Şıklık Yarışında İkili Kombin

 

Yeni sezonun girmesiyle yepyeni ürünler vitrinleri dolduruyor. Bu sonbahar – kış sezonuna girerken tesettür ikili takım için yepyeni renkler ve modeller siz moda tutkunlarını bekliyor. Tesettür ikili takım denilince akla standart tunik ceket ve pantolon gelmesin. Bu sezon kreasyonlarında yepyeni modelleri irdeleyeceğiz şimdi.

 

 Sonbahar Sezonuna Hakim Modeller

 

Sonbahar da sizleri bolca koyu tonlar beklemekte. Mor ile yeşilin, bordo ile beyazın eşsiz uyumunu yakalayabileceğimiz bu sezon birbirinden şık alternatifler ile gümbür gümbür geliyor. Tesettür ikili takım da modaya bu sene yön veren model uzun yelekler olsa gerek. Hem her ortamda şıklığı yakalamanıza yardımcı oluyor hem de rahat kullanımı sayesinde istediğiniz kombini yapabiliyorsunuz. Aynı ton ve renkte yelek pantolon takımını içerisine giyeceğiniz geniş yaka bir gömlek ile klasik bir hale getirebilir, penye ile günlük tercihlerde kullanabilirsiniz.

 

Dantel ve Osmanlı figürlerinin hakim olduğu tesettür modası günlük kullanım için de çok şık bir yer almaktadır. Paça ve kol kenarlarına yapılan işlemeler hem göz dolduruyor hem de günlük giyime şıklık katıyor. Seçeceğiniz parçaları kalın kolyeler veya vücut tipine göre ince veya kalın deri kemerler ile kombinlemeniz mümkün.

 

İkili takımlarda pantolon ceket olarak ağır vatkalı modeller yerini artık daha zarif ve boncuk işlemeli modellere bıraktı. Tek renk seçenekleri klasikliğinden çıkan bu takımlarda birbirine zıt iki renkli takım kullanmak artık daha trendi yakalamak için tercih sebebi. Desen ve çok karmaşık olmayan bluz ve ayakkabılar ile zıt renkli takımlar giyiminize canlılık katıyor.

 

Etek ve ceketten oluşan takımlar artık yavaş yavaş tarih olma yolunda. Artık fazlaca klasikleştiği için çok tercih edilmeyen bu takımlar yerini daha çok etek ve geniş bluzlara bıraktı. Genel olarak iri desenli modellerin tercih edildiği bu takımlar günlük kullanımda hem ağır bir hava yaratmadan şık olmanızı sağlıyor hem de rahat bir giyim stili oluşturuyor.

 

 Dönemin Renkleri

 

Bu sezonda dediğimiz gibi daha çok uyumdan ziyade zıtlık baş göstermekte. Birbirine zıt iki rengi uyumlu bir şekilde kombinleyerek modanın nabzını tutabilirsiniz. Mor, yeşil, hardal tonları, turuncu, lacivert sezona hakim renkler. Tek ve uyumlu renk modeller artık demode kalmakta.

 

Bir cevap yazın