Şık Tasarımlı Abiyeler

 

AYŞE MELEK TASARIM - Flok Baskı Kuyruklu Abiye ASM1095 Gold (1)Tesettür giyim günümüzde artık oldukça geniş bir ürün yelpazesine ulaşmış hazır giyim sektörüdür. Zaman içinde gösterdiği değişim öyle büyüktür ki eskiden kendi giyim tarzlarına göre kıyafet bulamamaktan yakınan tesettürlü hanımlar artık sektörün kendilerine sunduğu yüzlerce farklı model arasında diledikleri modeli kolaylık ile bulabilmektedirler. Bu ürünlere günlük tesettür giyiminden tutun da özel günlerde kullanabileceğiniz tesettür abiye modellerini de dahil edebilirsiniz.

 

Tesettür Abiyede Yılın Modası Nelerdir?

 

Tesettür Abiye alırken tabi ki tarzınızı ve zevkinizi yansıtan ürünleri almanızın yanı sıra özellikle bedeninizi iyi tanımanız gerekmektedir. Bu sayede kendinize en çok yakışan elbiseyi kolaylıkla bulabilir ve katıldığınız düğün ya da davetlerin gözdesi olabilirsiniz.

Tesettür abiye modelleri oldukça geniş bir ürün yelpazesi ile tesettürlü hanımların karşısına çıkmaktadır. Bu ürünlerin içinde de en çok dikkat çeken ve hanımlar tarafından oldukça talep görenler nakış işlemeli balık kesim modellerdir. Gerek açık bayanlar gerekse de kapalı hanımlar tarafından her dönem oldukça dikkat çekmiş olan balık kesim modeller bu yıla da damgasını vuracak niteliktedir.

 

Abiyede Sade Bir Şıklık Mı Arıyorsunuz?

 

Abiye kıyafetler adından da anlaşılabileceği gibi günlük giyimin haricinde biraz daha gösterişli olmaları ile birlikte biraz daha kendini belli eden özenle tasarlanmış ürünlerdir. Fakat yine de abiye ürünlerde de sade bir şıklık istiyorum diyenlerdenseniz sizlere kullananları her daim şık göstermiş olan takım abiyesini tavsiye edebiliriz. Bilinen klasik takım tasarımların biraz daha üzerinde olan bu takımlar kesinlikle sade şıklığı seven hanımlar için özellikle ve dikkatle tasarlanmıştır.

 

Eteğindeki ve Ceketlerde ki ufak fakat dikkat çeken detaylar ile katıldığınız davet ya da düğün törenlerin de sadeliğiniz ile göz dolduracaksınız. Tesettür abiye giyim konusunda daha iddialı olmak isteyenler için vazgeçilmezlerden olan hep iddialı bir görüntü oluşturan dantel kumaş kullanılmış olan ürünler oldukça iyi bir seçenek olacaktır. Dilerseniz tek renk olan fakat parlak taş işlemeleri ve kuyruklu modeli ile hareketlendirilmiş olan ürünler de oldukça talep gören ürünler arasındadır. Moda Selvi’nin sizler için sunduğu yüzlerce çeşit arasından tarzınızı yansıtacak bir ürün mutlaka çıkacaktır.

 

Bir cevap yazın