Sezonun Öne Çıkan Tesettür Takım Modelleri Ve Renkleri Nelerdir?

Tesettürlü kadınların modayı yakından takip etmelerine bağlı olarak tesettür giyim modelleri de pek çok farklı yapıda tasarlanmaktadır. Tesettürlü kadınların hem rahat hem de modern ayrıntılar ile buluşabilmesi adına moda tasarımcıları pek çok tasarımları trend detaylar ile gerçekleştirmeye çok fazla özen göstermektedir. 2019 yılı yeni sezon kadınlara yönelik oluşturulan yaratıcı tasarımlar içerisinde tesettür takım alternatifleri bulunmaktadır. Bu tesettür takım modelleri desen, renk ve kesim ayrıntılarına yönelik trend seçimler ile oluşturulmuştur. Bahar sezonuna giriş ile daha çok ön plana çıkan tesettür takım alternatifi ise çiçek desenli tasarımlardır.

 Tesettür Takım Modellerinde Sunulan İki Farklı Seçenek

 Tesettür takım iki farklı şekilde ürün yelpazesinde yer almaktadır. İçerisinde bir gömlek ve üstünde kullanılan bir bluz seçeneği ile ve ya pantolon ve tesettür tunik olarak tasarlanmaktadır. Tesettür takımlarda çiçek desenlerinin uygulandığı modeller pembe renk tonları tercih edilerek oluşturulmaktadır.

 Pembe renge sahip bol kesim pantolonlar üzerine tercih edilen pembe gül desenli tesettür tunik modeli yeni sezonun trend ürünleri içerisinde yer almaktadır. Çiçek baskılarının uygulandığı tesettür tunik kumaşları ise beyaz, açık mavi ve tozpembe gibi pastel renk tonları olarak benimsenmiştir. 2019 yılı yeni sezonun trend takım seçeneklerine dair pek çok modeli online alışveriş sitelerinde ve mağazalarda bulmak mümkün olmaktadır.

 Değişik Tasarımlara Sahip Tesettür Takım Modelleri Nelerdir?

 Tesettür takım modellerinde yeni sezonun öne çıkan bir diğer ayrıntısı ise sim uygulamasıdır. Bu sezon tesettür elbiselerde özellikle kullanılan sim uygulaması tesettür takımlar üzerinde de kullanılarak hem şık hem de zarif modeller elde edilmiştir. Sim uygulamasının yapıldığı modeller çoğunlukla siyah renkteki tesettür takımlarda olmaktadır.

 Siyah renge sahip bol kesim pantolon ve salaş kesime sahip tesettür tunik üzerine uygulanan sim detayları ile model çok şık bir şekilde tamamlanmaktadır. İçli dışlı tesettür takım modellerinde ise sim uygulaması yerine kuşaklar ve volan kollar tercih edilmektedir. Beyaz ve hareketli kumaştan dikilen kol kısmında volanlı uygulamanın yapıldığı gömlek modellerinin üzerine kolsuz bluzler kullanılmaktadır. Bluz renk seçeneklerinde ise kırmızı, yeşil ve mavi gibi renkler ön plana çıkmaktadır.

Bir cevap yazın