Sokak Stiline Uygun Tesettür Elbise Modelleri

tesettür günlük elbiseGünlük kullanıma uygun elbiselerde rahatlık ön planda tutulmaktadır. Gerek klasik gerek spor giyimde günlük tarzda elbise tesettür giyimde kullanılır. Kemerli, cepli, bisiklet yaka, hakim yaka farklı stillerde elbiseler sokak stilinde yerini almaktadır. Bazıları aynı zamanda kap özelliği taşıdığı için üzerine pardösü gerektirmez.

 

 Yeni Sezon Jile Modelleri Nasıldır?

 

Jile günlük giyim tarzına uyduğu gibi sosyal ortamlarda da şıklık yaratmaktadır. Fermuarıyla spor bir hava yaratılmıştır. İçerisine mevsime göre triko veya penye bluzlar giyerek kombin yapılır. Ayrıca belindeki kuşakla model hareketli hale gelmiştir. Zorunlu olmamakla birlikte istenildiği zaman çıkarılır. Yanlarına cepleriyle oldukça kullanışlıdır. Hem spor ayakkabıyla hem topuklu ayakkabıyla kombin yapılabilir. Tesettür günlük elbise modellerinden jileler bileklere kadar uzundur ve dar kesimdir. Tam kalıp olan elbiseler vücuda tam olarak oturmaktadır.

 

 Ekoseli Elbiselerde Sevilen Modeller Nasıldır?

 

Sezonun modası olan ekoseler elbiselerde sıkça kullanılır. Tesettür günlük elbise olarak kalın çizgili ekoseler gibi ince ve küçük ekoselerde kullanılmıştır. Bele oturan elbisenin etek kısmı verev şekilde geniştir. Boydan büyük düğmeli ve ince düğmeli seçenekler vardır. Ayrıca aynı kumaştan kemere sahip olması daha şık bir hava yaratır. İstenirse kemer çıkarılarak daha rahat bir hale getirilir. Vizon, bordo, zümrüt, gri ve daha birçok renk çeşitleri vardır. Sivri yaka olan elbise likralı olduğu için çok rahattır.

 

 Günlük Tarzda Klasik Elbise Modelleri Nasıldır?

 

Klasik tarzı benimseyenler için bağcıklı elbiseler sevilen modeller arasındadır. Boyundan bağcıklı olan elbise viskon kumaştan yapılmıştır. Manşetleri lastikli olan elbise bisiklet yaka şeklindedir. Öndeki bağcık elbiseye katlı bir hava vermiştir. Pileli elbiselerde ise sade modeller olduğu gibi flok baskılı modeller vardır. Nakışlar elbisenin gövdesini tamamen kaplayacak şekildedir. Nakışların arasında küçük inci işlemeler vardır. Öndeki pileler her yaştan bayanın ilgisini çekmektedir. Kolları nakışlı olan elbiseler zarafetiyle ortamlarda şıklık yaratmaktadır. Nakışlarda canlı renkler kullanılarak sempatik bir tarz yaratılmıştır. Belden büzgülü olması elbiseye enerjik bir hava katmıştır. Mevsimlik kumaştan yapılmış olup yıl boyunca kullanılabilir. Sade ancak ayrıntılar katılarak hareketli hale getirilmiş elbise sokak stilinde tarz yaratmıştır.

Bir cevap yazın