Son Trend Abiyeler

 

D.M.N        Her yıl olduğu gibi abiye modası hiç bir zaman eskimeyen ve her yeni dönemde farklı tasarımlarla karşımıza çıkan bir hal almıştır. Öyle ki önceden model sıkıntısı çektiğimizden dolayı elbise diktirmek için günlerimizi harcamak zorunda kalıyorduk. Şimdi ise farklı ve dilediğimiz neredeyse her model artık seçenekler arasında ve böylece bazen kafamızdakinden çok daha güzel modellerle bile karşılaşabiliyoruz.

 

Son dönem abiye modellerinde pencereli ve transparan modeller karşımıza çıkıyor. Yeni dönemin bu harika parçaları sıradan düz abiye modellerine bambaşka bir görüntü ve tarz katıyor. Şıklığına ve tarzına önem veren bayanların en çok tercih ettiği bu pencereli ve transparan detaylı abiye modelleri özel günlerde bayanlar için podyum mankenlerini aratmayan görüntüler ortaya çıkarıyor.

 

Abiye tercihleri için ufak tüyolar

 

Her tarzda ve modelde abiye bulmak mümkün olsa da vücut ölçülerimize uygun abiyeleri seçip uygun kombinler yapmak biraz zevk meselesi. Fakat bilinçli bayanlar bu işi çok iyi biliyor. Bunlar için size bir kaç ipucu verelim. Öncelikle kıyafet alırken en büyük problemimiz fazla kilolarımızdır. Ne kadar zayıf olursak olalım bölgesel kilolarımız uzun ve zarif balık elbise abiyeler içerisinde bizi olduğumuzdan daha kilolu gösterir ve çok çirkin bir görüntü ortaya çıkarır.

 

Bel çevresi ya da basen bölgesi kilolu olan bayanlar belden aşağı salaş abiye modellerini tercih etmelidirler. Ya da daha zayıf fakat ufak bölgesel sorunları olan bayanlar için belden etekli modeller de uygundur. Pencereli modeller vücudunuzun güzel bölgelerini rahatlıkla açabileceğiniz elbiseler olup, bölgesel problemlerinizi ortaya çıkaracak modelleri tercih etmemelisiniz.

 

Pencereli modelleri çok seviyor fakat teninizi çok fazla ortaya çıkarmak ve dikkat çekmesini istemiyorsanız transparan tüllerden oluşan pencereli modeller kullanabilirsiniz. Desenli elbiseler vücudu olduğundan kilolu gösterir. Çok zayıf iseniz balık elbiseler yerine daha kabarık elbiseler seçmelisiniz. Boyunuz kısa ise diz ve ayak bileği arasında biten elbiseler sizi daha kısa gösterir.

 

Bu yüzden ya süper mini abiye ya da uzun balık tarzı elbiseler tercih etmelisiniz. Bunu platform topuk ayakkabılarla kombinleyerek daha uzun görünebilirsiniz. Göğüsleriniz büyük ise yakası çok kapalı elbiseler tercih etmemelisiniz. Omuzlarınız darsa daha ince askılar, çok fazla geniş ise daha kalın askılar ile göz yanılması yapabilirsiniz. Genel bir kilo fazlanız varsa yanları siyah ortası herhangi başka bir renk olan göz yanıltıcı daha zayıf gösteren abiye modellerini tercih edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın