Kaban Kabanı Kimler Giyer? Ve Ayırımı Yapılmakta Mıdır?

Kış aylarında en çok ihtiyaç duyulan bir dış giyimdir. Uzun olması, desenli veya sade bulunmaları, fermuar veya düğme gibi detaylı süslerinin bulunması bir diğer dikkat çekici unsurlarıdır.

Biz insanları soğuk havalarda koruyan kaban farklı kumaş yapılarıyla da yerini almaktadır.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Kaban Denilince

Hem erkeklerin hem de kadınların giyebileceği türden kaban üretilmektedir.

Elbette kadın ve erkek giyim ayırımı olduğu için bu dış giyim türünde de ayırım yapılmaktadır.

Aynı görevi gören ama hem erkeklere göre hem de kadınlara göre tasarımları bulunan ve cinse göre farklılık gösteren tasarım iki cins ayrımında çok tercih edilmektedir.

İki karşı cinsin giyebileceği türden tasarlanan dış giyimi, kadınlar ve erkekler fazla tercih etmektedir.

Hatta çocuklar için küçük versiyonları da yapılabilmektedir. Her kesimin giyebildiği çok şık bir dış giyimlerden biri olmaktadır.

Hangi Tasarımlar ve Renkleri Bulunuyor?

Her farklı kategoriye göre değişik ve farklı tasarımları bulunmaktadır. Düğmelerin renkli veya sade, desenli veya parlak gibi ince detayları da tasarlanmaktadır.

Fermuar kısımlarının renklere göre uyumlu, tutkaçların ise farklı ve dikkat çekici dekoratiflerin olması tercih edilmesine olanak sağlayan bir diğer farklı tasarımlardır.

Bedenlere göre doğru bir şekilde tasarlanması ve almak isteyen insanların bedenlerine tam oturması, ne kadar düzgün bir tasarımın olduğunu kanıtlamaktadır.

Koyu renkler başta olmak üzere, kırmızı, mavi, sarı, yeşil vs. gibi çok farklı seçeneklerin olduğu renk çeşitlerini bulabilirsiniz.

Her zevke hitap edebilecek tasarımları veya renk seçenekleri bulunması, tarzınızı yansıtacak, en güzel ürünleri yakalamaya fırsat vermektedir.

Erkekler veya kadınlar için çok farkli ve her zevke hitap edebilecek ürün çeşitliliği ve renkleri tasarlanmaktadır.

Güzel bir giyim, kıştan koruyan tasarımlardan sahip olabilmek için sitemizi ziyaret ederek inceleme yapmaya başlayabilirsiniz.

Güven veren sitemiz sayesinde dilediğiniz bir şekilde sipariş verebilir ve ürünlerimizin kalitesine güven sağlayabilirsiniz.

Ürünlerin her tarza göre hitap etmesi ile ve müşterilerimizin sıkıntı yaşamaması adına dikkatli ve sağlıklı hizmetler sunulmaktadır.

Hızlı teslimat ile sipariş ettiğiniz ürünlerin çok kısa bir süre içinde elinize ulaşmanızı sağlıyor ve güzel günlerde kullanmanızı temenni etmekteyiz.

 

Kaban Nasıl Temizlenir Ve Yıkanır?

Kalçaları örten bir palto yerine de kullanılabilen, üst tarafa giyilen giysidir. Ülkelerdeki soğuk gün sayısı ile paralel çalışabilmektedir. Sizi sıcak veya şık tutmak için vücudun üst kısmına giyilen bir giysidir. Genel olarak uzun kollu, düğmeli, fermuarlı versiyonları mevcuttur. Diğer çeşitlerin özellikleri arasında yaka, omuz askısı olabilir.

Kaban Nasıl Temizlenir Ve Yıkanır?

Kış aylarının vazgeçilmez ürünlerinden olan baskılı ceketin temizliği ve bakımı çok önemlidir. Kaşe kumaşlarının bakımı diğer kumaş türlerine göre daha zor olsa da birkaç ipucu ile hızlıca temizleyebilirsiniz. İnce yapısı nedeniyle dikkatli yıkama gerektiren kaş tüylerinin nasıl temizlendiğini düşünüyorsanız tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Sık yıkanan baskılı montların ömrü kısadır. Bu nedenle sık sık elde veya çamaşır makinesinde yıkanması önerilmez. Yıkama sayısını azaltmak için uygun koşullarda muhafaza edilmesi ve tüylü bir fırça kullanılması faydalı olacaktır.

Kaban Makinede Nasıl Yıkanır?

Isıya dikkat edin. Çamaşır makinesinde pedi temizlerken su sıcaklığının çok yüksek olmaması tavsiye edilir. Yüksek sıcaklıklarda temizlenen kaşe kaplı kumaşlarda çeşitli hasarlar meydana gelebilir. Bu nedenle 30 derecede yıkama daha doğru olacaktır.

Doğru deterjanı kullanın. Sızdırmazlık kaplamasını temizlemek için hassas kumaşlar için özel olarak tasarlanmış bir temizlik maddesi (Hassas Bakım Temizleyici gibi) kullanabilir ve ürünü yumuşak kokusuyla temizleyebilirsiniz. Çamaşır makinesinin doğru ayarlarında yıkayın. Çamaşır makinesinde elde yıkama programı varsa, ürünün hassas bir programda elde yıkama ayarı altında yıkanmaması tavsiye edilir.

Çamaşır makinesinde kaban kaplamasını temizlerken, conta kaplamasını pamuklu ürünlerle temizlememeye dikkat edin. Pamuklu kumaş ile yıkanması, baskılı kumaş özelliğine sahip olması ve havları çabuk kapatması nedeniyle tavsiye edilmez.

Ayrıca sızdırmazlık kılıfını ayrı olarak da yıkayabilirsiniz. Unutulmaması gereken bir diğer önemli nokta ise şudur: Sık temizlik nedeniyle kaşe kumaşta boncuklanma gibi hasarlar meydana gelebilir. Bu aşamada conta kaplamasının kullanım ömrünü uzatmak için conta kaplamasını temizlerken ürünün yıkama talimatını dikkatlice okumanızı tavsiye edilir.

Kaban Elde Nasıl Yıkanır?

Ilık su kullanın. Kaban kaplamasını elle temizlerken sıcak su kullanılmaması tavsiye edilir. Soğuğa yakın ılık su kullanmanızı tavsiye ederiz. Ürün su ile durulamadan kurutulursa ürün ömrü açısından daha faydalı olabilir.

Silinmiş gibi yıkayın. El yıkama işlemi yapılırken ceketin mendil altında temizlenmesi için mikrofiber bez kullanılması ve diğer işlemler gerekli bakım ve hijyeni sağlamak için yeterlidir. Kumaşa zarar vermeyecek bir deterjan seçin.

Kaban Nerede Saklanmalı?

Basılı katmanın konumunu korumak, temizleme süresini korumak için önemlidir. Kaplamanın nemli, tozlu ve havasız bir ortama yerleştirilmesi tavsiye edilmez, çünkü bu kaplamanın daha hızlı kirlenmesine neden olur ve bu nedenle daha sık temizlik gerektirir. Koku ve küf gibi sorunları önlemek ve kaplamanın hızla kirlenmesini önlemek için paltoyu temiz, kuru ve havalandırılan bir yerde saklayın.

 

 

Dış Giyimde Modern Yaklaşımlar

Kadın ve erkek giyiminde dış giyim oldukça önemlidir. Özellikle soğuk mevsimlerde dış giyimde kullanılan ürünler ayrı bir önem kazanır. Soğuk havalarda şık olmanın zor olduğunu düşünenler günümüz moda anlayışında gittikçe azalıyor. Artık hem sıcak tutan hem de şık modelleri bulmak çok kolay.

Tarz Oluşturmak Nedir?

İnsanlar günümüzde sadece soğuktan korunmak ya da örtünmek için giyinmiyor. Giyinmek kişinin yaşam tarzını ve kişiliğini yansıtan araçlardan biri olarak kabul ediliyor. Bu nedenle insanlar giyimde kendilerini yansıtacak ürünlere yöneliyorlar. Tarzını oluşturmaya çalışan kadın ve erkekler için alınan ürünün onları yansıtması oldukça önemli oluyor. Tarzınızı oluşturmak için içimizden geçenleri giyimle anlatmak önemlidir.

Dış Giyimde Trendler

Dış giyimde özellikle kış mevsiminde trend olan ürünler hızla değişiyor. Alınan kaban, mont, parka ve diğer ürünler günümüz trendlerini gösterir. Kabanlar özellikle kış aylarının vazgeçilmezleridir. Uzun kabanların trend olduğu günümüzde, pek çok renkte kaban üretilmektedir. En popüler renkler olarak siyah, lacivert, gri, mavi, bordo görülse de pembe, mor, ,turuncu, ,sarı gibi pek çok renkte seçenekler arasında yer alıyor.

Modern Kesimler

Modern çağların kadın ve erkekleri robadan ya da belden daralan kesimli, kemerli ya da kemersiz, kapüşonlu pek çok modelde kaban kullanıyor. Modern dünyanın koşturan çalışan hareketli yaşayan insanlarına bu hareketli yaşam tarzına uyan kıyafetler tasarlanıyor. Eski çağlarda olan aşırı dar korseli sıkı kıyafetler yerini, bedeni sarsa da daha rahat olan kesimlere bıraktı. Bu durum hem rahatlığını hem şıklığını hedefleyen insanlara pek çok seçenek sunuyor.

Dış Giyimde Modern Yaklaşımlar

Dış giyimde özellikle mont, kaban, trençkot, parka gibi ürünler çok popülerdir. Kış aylarının vazgeçilmezi olan bu ürünler, sonbahar ve ilkbahar mevsiminde dahi kullanılabilir şekilde üretilebilir. Bu ürünlerde günümüzün modern ve rahat çizgisini görebiliriz. Özellikle kaban kesimi itibarı ile en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Hem erkek hem kadın giyiminde en çok rastlanan ve aranan üründür. Kabanlar kış aylarının sıcak tutan ve şık giysi parçalarıdır. Renkleri ve modelleri ile kadın ve erkek kullanımına uygun hale getirilen kabanlar dikkat çeker.

 

Her Yerde Her Şeyde Kabanla

Soğuk günlerin vazgeçilmez giysilerinden kaban, zaman geçse de çok zor modası geçen bir dış giyimdir. Kış günleri yağmuru, karı ile bizi evlere sokmaya çalışsa da yaşam sizi dışarıda bekliyor. Soğuk günlerin keyfini giyeceğiniz bir kaban ile çıkartabilirsiniz.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Kaban Nerelere Giyilir?

Kaban genelde gündelik yaşamda her yere giyilebilir. Değişik uzunluklarda eteklerin üzerine rahatlıkla giyilebilen kaban pantolon eteklerin üzerinde de oldukça şık bir görünüm sağlamaktadır. Pantolonlar ile de giyilir.

Abiye dışında hemen her giysi ile birlikte giyilmesi mümkündür. Okula ya da alışverişe, iş yerinize giderken sizi kurtaran bir giysidir. Genelde hemen her kadının dolabında uygun renkte bir kaban mutlaka vardır.

Dayanıklı ve bıkılmayan bir giysi olduğu için aslında kadınların geçen sezonların kabanları da dolaplarında yerlerini asla başka giysilere bırakmazlar. Eğer sizin de dolabınızda pantolon ya da eteklerinize uygun renkte bir kaban yoksa şimdi bu eksiğinizi hemen kapatmak için işe girişmelisiniz.

Maharet İltifata Tabidir

Üretimi olan her bir kaban hanımlar tarafından beğenilerek giyilmiş ve asla vazgeçilmemiştir. Bunun sırrı kadınların iyi malzemeden ve dikişten anlamaları ve vazgeçmemeleridir. Markamızı vazgeçilmez yapan kadınlarımızın üstün zevkleri ve malzeme bilgileri ile modaya bakış açıları olmuştur. Beğeni ve üretimi yapılan kabanlara verdikleri değer ve beğeni için bu firma kadınlarımıza çok şey borçludur. Bilindiği gibi maharet iltifata tabidir. Bu firma kadınlara hizmet vererek edindikleri marifetin karşılığını ödemektedir.

Kabanın Olmazsa Olmazları

Herkes tarafından bilindiği gibi kaban giysi üzerine giyilen ve insanı ısıtması gereken dış giyim parçalarıdır. O yüzden soğuğa karşı giyeni koruyacak nitelikte olması beklenir. Hemen her tür kumaşla dikilmesi mümkündür ama kaliteli ve ısıtıcı kumaşlar her zaman tercih edilir.

Bir başka niteliği de kaban normal giysinin üzerine giyildiği için çok dar olması hareket yeteneğini azaltır. O yüzden çok dar olması giyenler tarafından tercih edilmez. Ama tam tersi de geçerlidir

Yani çok bol bir kaban da giyene hareket rahatlığı sağlamasına rağmen çok salaş ve bakımsız bir görünüm verdiği için tercih edilmez.

O yüzden kabanlar özel bir ihtimamla, kalıplarına çok özen göstererek hazırlanılır. Bu arada günümüz modasına uyacak çizgi de asla yitirilmez.

 

 

Kış Modası Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Kış zamanı geldiğinde hepimiz bizi sıcak tutacak alternatif arayışları içerisindeyizdir. Bu alternatiflerin başını ise kaban modelleri çekmektedir. Kışa girdiğimiz şu günlerde bizler de kaliteli ve kullanışlı kaban modelleri arayışı içine girmiş bulunmaktayız. Peki bir kabanda olması gereken ve aramamız gereken özellikler nelerdir?

Kaban Çeşitleri

Kaşe kabandan yün kabana ya da astarlı kabadan astarsız kabana kadar çeşitli kaban modelleri mevcut olup ihtiyacımız yönelik kaban alışverişi yaparsak doğru bir biçimde hareket etmiş olacağız. Bir kabanda aranan en önemli özellik ise soğuk kış günlerini atlatmamızı sağlayacak şekilde sıcak tutan bir kaban olmasıdır.

Kaban Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kaban alırken ilk dikkat etmemiz gereken şey ise etek boyudur. Kısa boyluysanız diz altı kabanlar sizi olduğunuzdan da kısa gösterecektir. Bu noktada diz üstü kaban tercih etmek sizin avantajınıza olacaktır. Aynı şekilde uzun boyluysanız da diz altı kabanlar size daha uygun olacaktır. bunun yanı sıra diz üstü kabanlar size daha genç bir görünüm sağlayacakken diz altı kabanların sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterme ihtimali vardır.

Kabanın Ceplerinin Olması

Kışın yükümüz de ağırlaştığından cüzdan telefon gibi hayati ihtiyaçlarımızı koyabileceğimiz cepli kabanlar daha revaçtadır. Kaban alırken bu nesnelerin sığabileceği büyüklükte cepleri olan kabanlara yönelmemiz hayatımızı kolaylaştıracaktır. Zira bu ceplere sahip kabanlar hayatımızı kolaylaştıracak ve hemen elimizin altında bulunmasını istediğimiz nesneleri taşımak için bize büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Kabanın Rengi

Kışla özdeşleştirdiğimiz siyah gri gibi renkler ve nötr renkler büyük ihtimalle sizin için doğru tercih olacaktır. Nötr renklerde bir kaban almak hem bunun kıyafetlerimizle uyumlu olmasını sağlayacak hem de bizi bugün ne giysem derdinden kurtaracaktır. Nötr renkler diğer bütün renklerle ve kendileri arasında uyumlu olduğu için kaban alırken bu yönde bir tercih yapmak bizim lehimize olacaktır.

Tarzınıza Uyumlu Olması

Kabanınızı hemen her kıyafetinizle uyumlu hale getirmek istiyorsanız onun kürk gibi ek materyallere sahip olmamasına dikkat etmelisiniz. Zira yakası kürklü bir kaban tüm kıyafetlerinizle uyum göstermeyecektir. Bu sayede hemen her ortama uyum sağlayabilecek kabanlar seçmeniz sizin de avantajınıza olacaktır.

 

Kaban Çeşitleri Nelerdir, Kaban Nasıl Seçilmelidir?

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte gündemimize gelen ilk konulardan biri kışlık giyimdir. Kışlık giyim ürünlerinin de en önemlisi kabanlardır. Çünkü soğuk hava ile aramızdaki ilk ve en kalın bariyeri o oluşturur.

Kaban Çeşitleri Nelerdir?

Kabanlar zevke ve işlevine göre oldukça fazla çeşide sahiptir. Kalınlığına göre ince, orta kalınlıkta ve ince kabanlar olduğu gibi bu kalınlık türlerinin hepsi de kendi içinde birçok çeşide sahiptir. Örneğin trençkot, yağmurluk, düz klasik kaban, redingot kaban bu çeşitlerden sadece birkaçıdır.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Kaban Nasıl Seçilmelidir?

Şık görünmek tabi ki son derece önemlidir fakat kaban seçerken şıklığın yanında düşünmemiz gereken en önemli nokta kabanın onu giyeceğimiz yerin hava koşullarına uygunluğudur. Bu uygunluk sağlığımız ve kış koşullarındaki yaşam kalitemiz için hayati önem taşımaktadır. Dikkat edilmesi gereken önemli başka bir nokta da vücut şeklidir. Boy uzunluğumuzu basmayan ya da gövdeyi olduğundan çok daha geniş göstermeyen modeller tercih edilmelidir.

Soğuk ve karlı iklimler için seçilebilecek kaban çeşitleri

Öncelikle vücuda iyi bir şekilde oturan, vücudu saran kabanlar tercih edilmelidir. Böylece cildimizin soğukla teması azalmış olur. Kış kabanı denilen oldukça kalın ve katmanlı kumaşlardan dikilmiş kabanlar tercih edilebilir. Kalın şişme montlar, parka, yün ya da kürklü kabanlar bu iklim koşullarına uygundur.

Ilık ve yağmurlu ya da hafif kar yağışlı iklimler için seçilebilecek kaban çeşitleri

Bu mevsime sahip bir yerde giyilecekse kışlık kabanlarda olduğu gibi vücudu sıkıca saran bir kabana ihtiyaç yoktur. İnce parkalar, kalın trençkotlar, kemerli kabanlar, kısa model kabanlar ya da redingot kabanlar tercih edilebilir. Kaban tercihini kapüşonlu modellerden yana yapmak bu iklimlerde daha rahat bir kış geçirmeye yardımcı olacaktır.

Sıcak ve az yağışlı iklimler için seçilebilecek kaban çeşitleri

Bu iklim çeşidinde vücutta ısı kaybı çok fazla olmayacağından olabildiğince ince tasarımlar tercih edilebilir. Yarım kol ya da kısa kabanlar, pançolar, ince trençkotlar, yarım kol ya da kolsuz mantolar, yağmurluklar, tam kol ya da yarım kol pelerin mantolar, şişme yelekler rahatça kullanılabilir. Kabanın bedene oturma şekli tamamen kullanıcıya ait bir karardır. Oversize kabanlardan vücuda tam oturanlarına kadar çok geniş bir seçim aralığı vardır.

 

 

 

 

 

 

Şık Kabanlar Etkileyici Kombin

Kışın olmazsa olmazı ve her dolapta bulunan kabanlar oldukça önemli bir parçadır. İster kaşe, ister kürklü, ister renkli birçok kaban Moda Selvim ile yakınınızda. Oldukça çeşidi olan kabanları şık, spor ve klasik olarak ayırabiliriz. Hemen hemen her yere giderken sırtımızdadırlar ve önü açık olarak da kapalı olarak da giyilebilir. Bu yüzden tek bir parça olmasına rağmen kombin etmek için bir araya getirdiğimiz diğer parçaları doğru seçmemiz gerekir.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Kabanımı Nasıl Kombinlerim?

Kabanlar soğuktan korunmak adına kalın ve üzerimizde iri dursa da doğru kombinlerle birleştiğinde zarif ve doğru bir görüntüyü yakalayabilirsiniz. En başta kazaklarla olmak üzere çeşit çeşit gömleklerle de kombin yapabilirsiniz. Kaban söz konusu olduğunda sayısı sınırlı olduğundan her renkle gidebilecek tarzda şeyler tercih etmeniz hem bütçeniz için hem de şıklık için daha rahat olacaktır.

 

Hangi Renkleri Tercih Edebilirim?

Tercih edeceğiniz renkler tamamen sizin zevkinize kalmış olsa da işinizi kolaylaştırmak için belli başlı renkler ön plandadır. Örneğin; siyah, beyaz ve kahverengi kabanları hemen hemen her renkle kombin etmek oldukça kolaydır. Ancak ikinci bir çeşit olarak dilediğiniz renkte bir kaban da dolabınızda bulunsa fena fikir olmaz. Renkli parçaları kombin ederken çeşidiniz biraz sınırlı ve risklidir. Yine de bazen sınırları aşmak farklılık yaratabilir.

Hangi Parçalarla Kullanabilirim?

Kış aylarında sıkça giydiğimiz kaban kombinlenirken gideceğimiz yerin önemi büyüktür. Özel bir akşam yemeğine giderken kazak yerine şık bir gömlek giyebilirsiniz. Kazak ise biraz daha günlük ya da iş için iyi bir seçenektir ancak oldukça şık kazaklarla kombin ederseniz özel günlerde de size eşlik edebilir.

Kabanınızın renginde bir pantolon tercih ederseniz uyumlu ve tamamlayıcı olduğu gibi üzerinizdeki parçada tercih edeceğiniz rengin sınırlarını da aşmış olursunuz. Ayakkabı söz konusu olduğunda ise bizi birçok çeşit kucaklar. Kış mevsiminde giydiğimiz için çizmelerle birleştirmek harika bir görüntü elde etmenizin kapısını aralar. Başta stiletto olmak üzere kapalı topuklu ayakkabılar da kullanabilirsiniz ancak önü açık bir ayakkabı giymeniz hem mevsimsel olarak hem de giyeceğiniz diğer parçalar nedeniyle uygun olmaz.

 

Kaban Modelleri

Lacivert tonlarda bir ana tema tercih edilmiş. Bu renk oldukça saygın bir hava katmış. Lacivert tonlar kaban modelinde oldukça iyi bir şekilde oturmuş. Kapüşonlu kürkün olması ise şık bir imza olmuş. Bu da modele sportif ve şık bir görünüm katmış.

Hayatın birçok noktasında tercih edilebilecek bir tasarım. Giyen kişide saygın ve öz güvenli bir kişilik imajı sunuyor. Sade ve sportif görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Kürk Yakalı Kaşe Kaban 2270MS212 Bordo

Ön kısımda düğmelerin ikili şekilde yerleştirilmesi özgün bir tasarım olmuş. Bordo tonlar kaban modelinde en çok öne çıkan detay. Birçok aksesuar ile rahatlıkla kombin yapılabilir. Günlük hayat ya da iş yaşamında tercih edilebilir. Şık ve sade imajı ile ilgiyi üstüne çeken bir model.

Cebi Fermuarlı Kaban 10213W153 Siyah

Siyah renk ana ton olarak kullanılmış. Açıkçası modele bir ağırlık kattığı söylenebilir. Yaka kısımlarının ceket tarzında olması dikkat çeken bir detay. Özellikle iş yaşamında etkileyici bir imaj sunabilir. Altın tonlarında kullanılan düğmeler ise tasarıma yakışmış. Birbirini tamamlayan renklerin kullanılması modelin güzel gözükmesini sağlıyor.

Birçok aksesuar ile kombin yapılabilecek bir tasarım. Uyumlu olma özelliği de başka güzel bir nokta. Siyah rengin göz alıcılığı tasarıma iyi bir şekilde oturmuş. Günlük yaşamda iş toplantılarında rahatlıkla kullanılabilir. Şık ve havalı yapısıyla herkesin ilgisini çekebilir.

Kapitone Detaylı Kaşe Kaban 3027WW443 Füme

Kaşe kabanlar oldukça popüler. İnsanımız kaşe kaban giymeyi seviyor. Doğal olarak birçok tasarımı çıkıyor. Bu modelde füme ve siyah renkler kullanılmış. Ana ton olarak füme tercih edilmiş. Özel bir renk olan füme birçok tasarımda kullanılıyor.

Üzerine omuz kısmında siyah bölgeler koyulmuş. Kol kısmında ise aynı şekilde siyah bölgeler tercih edilmiş. Bu iki renk birbirini oldukça iyi tamamlamış. Aynı zamanda siyah ayakkabı ve pantolon ile iyi bir kombin oluşturulabilir. Şık bir şekilde görünümü vaat ediyor. Havalı bir görüntü sunması modelin en büyük özelliklerinden. 38 bedenden 48 bedene kadar üretim yapılabiliyor. Herkesin ilgisini fazlasıyla çekebilecek bir tasarım oluşturulmuş.

 

Nasıl Kendimize Uygun Kaban Seçebiliriz?

Erkeklerde genellikle kış kaban rengi olarak koyu renkleri kadınlarda açık ve kırmız renkleri tercih etmektedir. Dikkat edilirse kış aylarında gri ve beyaz tonlarda kendini daha belirginleştiren renklerdir bunlar. Kabanlar hem soğuk havalarda hastalıktan korumaktadır. Hem de uygun renk seçimi yapılması halinde harika bir tarz oluşturmaktadır. Kabanlar seçilirken bir çok kriter açısından önerilmesi gerekmektedir.

Kabanlar bulunduğunuz coğrafyanın gerektirdiği şartlara uyması gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki kabanların temel mantığı sizi soğuktan korumaktır. Ayrıca daha çok yün ve elyaf tarzı ürünler kullanılırsa daha sıcak tutmaktadır. Ayrıca kabanlar kesinlikle ince ve adi kumaş içermemeleri gerekmektedir.

Günümüzde satılan kabanlar arasında en çok tutulan tarzı yün ve polyester karışımı olanlardır. Spor yapan bireylerin tercihi ise daha çok polyester kabanlar olmaktadır.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

 

 

Kabanların Kumaşının Kaliteli Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

Kabanın tek sıra düğmeli mi yoksa kruvaze model olması gerektiğine karar verilmelidir. Seçeceğiniz kumaş türünün kesinlikle rüzgâr geçirmez olup olmadığı hakkında emin olmanız gerekmektedir. Ayrıca kabanın sahip olduğu özelliklerin zamanla bozulmaması gerekmektedir. Ayrıca olması gereken kabanın soğuk havalara ve yağmura dayanıklı olmalıdır.

Tek sıralı düğmeli kabanların seçilmesinin avantajı ise soğuk havlar dışında daha çok önü açık olarak ta tercih edilme ihtimalini arttırmıştır. Ayrıca vücudunuzu daha ince ve fit gösterdiği, için düğmeli kaban tercih edilmesi sağlıklıdır.

Kum Saatli Bireyler İçin Kaban Önerileri Nelerdir?

Kıyafet seçiminde en az engelle karşılaşan vücut tipine sahip bireylerin vücut tipidir. Genellikle bu tarz kadınlar kemerli modeller tercih ederek vücut hatlarının daha güzel belirginleşmesini sağlayabilmektedir. Eğer kıvrımlarınızın çok ortaya çıkmasını istemiyorsanız göğüs altından başlayan düğmeli palto çeşitleri işe yaramaktadır.

Vücudunuzun olduğundan daha kalın göstermek istemiyorsanız kesinlikle kemerli ve desenli kaban mantıklı olmaktadır. Sahip olduğunuz vücut tipi her türlü kabana uygundur. Bu yüzden eğilim olan paltolar arasından en sıcak tutanını ve çık olanını tercih edebilirsiniz. Kesinlikle karar vereceğiniz kabanı almadan önce güvenilir bir marka belirleyiniz.

Unutmayın uzun ömürlü ve birkaç kışı çıkarabileceğiniz markalar ile tercih ederseniz maliyet azalır. Uygun kabanı bulmanız için arayışınıza devam etmelisiniz.

 

Tesettürde Kabanın Önemi

Tesettür, genç kadınların yakından takip ettiği ve ilgi duyduğu bir giyim tarzıdır. Bu başörtüsü pelerini giymenin önemli yanı, modern bir pelerin satın almak ve pelerininizle eşleştirmek. Alışverişte öncelik, tek parça satın almak değil, bütünü kapsayan parçaları birleştirmektir. Tesettürlü kadınların renk tonları kendilerine uygun olanı seçebilmeli ve bir stil yaratabilmelidir. Rastgele seçimlerle asil bir tutum mümkün değildir. Bu pozisyonlarda stilistler, moda tasarımcıları ve modelciler olduğunu biliyorsunuz.

Giyilen elbisenin bedenle uyumu, boy farkı ve hatta vücut yapısı giyim tarzlarının şekillenmesinde etkili oluyor. Son derece modern tesettür kaban modelleri her bayanın sempatisini artırmıştır. Soğuk tesettür giyimin sunduğu güzelliklerden biri olan kabanlar, modern bir görünümle ağını genişletti. Özellikle spor giyimin popüler olduğu günümüzde genç kızlar için vazgeçilmez bir seçimdir.

Bildiğiniz gibi kaban modelleri, kışın soğuk havalarıyla mücadele eden giyim ürünleridir. Bu nedenle, sıcak tutma işlevi kumaş seçiminin ana bileşenidir. Sıcak tutma işlevi birçok kumaş türünde bulunabilir, ancak yine de gerekli sıcaklığı sağlarken terlememek önemlidir. Hava dolaşımına izin veren kumaşlar, vücudun aşırı terlemesini önleyen sağlıklı bir alternatiftir. Doğal malzemeler hem sıcak tutma hem de nefes alabilir olma eğilimindedir. Bu niteliklerinin yanı sıra keçe kumaş, kendine has görünümü ve hoş bir dokunuş hissi yaratan dokusu sayesinde montlarda zamansız detaylardan biridir.

Tesettürde Kaban Modelleri Nelerdir?

Kaşe kaban tercih eden genç kızların ve kendini genç hissedenlerin vazgeçilmezidir. Kendinizi genç hissediyorsanız tesettür kaban seçiminde farkı yakalayın ve değişime hazırlanın! İşlemeli inci pullara sahip kaban modelleri, giyenlere harika bir görünüm sağlar. Kemerli ve bel cepli montlar modern görünümüyle dikkat çekiyor. Sportif karakterli pelüş astarlı olanlar tercih edilmektedir. Koyu renklerin hakimiyetiyle karşınıza çıkan kabartmalı kaban modelleri, yılların ağır tavrı ile yok edilemeyecek bir trend. Kapüşonlu spor kaban seçenekleri hala kendileri hakkında konuşmaya kararlı ve unutulmaz gençler arasında yer alıyor.

Tesettür Kaban Nerelerden Satın Alınır?

Sanal hayatın çok ilerlemiş olduğu, günümüz sosyal hayatının yavaşladığı dünyamızda hakimiyeti ele geçiren teknoloji de bu konuda yardımcı olabilir. Tesettür kaban modelleri ile ilgili web sitelerinde dilediğiniz model ve markada bulabilirsiniz. İkamet ettiğiniz yeri seçme ve beğenme lüksüne sahip olduğunuz bu web siteleri, giyim konusunda size zengin bilgiler sağlayacaktır. Ayrıca seçilen kaban modelini çevrimiçi olarak beğenebilir ve sipariş edebilirsiniz. Hem daha ucuz hem de daha çeşitli bir sanal pazar ortamının keyfini çıkaracaksınız.

 

Kaban Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tesettür giyimde sonbahar ve kış aylarının kendisini yavaş yavaş göstermesi ile birlikte üretilen parçalarda da farklılıklar görülmektedir. Dış giyim ürünlerinden biri olan kaban modellerinde kendi tarzını arayan kişiler son zamanların en moda parçalarına göz atmaktadır. Kaban satın alırken dikkat edilmesi gerekilen noktalardan biri kaban kumaşının dokusudur. Dokulu kumaş ve yumuşak kumaş kabanlar soğuk aylar için en kullanışlı parça seçimlerinden biridir.

Aynı zamanda beden seçimi de kaban alırken dikkat edilmesi gerekilen noktalardan biridir. Kabanın renginden modeline kadar uzanan seçenekler kişinin kendi tarzını oluşturmasında en önemli noktalardır. Bu nedenle kaban satın alırken son moda ve ileri modalarla da uyumlu parça seçiminin yapılması önerilmektedir.

Yeni Sezon Yumuşak Dokulu Kaban Modeli

Yeni sezon ürünlerinden biri olan yumuşak dokulu kabanlar sonbahar ayları için en uygun parça seçimlerinden biridir. Sıcak tutması ve dokusunun yumuşak olması ile hanımların gözde parçalarından biri haline gelmektedir. Yumuşak dokulu kaban modellerinde bulunan kuşak detayı modelin farkını ortaya çıkarmaktadır. Kalın ve büyük cepleri ile dik yakası bu modelin görsel açıdan daha hareketli gözükmesine yardımcı olmaktadır.

Kalın Kumaş Tesettür Kaban Modelleri

Mevsimsel geçişlerin yaşandığı bu dönemde dış giyim ürün alışverişi yapmak isteyen hanımlar kış ayları için uygun kalın kaban modellerine göz atmaktadır. Kumaşın kalın dokulu olması modelin net duruşunu ön plana çıkarmaktadır. Omuzları vatkalı olan bu modelin boydan boya düğmeleri ise, kaban modelinin belirgin özelliklerinden biridir. Dik yaka kaban arayışı içerisinde olan hanımlar kalın kumaş kaban modellerine göz atmaktadır.

Kalın Kumaş Kabanlar İle Sonbahar Kombin Önerisi

Kalın kumaş tesettür kaban modelleri sezona damga vuran parçalardan biridir. Pek çok kişi tarafından sevilerek kombin haline getirilen bu kabanların içerisinde kadife tesettür elbise tercih edilmektedir. Akşam davetleri ve düğün davetleri için en doğru görünümü sunan bu kombinde topuklu ayakkabılar ise kombinin tamamlayıcı parçalarından biridir. Kadife kumaş bordo renk tesettür elbisenin üzerine aynı bordo renk kalın kumaş kaban tercih edilerek takım görünümü sağlanmaktadır. Aynı zamanda siyah renk tafta kumaş şal seçimi de bu kombinin yıldızlı parçasıdır.

 

Kaban Seçerken Nasıl Yaklaşmalıyız?

Sonbahar mevsimine girilmesiyle birlikte havaların soğuması ve yağmurların başlaması beklenmektedir. Özellikle kat kat giyinerek kendimizi soğuklardan korumak yerin doğru bir kaban giymek daha mantıklıdır.

Farklı kaban ve kaşe montlar arasında kesinlikle arayacağımız ilk faktör sıcak tutması olmalıdır. Özellikle rüzgâr kesmesi için kabanlar uzun yapılmaktadır. Alınan malın sadece şekline ve kalitesine bakılmadan önce kabanın kalınlığına bakılmalıdır.

Kaban Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Doğru bir kaban seçmenin birçok püf noktası vardır. Eğer alacağımız kaban diz kapağımızın altına kadar usunsa bu bizi olduğumuzdan yaşlı gösterebilir. Seçeceğimiz kısa modeller sayesinde daha genç ve modern modaya uygun olduğumuz belli olmaktadır. Fakat uzun boylu bireyler için diz kapağının altına kadar uzanan kabanlar şık olabilmektedir. Eğer kısa boylu iseniz olabildiğince kısa olmayan kabanlardan uzak durmalısınız.

Ayrıca kaban seçmeden önce kumasını test etiğinizde kesinlikle kaliteli ve sağlam olmalıdır. Eğer kabanınız polyester veya naylon benzeri bir kumaştan oluşmuşa bu sizi ısıtmayacaktır.

Ayrıca kaban alındıktan sonra kaban güvenip ince giysiler giymemeniz gerekmektedir. Altına giyeceğiniz kıyafetler son derece kalın olmalıdır. Bu nedenle kabanı test ederken altına giyeceğiniz kalın kazakları da hesaba katmanız gerekmektedir. Kaban alırken kaliteli markalar tercih etmenizde faya vardır. Kabanınız kalın ve dolgu maddesi bulunuyorsa kesinlikle makinede yıkamayınız.

Kuru temizlemeye vereceğiniz kıyafetinizi güvenle giyebilirsiniz. Kabanlarınızdaki düğme sayısı ve cep sayısı da şıklı ve zarafetin bozulmaması için oldukça önemlidir.

Armut Tipi Bireyler Nasıl Kabanlar Alabilir?

Armut tipi vücut şeklinde basen bölgesi genel vücuda göre biraz daha gelişmiş bulunmaktadır. Öncelikle armut tipinde bel kısmı ince olduğu için kesinlikle kemerli modeller tercih edilebilir. Orta ve uzun boydaki kabanlar bu vücut tipi için olmazsa olmaz.

Giyeceğiniz kaban modelinin rengine uygun bir atkı takar çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Unutulmamalıdır ki modaya uygun giyinmek için bu vücut tipinde kalçanın değil belin ortaya çıkması gerekmektedir. Çok kalın ve geniş modelle tercih etmek yerine daha çok vücudunuza oturacak modeller tercih ediniz. Unutulmalıdır ki altına giyeceğiniz kıyafetlerin geneliyle uyumlu bir kaban olmalıdır.

 

Kaban Özellik Ve Model

Firma 1996 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Tüm hizmetler doğru ve titiz bir şekilde sağlanmaktadır. Kaliteli hizmet sonrası mutlu müşteri portföyü kaçınılmaz bir sondur. Müşteri memnuniyeti beraberinde firma adına da olumlu sonuçları doğurmaktadır. Firma etkili bir iletişim savunan yapıya sahiptir. Müşterisi ile içinde olduğu aktif iletişim sayesinde talepleri en kaliteli şekilde karşılamaktadır. Firma tüm ürünlerini web sitesi üzerinden müşteri beğenisine sunmaktadır. Sunulan tüm hizmetler plan ve program doğrultusunda kusursuz olarak işlemektedir.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Firma geniş bir tasarım yelpazesi sahibidir. Dış giyim, abiye, rahat giyim ve baş örtü ürün grupları yer almaktadır. Tüm ürünlerde tesettür şıklığı en iyi şekilde yansıtılmaktadır. Firma 2013 yılında tesettür alanında üretimlere başlamıştır. Firma dış giyim ürünlerine örnek olarak; kap, ferace, pardesü ve kaban gösterilebilir. İçerisinde bulunulan sektör için eşsiz hizmetler üretilmektedir. Firma piyasaya yön veren kaliteli bir şirket yapısındadır. Sürekli olarak gelişim adına çalışmalar yürütmektedir. Teknoloji faydaları, modanın en şık hali en iyi olacak şekilde tasarımlara uyarlanmaktadır.

Modaselvim firma olarak rakiplerine karşı daima üstün performans sergilemektedir. Müşterileri adına tasarlanan ürün kategorileri kendi içerisinde bir uyum halindedir. Firma gün geçtikçe büyüyen bir hizmet ağına sahiptir. Daha çok bölge adına üretimler artarak devam etmektedir. Bu artışa sebep olan en önemli etken müşteri istek ve talepleridir. Firma olarak müşteri talepleri olduğu kadar müşteri yorumları da önemli bir yer tutmaktadır. Hizmet sonrası alınan bu yorumlar firma kalitesine yön vermektedir. Bu sayede keyifli bir alışveriş imkanı sunulmaktadır.

Dış Giyim Ürünleri Hakkında

Dış giyim ürünleri daha çok serin havalarda ve bir kat üzerine giyilen tasarımlardır. Bu alan içerisinde kaban ürünü en şık haliyle sergilenmektedir. Uzman tasarımcıların elinden çıkan ürünler alkış toplamaktadır. Modaselvim tasarımları müşterilere fark yaratan bir şıklık kazandırır.

Ürün modelleri

Dış giyim kategorisinde bulunan bu tasarım farklı desenler ile sunulmaktadır. Örnekleri aşağıda belirtilmiştir.

Kapşonlu Pul Payetli Model

Kolları Pul Payet Fermuarlı Model

Kürk Detaylı Süt Model

Fermuar Detaylı Model

Cep Detaylı Model

 

Kaban Nedir? Hangi Kaban Hangi Marka Tercih Edilmelidir?

Kaban, mont veya palto yerine giyilen bacaklara kadar uzanan üst bölge giysisidir. Kaban özellikle sonbahar aylarında yaşanan hafif soğuk ve sıcak dalgalı havalar da tercih edilir. Genellikle kalça bölgesine kadar gelmektedir fakat bazen bu uzunluk bacaklara kadar inmektedir.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Kaban Hangi Aylarda Giyilir

Kaban soğuk bölgelerde tercih edilen bir giysidir. Kaban ülkemizde iç bölgeler de kış aylarının çok sert geçmesi nedeniyle daha fazla tercih edilmektedir. Akdeniz ve Ege bölgelerinde hava sıcaklıkları kışın ılık geçtiği için kaban yerine ince ceketler kullanılmaktadır. Sonbaharın ortaları ve sonlarına doğru kaban kullanımı iyice artmaktadır yani hava soğukluğu ile paralel bir şekilde kaban model ve çeşitlerinin artışı olur ve kabanlar markaların üretim odağı haline gelir. Tesettürlü kadınlar için son dönemlerde kaban modelleri iyice artmıştır. Birçok internet sitesinde artık tesettürlü kadınlar için kaban modelleri bulunmaktadır.

Kaban Markaları

Kaban modellerini günümüzde neredeyse her marka üretmektedir. Sonbahar ve kış aylarında kabanlar çok tercih edilmektedir ve markalarda üretim ve tasarımlarını kaban ve kazak gibi ürünlere yöneltmektedirler. Modaselvim hatta spor model arayanlar için ünlü markalarda kabanlar üretmektedirler.

Hangi Kaban Markasını Tercih Etmeliyim ve Kaban Modelleri Nelerdir?

Kaban markasını kişiler daha çok tarzlarına göre seçmektedirler. Kürk kaban, kışlık kaban, kaşe kaban, yün kaban gibi modeller tercih edilen modeller arasındadır. Spor model sevenler ise Nike gibi spor ürünleri satan markaları tercih etmektedirler. Spor modeller taşıması daha rahat ve gündelik modellerdir, okul ve iç için kullanıma uygundurlar. Tesettür kullanan kadınlar ise rahat klasik ve ayak bileğine kadar uzanan kaban çeşitlerini kullanmaktadırlar.

Bu modeller hem onların giyim tarzlarına hem de kültürlerine daha uygundur. Erkekler ise deri kabanları daha çok tercih etmektedirler, hem daha iri vücutları olduğu için hem de onlara sert bir görünüm kazandırdığı için. Çocuklara ise daha çok renkli kabanlar tercih edilir bu hem çocukları daha şık hem de daha şirin göstermektedir. Kız çocukları genellikle pembe ve kırmızı, erkek çocukları ise maviyi tercih etmektedirler ayrıca çocuk kabanlarında bazı çizgi dizi karakterlerinin de kahramanlarının resimleri olabilmektedir.

 

Yeni Sezon Kaban Çeşitleri

Sonbahar aylarında dolaplardan çıkmaya hazırlanan kabanlar kişilerin kış aylarında tarzlarını yansıttıkları vazgeçilmez giyim parçalarıdır. Kabanlar genellikle kalçayı örtecek boylarda üretilmektedir. Kabanlar modellerinde kadınlar için olan çeşitlerde daha geniş bir ürün yelpazesi sunulmaktadır.

Yalnızca kış aylarında değil sonbahar aylarında tercih edilebilen kabanlar bulunmaktadır. Bu kabanlar genellikle daha ince yapılı kumaşlar tercih edilerek üretilmektedir. Çeşitli kesimlerde ve tarzlarda üretilen kabanlar dış giyim kategorisinde yer alan bir kıyafet olduğu için kişilerin günlük hayatlarında ve iş hayatlarında ilk göze çarpan parçalardır.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Güz aylarının vazgeçilmezleri Trençkotlar

Kaban kategorisinde en çok satılan ve kişilerin en çok tercih ettikleri ürünlerden biri olan trençkotlarda genellikle kahverengi tonları tercih ediliyor. Mevsimlik ürünlerden olan trençkotlarda genellikle düğme ve kuşak detayları dikkat çekiyor. Trençkotlar yaka detayları ve elegant tarzlarıyla kişilere şıklık katan bir giyim parçası olarak göze çarpmaktadır. Trençkotlar en çok sonbahar aylarında tercih edilirken havaların soğumasıyla birlikte bu tercihler yerini daha kalın kürklü kabanlara bırakmaktadır.

Kaban seçimi için püf noktalar

Kadınlara kıyafet seçimi yaparken genellikle vücut şekillerine göre tercih yapması öneriliyor. Kısa boylu kişilere çok uzun kabanlar tavsiye edilmemekle birlikte bu kişilerin daha kısa boylu kabanlar seçerek daha orantılı bir görüntüye sahip olabilecekleri belirtiliyor. Zayıf bireyler daha çok uzun ve kabarık modelleri tercih ederlerken kilo problemi yaşayan veya vücut hatlarını belli etmek istemeyen kadınlar ise panço kaban modellerini veya daha bol kabanları tercih edebiliyorlar. Kaban seçimi için bir diğer püf nokta ise kumaş kalitesi ve çeşidine dikkat etmek olarak göze çarpıyor. Naylon ve terleten modeller sağlık için önerilmezken pamuklu malzemeden üretilen kabanlar daha sağlıklı seçenekler arasında sayılabiliyor.

Hangi kaban nerede giyilmeli?

Klasik, sportif, deri , kürk ve peluşlu gibi pek çok kaban çeşidi satışa sunulmaktadır. Ancak çeşitli tarzlarda ve kesimlerde üretilen bu kabanların hepsinin her türlü yaşam alanında giyilmesi uygun bulunmuyor. Kişilere günlük hayatlarında daha rahat bir kesime sahip olan sportif kesim kabanları tercih etmeleri öneriliyor. Klasik kesim kabanlar ise özel bir akşamda veya iş hayatında tercih edilebilen kaban çeşitleri arasında gösteriliyor.

Şişme Tesettür Kaban Modelleri

Tesettür kıyafet alışverişi yapmak isteyen kişiler, modaya uygun parça arayışı içerisindedir. Tesettür giyimin yıldızlı parçalarından biri olan kaban modelleri bu sezon şişme mont seçenekleri ile vitrinlerde yer almaktadır. Şişme kaban modellerinin yaka ve şapka kısmında bulunan tüy detayları, modelin daha güzel gözükmesini sağlamaktadır. Bel kısmında bulunan kemer ise fiziğin görünümünü ön plana çıkarmaktadır. Kol uçlarında lastik detayı bulunan şişme kaban modelleri farklı renkleri ile göz kamaştırmaktadır.

Yeni Sezon Şişme Kaban Modellerinde Renk Seçenekleri

Yeni sezon şişme kaban modelleri arasında bulunan şişme kaban modelleri, yaka ve şapka detayları ile hanımların ilgisini çekmektedir. Farklı renklerde tasarlanan kabanlar, sonbahar ve kış aylarının mevsimsel havasını yansıtmaktadır. Lacivert ve siyah renkleri şişme mont ve kaban kategorisinde olmazsa olmaz renkler arasındadır. Canlı renk arayışı içerisinde olan kişiler kırmızı ve pembe renklerine göz atmaktadır. Belinde kemer bulunan kabanların kemer kısmında bulunan toka detayı da montun daha havalı olmasını sağlamaktadır.

Kaban Modellerinde Dikkat Çekici Tasarımlar

Yeni sezon dış giyim ürünleri arasında bulunan kabanlar, modaya uygun şekilde tasarlanmıştır. Kabanlar üzerinde bulunan küçük detaylar dikkat çekici tasarım ürünlerini hanımlara sunmaktadır. Kabanların cep kısımlarının büyük ve dokulu olması en belirgin özelliklerinden biridir. Yaka kısmının dik ve yuvarlak şekilde olması hanımların bu kaban modelini uzun vadeli kullanmasını sağlamaktadır. yeni sezon kaban modellerinin kol ucu kısmında bulunan toka detayı ise modelin ön plana çıkmasını sağlayan dikkat çekici detaylardan biridir.

Beli Kemerli Kaban Modelleri İle Kombin Oluşturma

Beli kemerli kaban modelleri bu sezonun en sevilen rahat parçalarından biridir. Asil bir görünüm elde etmek isteyen hanımlar beli kemerli kabanları tercih etmektedir. Kol ucu kısımlarınında tokalı olması, modelin dikkat çekici detayları arasındadır. Bu kaban modeli ile kombin oluşturmak isteyen kişiler, sezonun siyah dar paça pantolonları ile kalın salaş kazak modellerini birleştirmektedir.

Bu kombinin üzerine beli kemerli kaban tercih eden hanımlar, kombini tamamlamak için kaban ile uyumlu topuklu bot seçimi yapmaktadır. Eşarp seçiminin sonbahar havasını yansıtması da kombinin mevsimsel duruşunu belli etmektedir.

 

Tüylü Yeni Sezon Kaban Modelleri

Yeni sezon modasına uygun şekilde üretilen parçalardan biri olan tüylü kaban modelleri site içerisinde yer almaktadır. Kaban kategorisi içerisinde bulunan tüylü kabanlar, kol ucu ve yaka kısmında bulunan tüyler ile dikkat çekici hale gelmektedir. Cepli ve cepsiz modelleri ile farklı alanlara hizmet veren moda sektörü günden güne kendisini geliştirmektedir. Diz boyuna kadar uzanan boyu ile son zamanların en çok tercih edilen kaban modellerinden birisini oluşturmaktadır. Kolların uç kısımlarında bulunan tüyler, eski zaman vintage modasını yansıtmaktadır.

Vintage Görünümlü Kaban Modelleri

Vintage modasını yakından takip eden ve bu parçaları kullanan kişiler için üretilen parçalardan biri vintage kabanlardır. Vintage kaban modası sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Ekose ve çizgili desenleri ile hanımların ilgisini çeken bu modellerin farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. Turuncu, kırmızı ve kahverengi ile muhteşem bir görünüm sunan vintage kabanlar, oluşturulan kombinlere farklı bir hava katmaktadır. Gömlek yaka şeklinde tasarlanan bu kabanların bel kısmında bulunan kemer şeklindeki kuşak ise kabanın havasını arttırmaktadır.

Vintage Görünümlü Kaban Model Renk Seçenekleri

Vintage görünümlü kaban satın almak isteyen kişiler farklı renk seçenekleri ile hanımlara sunulmaktadır. Tesettür kaban modellerinden biri olan vintage kabanlar, turuncu renk tonları ile geniş ürün yelpazesi sunmaktadır. Kırmızı, yeşil, bordo, mor, turuncu, siyah ve beyaz renkleri ile bu sezona damga vuran kaban modellerinden biri vintage kabanlardır. Modelin ön plana çıkan detaylarından biri olan canlı mor rengi, sonbaharın havasına renkli bir hava katmaktadır.

Vintage Tesettür Kabanlar İle Kombin Önerisi

Vintage kıyafet alışverişi yapmak isteyen kişiler kombin oluştururken yeni sezon ürünlerinden biri olan vintage kabanlara göz atmaktadır. Bu kabanların içerisine tarçın renk balıkçı yaka kazak ve koyu renk İspanyol paça pantolon giyerek üzerine vintage kaban tercihi yapılmaktadır.

Kabanın öne çıkan detaylarının sade kombin ile daha belirgin hale gelmesi, modaya uygun bir görünüm elde etmek isteyen kişiler için seçenek oluşturmaktadır. Sonbahar aylarına uygun bir kombin yapmak isteyen kişiler için bu kombinin altına deri topuklu ayakkabı tercih edilerek modaya uygun bir görünüm oluşturulmaktadır.

 

Sezonun Dikkat Çeken Kaban Modelleri

Her sonbahar ve kış sezonunda dış giyim ürünlerinde hareketlilik oluşmaktadır. Bu hareket yeni modellerin ve dış giyim üürnlerinin tasarlanması ile oluşmaktadır. Yeni sezon parçalarından gözünü alamayan pek çok hanım bu ürünlere sahip olmak için çeşitli sitelerden alışveriş yapmakatdır. Sezonun en çarpıcı ve dikkat çeken tesettür kaban modellerinin bir arada toplanması ile birlikte muhteşem bir moda akımı da başlamaktadır.

Tesettür kaban modellerinde bu sezon kolların volanlı ve kısa olması kabanlarda en çok dikkat çeken özelliktir. Aynı zamanda yaka kısmının da üç boyutlu çiçekler ile süslenmesi çoğu tesettürlü hanımın beğendiği detaylardan biridir. Kollarında kurdele detayları bulunan kaban modelleri de bir diğer sevilen ürünlerdendir. Sezonun dış giyim ürünlerinde genel olarak parçalarda hareket ve renklilik bulunmaktadır. Bu moda akımına göre pek çok hanım tesettür kaban seçimi yapabilir.

Renkli Tesettür Kaban Modelleri

Renklerin hakimiyeti çoğu hanımın da parça seçiminde görülmektedir. Kıyafet parçalarını seçerken renk ve desen uyumuna dikkat eden çoğu hanım bu sezonda tasarlanan kaban modellerine özel bir ilgi beslemektedir. Sezonun dikkat çekici canlı renkli tesettür kabanları vitrinlerde yerini almaktadır. Kırmızıdan turuncunun en canlı tonuna kadar uzanan renk skalası ile tesettür kaban modellerinde hareketlilik sağlanmıştır.

Renkli tesettür kaban modellerinden biri olan canlı yeşil tonu, düz kesim bir kaban olmasına rağmen, renginin canlılığı ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda turuncu ve sarı tonlarında tasarlanan kaban modellerinde ise volan etek modeli dikkat çekmektedir. Gözleri kamaştıran pek çok renkte tasarlanan kabanlarda moda akımına uyum sağlayan modeller özenle seçilmiştir.

Desenli Kumaş Tesettür Kaban Modelleri

Desenli kumaş sezonun dikkat çeken tesettür kaban modellerinde de görülmektedir. Pek çok farklı desende özenle hazırlanan kabanlar, hanımların kendi tarzına uygun olacak seçimi yapmalarına da yardımcı olmaktadır. Pek çok hanımın beğenisini toplayan renkli çiçek desenleri bulunan kabanlarda ince doku ve tüylü kumaş detayları da kabana hareket sağlayan detaylardan biridir. Yaka kısmının V ya da hakim yaka olması da beğenilen bir diğer özelliklerdendir. Aynı zamanda geometrik desenlerin bulunduğu kabanlar da genç kesime hitap etmektedir.

Kışlık Tesettür Giyimin Göze Çarpan Tasarımları

 

 

Kışlık tesettür giyim modasında her zaman kendine yer edinmeyi başaran tesettür kap modelleri, renkli görüntüsü ve farklı tarzı ile bayanların ilgisini çekiyor. Sadece günlük hayatta değil özel günlerde de tercih edilebilen tesettür kap modelleri, şık görüntüsünün yanı sıra rahatlığı ile de tercih edilmektedir.

 

Kullanan bayanlara ayrıcalıklı bir görüntü kazandıran ve soğuk havaların en büyük kurtarıcılarından bir olan tesettür kap modelleri, bu yıl mor, bordo ve haki göz alıcı renkleri ile dikkat çekiyor. Pantolon ya da tayt gibi seçenekler ile birlikte kombine edildiğinde şık bir görüntü yakalamanızı sağlayacak olan tesettür kaplar, fermuar ya da düğme gibi detayları ile birlikte

 

 Bu Kış Tesettür Mont Modası

Kışın gelmesiyle beraber yine gün yüzüne çıkan tesettür mont modelleri, hem kışı sıcak geçirmenizi hem de en son modaya uygun giyinmenizi sağlıyor. Kışlık tesettür giyim modasına en çarpıcı modelleri ile birlikte yine damgasını vuran tesettür mont modelleri, kullanılan çok özel detaylar ile tüm bakışları üzerinde topluyor.

 

Her zaman klasikler arasında yer alan ve zarif bayanların ilk tercihlerinden biri olan tesettür kaşe montlar, bu kış sezonunda da rağbet görmeye devam ediyor. Düğmeli, belden bağlamalı, fermuarlı modelleri ile her zaman ve her yerde zarafetinizi konuşturacak olan bu montlar, sıradan görünmek isteyenler için en ideal seçeneği sunuyor.

 

 Bu Kışın Sıcacık Triko Modelleri

 

Bu kış farkındalık yaratma için tercih edebileceğiniz parçalardan biri olan triko modelleri, rengarenk görüntüsü ve desenleri ile sıcacık bir kış geçirmenize imkan sağlıyor.

Yılın modasına göre yenilenen ve modern çizgileri ile sizlere cool bir görünüm kazandıran kışlık triko modelleri, günlük hayatta ya da iş dünyasında rahatlıkla tercih edilebilmektedir.

 

Kışlık tesettür giyim modasında her zaman var olan ve önemini hiç yitirmeyen çok özel triko modelleri, hem uzun hem kısa tasarımları ile satışa sunuluyor. İster pantolonla isterseniz de etekle birlikte kombine edip kullanabileceğiniz tesettür triko modelleri, en uygun fiyatları ile birlikte sizlere muhteşem bir kış geçirme fırsatı sunuyor.

 

Kaban Üzerine Tüm Detaylar

Arkası Kendinden Kemerli Kap MSW9020 Laci  İnsanların en temel ihtiyaçlarından birisi de soğuktan korunmaktır. Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi ülkemizde de çoğu bölgede kışlar karlı, yağmurlu ve soğuk geçmektedir. Sosyal bir varlık olan insanların dışarı çıktıklarında üşümemeleri için sıkı giyinmeleri yeterli değildir. Bundan dolayı mutlaka kış ürünlerine yönelmek gerekmektedir. Kış günlerinde en çok kullanılması gereken, koruyuculuğu yüksek olan dış giyim ürünü kaban ve türevleridir.. Kabanların soğuktan koruyuculuğu çeşitlendirmeye göre değişir ancak genel olarak kabanların ısıtma özelliği fazladır. Kaban hakkında detaylı bir yazı:

 

Kabanın Yapısı

Kabanların geneli soğuktan koruyucu olması amacıyla kalın kumaşlardan üretilir. Mevsimlik kullanılması amacıyla daha hafif kumaşlar da tercih edilebilir. Kaban düğmeli, çıtçıtlı veya fermuarlı şekilde olabilir. Kaban uzun veya kısa olabilir. Kabanlar cepli veya cepsiz de üretilebilir. Tüketici rahatça istediği uzunlukta kaban modellerine ulaşabilir ve satın alabilir. Kabanların şapkalı veya şapkasız olanları da mevcuttur. Kabanların üretildiği malzeme olarak da çeşitlilik söz konusudur. Kabanlar kaşe kaban, şişme kaban, kürklü kaban, yağmurluk kaban olarak sıralanabilir.

 

Kaban Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Tüketicinin seçeceği kaban vücut hatlarına uygun olmalıdır. Boy uzunluğu da dikkat edilmesi gereken önemli bir noktadır. Dayanıklılığı, su geçirip geçirmediği, ısıtma düzeyi, rengi, rahatlığı, kullanışlılığı açısından değerlendirmek kaban seçiminde doğru bir karar vermeyi sağlar.

 

 Kaban Çeşitleri

Kaşe Kabanlar

Kaşe kabanların en büyük avantajı soğuk kış günlerinde çok iyi ısıtmasıdır. Aynı zamanda kaşe kabanları oldukça şık bir görüntü sergilerler. Kış koşullarında dayanaklı bir kabandır. Çeşitleri renkleri mevcuttur. Tüketicinin boy oranına göre birçok boyda kaşe kaban üretimi vardır.

 

Şişme Kabanlar

Şişme kabanların üretildiği malzemeler farklılık gösterebilir. Polyester, pamuk, kaz tüyü gibi maddelerden üretilen şişme kabanlar mevcuttur. Şişme kabanlar hareket konusunda rahatlık sağladığı için tercih edilebilir. Aynı zamanda şık görüntüsü nedeniyle kadınların gözardı etmediği bir modeldir. Şişme kabanlar çok soğuk havalarda da sıcak tutar. Renkleriyle güzel bir kombin yapılabilir ve bu da şık bir görüntü sergiler.

 

Kürklü Kabanlar

Kürk genel olarak soğuktan korunması ve hoş görünmesiyle birçok insan tarafından tercih edilir. Kürk şapkalı veya şapkasız kabanlarda kullanılabilir. Şapkalı kabanlarda şapka çevresini sarar. Şapkasız kabanlarda yaka süsü olarak kullanılır. Kürk, şapka üzerinde kullanımında şapka ile kafa arasındaki boşluktan başa soğuk hava girmesini engelleyici özelliğe sahiptir. Bu nedenle şapkadaki kabanlar soğuk havalarda rüzgarı engelleyerek sinüzit, migren hastaları için iyi bir koruyucudur.

 

Yağmurluk Kabanlar

Yağmurlu havalarda tercih edilir. Yağmurluk kabanlar su geçirmez özelliği ile kadınların yağışlı günlerde vazgeçilmezidir. Genel olarak ince yapılarıyla zarif bir görüntü oluştururlar ve rahat hareket imkanı sağlarlar. Kullanılan dış malzeme sudan koruyucu bir özelliğe sahip olup yüzeye değen su damlaları içine sızdırmaz, böylece kuru bir kullanım sağlar.

 

Kabanların Temizliği Nasıl Sağlanır?

Kabanların temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur kabanların üretildiği malzemedir. Malzemenin farklılığına göre temizlik yolları da değişir. Kabanların temizliği ve ütülenmesi ev ortamında en iyi şekilde yapılamayacağı için ve ömrünün uzunluğunun sağlanması için kabanların kuru temizlemeye verilmesi en uygun yoldur.

 

Kabanların Yazdan Kışa Dek Korunması Nasıl Sağlanır?

Kabanların kış mevsimi bittiğinde ceplerine naftalin konularak bir bohçaya konulur. Naftalin ile bu bohçada herhangi bir hayvanın kabana zarar vermesi engellenir. Hazırlanan bohça dolaba kaldırılarak yazdan kışa dek korunması sağlanır. Bu geleneksel koruma yöntemidir. Bunun yanında teknolojinin gelişmesiyle korumalar kolaylaşmıştır. Havası emilmiş özel poşetler üretilmiştir. Bunlarda kabanların saklanması da kabanın zarar görmesini engeller.

Kış Sezonu Kaban Modelleri

 

C.M.N - Etek Ucu Dantelli Kap ZRD1090 Haki (1)           Kış kapıya dayandı. Bayanlar şimdiden kaban modelleri bakmaya başladı bile. Bir sürü seçenekle birlikte yeni ve hoş kaban çeşitleri de çıkmaya başladı. Kumaşların da en güzel ürünleri kullanarak yeni modeller yapılmakta. Kış sezonu ürünleri şimdiden tercih edilmeye başladı. İnternet sitelerinde bile kaban modelleri bulmak mümkün. Bunlardan en tercih edilen sitelerden birisi www.modaselvim.com.

 

Moda selvim çok güzel fırsatlarla indirimli ürünleriyle sizleri bekliyor. Kaşe kaban son günlerin modasıdır. Alışverişlerinizde en güzel ürünleri ve fiyatlarıyla hem kolay hem de oturduğunuz yerden alışveriş yapma imkânı sunar. Bu sayede keyifli alışveriş yaparsınız. Size kombinde yardımcı olarak renkleriyle göz kamaştıran bu site uygun kıyafetleri bir arada sergiliyor. Yeni trendlerle beraber göz dolduruyor.

 

Uzun ve kısa modeller, kapüşonlu modeller, kırmızı, beyaz, mor gibi renklerde ürünler mevcut. Zevkinize göre alışveriş yapabilirsiniz. Moda selvim çok tercih edeceğiniz ve bağımlısı olacağınız bir giyim sitesi. Oldukça olumlu geri dönüşlerle müşteriler için vazgeçilmez olmayı başardı. Zengin kıyafet seçeneği ile günümüzün en iyi sitelerinden biri olduğundan şüphe duymuyor, güvenle tavsiye ediyoruz.

 

Kışlık alışverişinizde bağımlısı olacağınız modaselvim.com ile giyinmenin zevkine erişeceksiniz. Kullandığı model ve kumaş çeşitleriyle birbirinden güzel ürünler sizleri bekliyor. Alışveriş tutkunu bayanlar kaliteden ödün vermeyen bu siteyle alışveriş yapmayı daha da çok sevecek. Sizleri de moda selvime bekliyoruz. Kaliteli alışveriş herkesin hakkı.

Kabanınızı Moda Selvim’den Alın

 

  C.M.N - Metal Düğmeli Kapşonlu Kap OBN183-S Siyah (1)          Kaban sonbahar ve kış sezonunun vazgeçilmez giyim ürünüdür. Kışı sıcacık geçirmek için kabana ihtiyaç duyarız. Yani aslında alınması ya da sahip olunması bir tercihe bağlı değil tam bir ihtiyaçtır. Hal böyle olunca kadın erkek çocuk herkesin bir kabanının askılarda asılı gardıroplarda takılı olmalıdır.

 

Tekstilde dış giyim kategorisinde yer alan kabanların yüzlerce çeşidini www.modaselvim.com’da bulacaksınız. Moda Selvim moda olanı ve giyimi kendi yorumuyla birleştirip kabanlarda www.modaselvim.com tarzını ortaya koymuştur. Bu iddianın doğru olduğunu görmeniz için söz konusu web sitesini ziyaret etmelisiniz.

 

Sonbahar kış sezonunun trendleri arasında yer alan kürk, deri ve kemer detaylar kullanmakla Moda Selvim modaya ayak uydurduğunu açıkça göstermektedir. Kapüşonlu ve kapüşonsuz olarak çeşitleri olan kabanlarda kürk detayları kapüşonlarda görmekteyiz. Kolların bilek kısımlarında ve kemerlerde deri detayları kaban duruşuna hareket kazandırmış.

 

Kaşe kumaş kabanların yumuşacık dokuları size güven verecek. Genellikle kabanlar kış deyince akla ilk gelen siyah renk olur. Fakat Moda Selvim bu tabuyu tamamen görmezden gelip bordo, haki yeşil, mürdüm, lacivert gibi kaban sektöründe sıra dışı olan renkler kombin olarak kullanmıştır. Kabanların düğme stilleri de tek sıra düğme stiliyle birlikte nostalji görünümlü çift sıra düğme de tercih edilmiştir.

 

Yine gizli düğmeli kabanlar kaban koleksiyonuna renk katmış durumda. Önü şeritli, balıksırtı, fermuar detay, kaşe garnili şişme, beli büzgülü peplum kaban modelleri dikkatleri üzerine çeken benzerlerinin arasından sıyrılıp kendini gösteren ürünler arasında www.modaselvim.com’da ziyaretçilerini bekliyor.

 

Kaliteli Kaban ve Modelleri

 

MODA HÜRREM - ModaSelvim          Alışverişe en uygun şekilde hazırlanmış kaban modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz, kış modellerine özel dizayn edilmiş ve kalite standartları en yüksek seviyede tutulmuş olan kaban modelleri hem görüntü olarak hem de soğuktan koruma olarak oldukça güzel bir şekilde tasarlanmıştır. Yapacağınız alışverişte dikkat etmeniz gereken iki unsurdan biri görsellik ikincisi kalitedir kalite ile üretilen ürünler uzun ömürlü olduğu için kaliteli bir kaban tercih etmek daha mantıklı olacaktır

 

KABAN KOMBİNLERİ

 

           Kaban kombinine en yakışan ayakkabı modeli kuşkusuz bottur kabanın altına giyilen bot oldukça güzel ve çekici durmaktadır. Yapmış olduğunuz renk seçimi ile beraber uygun bulduğunuz kabanı tercih edebilir ve dilediğiniz şeyle kombine edebilirsiniz.

Kaban ile çanta kombini de oldukça güzel görünmektedir, yapacağınız kombinle renklere oldukça dikkat etmeniz gerekmektedir. Ayakkabının aynı renkte olması oldukça güzel bir görüntü sağlayacaktır, alacağınız kaban modelleri görsellik açısından önem taşımaktadır

 

KABANLARDA EN UYGUN FİYAT

 

           Kaban modellerinde tercih etmeniz gereken en önemli unsurlardan biri de uygun fiyatlar, uygun fiyatlı olan kabanlar kalite standartları bakımından da önem taşımaktadır.

Alış verişte uygun fiyat ve kaliteli olan ürünler her zaman daha sağlam olmakta ve insanları daha çok memnun etmekte ve en uygun şekilde olmaktadır. Kaliteli bir kabana sahip olmak istiyorsanız fiyatla görselliği oldukça göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Yapacağınız tercih sizlerin görselliğine katkı sağlamakla beraber kalitenize kalite katacaktır.

Uygun fiyatlarla kaban modelleri için https://www.modaselvim.com/ linkini inceleyebilirsiniz.

 

Kaban Tercihleri

 

Y.G.S          Kaban kısaca anlatmak gerekirse palto yerine giyilen ancak kalçadan aşağıya kadar uzun olan kışlık bir giyecektir. Genelde kalın ve kaşe dediğimiz kumaştan üretilen kabanların iç kısmı astarlı yani saten kumaştır.

 

Vücudunuza göre kaban seçimi

 

Bel bölgesi kalın olanlar: Bu kişiler çok dar olmayacak şekilde vücudu saracak şekilde kaban seçmelidir. Üst bedeni büyük olanlar: Sanılanın aksine bol giyinmek üst bedenle beraber alt bedenide kalın göstereceği için çok bol olmayan genelde kareli veya çizgili kabanlar seçebilirler. Bacak boyu kısa olanlar: Bacak boyu kısa olanlar uzun kabanlar giydiğinde daha kısa görüneceklerdir. Ne çok kısa ne de çok uzun kaban giymemeliler.

 

Boyu uzun olanlar: boyu uzun olanlar dar ve kısa modelleri tercih edebilecekleri gibi uzun modelleri de tercih edebilirler. Kaban seçimi konusunda bi hayli özgürlerdir diyebiliriz. Kemerli modeller eğer uzun boylu ve inceyseniz tam size göre.

 

Her boy ve beden tipine yakışacak olan modelde kabanlar mevcuttur. www.modaselvi.com aslı sitesinde yüzlerce farklı model ve renkteki kabanlara ulaşabilirsiniz. Özellikle tesettürlü bayanların tercih ettiği bu sitede tesettürlü olmayıp alışveriş yapan çok sayıda bayan vardır.

 

Bunun nedeni ise moda selvim firmasının geniş ürün yelpazesi ve modern tasarımlarıdır. Kaban sezonu gelmeden önce moda selvim firması birçok model tasarlamış ve ürünlerini satışa çok uygun fiyatlarla sunmuştur. Kaban tasarımlarına farklı bir soluk getiren moda selvi fermuarlı ve oval bitişli çok kalın olmayan yani tam kış mevsimine girerken giyilebilecek olan kaban çeşitleri ile modanın merkezine tahtını kurmuştur.

 

2016 yılının kaban modasında ise siyah, haki ve pudra renkleri hâkimdir. Kabanlar genelde diz altı olup soft renklerdedir. Geniş ürün yelpazesine sahip olan moda selvi her zevke ve her bütçeye hitap edecek olan ürünleri web sitelerinde satışa sunmuştur. Hızlı bir şekilde stokları tükenen ürünler ücretsiz kargo ve indirim gibi fırsatlarla beraber siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

 

Sizde bedeninize ve zevkinize en uygun olan kabanı seçip www.modaselvi.com adlı web sitesinden sipariş verdiğiniz takdirde sipariş vermiş olduğunuz ürün kapınıza kadar gelmekte ve beğenmediğiniz durumlarda koşulsuz iade veya değişim imkanı sağlamaktadır.

 

Kabanla İlgili Buluşlarım

C.M.N Eskimolardan bugüne gelen üslüktür. Eskimolar bütün mevsimi kış olarak yaşadığı için kendilerine hayvan derisinden üslük yapmışlardır. Günümüzde bizler de bunu kaban olarak adlandırdık ve biz Türk insanlarının 6 ay boyunca kışı yaşadığımız için şekilli kabanlar alıp giyiyoruz. İnce, kalın, kaşmir, kaşe, keten, koton şekillendirerek adlandırırız. Kumaşı kaşe ve kaşmir olan kabanları en soğuk havalarda kullanılırız. Eskimolarda ise bizim adlandırdığımız tek çeşit kabanları vardır. Eskimolarda ise hayvansal derilerden yaparlar. Bizde ise çok çeşitli kaban modelleri vardır. Kaban palto yerine kullanılan bir giysidir.

 

KABANIN ETKİLERİ:

 

Sonbahar ve kış aylarında kabanı giyerek sıcaklık hissini yaratır.

 

KABANIN ÖZELLİKLERİ:

 

İş yerlerinde kullanılan, sportif, astarlı, düz, iş elbiselerinin üstüne giymek için kullanılan kabanlar vardır. Çok cepli ve buruşuk modellerde vardır. Örneğin daha spor modellerin kol ağızları elastik bantlı lastikli olabilmektedir. Bol çeşitleriyle kabanlara iç cepler ve uygun yerlerine ihtiyaç duyulabilecek miktarda uygun büyüklüklerde dış cepheler gelmektedir. Deri kabanlarda vardır. Deri kabanlar renkli renkli zarafet hissi yaşattırır. Deri kabanlar insanlarda çok şık durur.

 

KABAN MODELLERİ:

 

Ceket, yakalı, salaş, düğmeli, fermuarlı, kuşaklı, erkek yaka kabanlar, kroveze yaka kabanlar trovakol kabanlar, uzun, kısa kabanlar vs. Bu sunduğum modeller kişinin özel zevkine göre yapılabilir ve alınabilir. Kışın renk tercihleri gri, siyah ve kahverengi olmaktadır.

 

7 VÜCUT TİPİNE GÖRE KABAN MODELLERİ:

 

Kaban seçimi için tarz, renk, kumaş kriterleri kadar vücut tipiniz de önemli. Alışverişe çıkmadan önce listelediğiniz 7 vücut tipinden hangisi olduğunuza karar vermenizde fayda var.

 

  1. Bel bölgesi kalınlar
  2. Üst bedeni alta göre daha büyük olanlar
  3. Bacakları kısa olanlar
  4. Vücudu uzun ve ince olanlar
  5. Üst bedeni ince ve baseni olanlar
  6. Üst bedeni kısa, bacakları uzun olanlar
  7. Vücudu kum saati gibi olanlar

 

Sizde bu yukarıda gördüğünüz özellikteyseniz ona göre kaban seçebilirsiniz daha uygun olacak ve size daha çok yakışacaktır. Tabir tarzlarınız, zevkinizi de unutmayın. Kaban seçerken sevdiğiniz renk ve model kabanlar olsun. Çünkü aslında giymek için yaptırdığımız ve aldığımız kabanlar renkleri dâhil giyince bizi yansıtır.

 

KABANIN FAYDALARI:

 

İnsanları soğuktan korur. Şıklık adına da tercih edilir. Kadınlar ve erkekler isteğe bağlı yani kendi tarzlarına kaban alabilirler. Yaz kazan sayesinde hiç merak etmediğimiz birçok konuları yaz kazan sayesinde bilgi dağarcığını genişletmiş oldu. Örnek olarak şimdi işlediğim kaban konusu benim eski moları araştırmama neden oldu. Birçok bilgi donanımına sahip oldum. Bundan sonra da kitap okur gibi yaz kazan hayatımda yer aldı. Umarım ki kaban konusuyla ilgili sizi aydınlatmış olmuşumdur.

 

 

 

1 2