Sonbahar Kış Kreasyonlarınız İçin Özel Eşarplar

 

LUİS CARDEN - ModaSelvim        Sonbahar kış sezonu kreasyonları içinde özel seçenekleri ve işlevse tasarımları ile bayanlara özel seçenekler sunan www.modaselvim.com dış giyim ve özel giyim seçenekleri ile öne çıkan seçenekler sunuyor. Kullanıcılara kolay kullanım sağlayan web adresi ile hizmet veren web adresi özel madde başlıkları ile detaylı içerikler sunuyor. Dış giyim başlığında yer alan kaban seçenekleri soğuk havalarda işlevsel seçenekler sunarken başörtüsü seçenekleri ile de şık elbise kombinleri sunuyor.

 

Modern tasarımlara imza atan Moda Selvim şişme kaban seçenekleri ile trendi yakalamanızı sağlarken birbirinden özle seçenekleri bir araya getirerek de cazip kombin seçenekleri sunuyor. Pul payetli kaşe kabanlar ile bayanları cazip tasarımlar sunarken aynı zamanda şeritli kaban modelleri ile de zengin alternatifler oluşturuyor. Leopar detayı ve deri detayı gibi özel tasarımlarla da seçenekleri zenginleştiren web adresi bu seçenekleri kapüşon ve kemer gibi özel aksesuarlarla birleştirerek özel bir giyim tarzı sunuyor. Sonbahar kış kreasyonlarına başörtüsü ve şal seçenekleri de ekleyen web adres özel seçeneklerle kullanıcılara zengin kombinler sunuyor.

 

Başörtüsü için ayı bir başlık açan ModaSelvim.com, başörtüsü seçenekleri ile şal seçeneklerin aynı başlık altında derlemiş. Pudra, lacivert, haki, bordo, mürdüm ve yeşil gibi başörtüsü seçenekleri yanında pembe, sarı, kırmızı, şarabi, kına yeşili, zümrüt ve kiremit gibi özle renk seçenekleri ile bayanların özel kombinelerine öze başörtüsü tonları ile çözümler üretiyor.

Bir cevap yazın