Şık Tesettür Abiye Tasarımları

tesettür abiyeTesettür şıklığı deyince akla tepeden tırnağa tam bir bütünlük içinde olan muhafazakâr giyim gelir. Tesettür kıyafetler günümüzde bir hayli çeşitlilik göstermekte. Renkleri modelleri oldukça cazip ve ilgi çekicidir. Tesettür abiye yalnız kapalı hanımlar tarafından değil tesettürlü olmayan bayanlar tarafından da ilgi görüyor. Mezuniyet törenleri, balolar, nişanlar ve düğünler için hazırlanmış çok değişik tasarımlar mevcut.

 

Nişan kıyafetleri olarak yalnız düz modeller değil kabarık modeller de bir hayli revaçta. Kat kat tüllerle oldukça havalı ve alımlı modeller ortaya çıkarılmıştır. Daha çok kına ve nişanlarda tercih ediliyor. Bu model türü bilhassa gençler tarafından oldukça ilgi görmekte. Eskiden keten kumaş kullanılırdı ve kırışma probleminden dolayı talep edilmiyordu. Ama artık kırışmayan kumaşlar kullanılıyor etek, ceket, abiyelerde. Zaten ve tül en çok kullanılan kumaş çeşitleri arasındadır. Abiye modeller kollarda tül ve taşlarla zenginleştiriliyor.

 

            Tesettür abiye çeşitleri her yaştaki insana hitap ediyor. Gençler için daha gösterişli, değişik düğmeli, pullarla işlenmiş, nakış ve fırfır detayları olan tüller kullanılıyor. Fransız dantelleri başta olmak üzere dantellerden bir hayli yararlanılmaktadır. Özel günlerinde kullanacakları abiye seçiminde zorlanan bayanlar moda evlerinde beğendikleri kısımları birleştirerek ortaya birkaç abiye modelinin birleşmesiyle farklı bir tesettür abiye ortaya çıkartabilirler.

 

Bu kişiye özel dikilen abiyelerde farklı bir tasarım olarak taşıyıcısına alternatif bir çözüm olacaktır. Hiç şüphe yok ki tesettürlü bayanların en çok zorlandıkları konunun başında hem modern hem klasik bir stile sahip şık ve alımlı bir abiye elbise bulmaktır. Konu hakkında birkaç ipucu vermek gerekirse, bu yıl gold detaylı abiyeler ışıltınızı yansıtırken pudra, somon gibi soft renklerde büyüleyici etkisiyle bu sezon oldukça öne çıkıyor. Siyah tutkunu ve asaletini taşımayı seven hanımlara özel hazırlanan muhteşem abiye modelleri hanımların ilgisini çekiyor.

 

Bulunduğunuz ortamda herkesi gölgede bırakacak, kendine has bir tasarıma sahip olan hem şık hem uygun fiyata bulabileceğiniz abiye giysiler, gerek internet ortamında gerek sektörde isim yapmış mağazalarda siz giyinmeyi ve kendini seven şık hanımları bekliyor. Eğer sezon indirimleri de takip edilirse hem cebe hem göze hitap eden bir tesettür şıklığı ortaya çıkartacaksınız. Işığınızı ve zarafetinizi yansıtacak olan abiye giysiler söz, nişan, mezuniyet gibi en mutlu gününüz olan özel günleriniz için tercih ve beğenilerinize sunuldu.

Bir cevap yazın