duruşundan vazgeçemeyenler için tasarlanan lacivert ve siyah renkleri ise gece davetlerinin gözde parça seçimlerinden biri olmaktadır. Kadife kumaş tesettür abiye alacak olan kişilerde canlı renk seçenekleri arasında kırmızı ve mor yer almaktadır.

 

Bir cevap yazın