Sezonun Dikkat Çeken Kaban Modelleri

Her sonbahar ve kış sezonunda dış giyim ürünlerinde hareketlilik oluşmaktadır. Bu hareket yeni modellerin ve dış giyim üürnlerinin tasarlanması ile oluşmaktadır. Yeni sezon parçalarından gözünü alamayan pek çok hanım bu ürünlere sahip olmak için çeşitli sitelerden alışveriş yapmakatdır. Sezonun en çarpıcı ve dikkat çeken tesettür kaban modellerinin bir arada toplanması ile birlikte muhteşem bir moda akımı da başlamaktadır.

Tesettür kaban modellerinde bu sezon kolların volanlı ve kısa olması kabanlarda en çok dikkat çeken özelliktir. Aynı zamanda yaka kısmının da üç boyutlu çiçekler ile süslenmesi çoğu tesettürlü hanımın beğendiği detaylardan biridir. Kollarında kurdele detayları bulunan kaban modelleri de bir diğer sevilen ürünlerdendir. Sezonun dış giyim ürünlerinde genel olarak parçalarda hareket ve renklilik bulunmaktadır. Bu moda akımına göre pek çok hanım tesettür kaban seçimi yapabilir.

Renkli Tesettür Kaban Modelleri

Renklerin hakimiyeti çoğu hanımın da parça seçiminde görülmektedir. Kıyafet parçalarını seçerken renk ve desen uyumuna dikkat eden çoğu hanım bu sezonda tasarlanan kaban modellerine özel bir ilgi beslemektedir. Sezonun dikkat çekici canlı renkli tesettür kabanları vitrinlerde yerini almaktadır. Kırmızıdan turuncunun en canlı tonuna kadar uzanan renk skalası ile tesettür kaban modellerinde hareketlilik sağlanmıştır.

Renkli tesettür kaban modellerinden biri olan canlı yeşil tonu, düz kesim bir kaban olmasına rağmen, renginin canlılığı ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda turuncu ve sarı tonlarında tasarlanan kaban modellerinde ise volan etek modeli dikkat çekmektedir. Gözleri kamaştıran pek çok renkte tasarlanan kabanlarda moda akımına uyum sağlayan modeller özenle seçilmiştir.

Desenli Kumaş Tesettür Kaban Modelleri

Desenli kumaş sezonun dikkat çeken tesettür kaban modellerinde de görülmektedir. Pek çok farklı desende özenle hazırlanan kabanlar, hanımların kendi tarzına uygun olacak seçimi yapmalarına da yardımcı olmaktadır. Pek çok hanımın beğenisini toplayan renkli çiçek desenleri bulunan kabanlarda ince doku ve tüylü kumaş detayları da kabana hareket sağlayan detaylardan biridir. Yaka kısmının V ya da hakim yaka olması da beğenilen bir diğer özelliklerdendir. Aynı zamanda geometrik desenlerin bulunduğu kabanlar da genç kesime hitap etmektedir.

Bir cevap yazın