Salaş Kesim Yazlık Tesettür Elbise

Büyük beden hanımlar ve salaş giyinmeyi seven kişiler için bu sezonun gözde parçası olarak bilinen elbise modellerinden biri salaş kesim yazlık elbiselerdir. Modeli en iyi şekilde ortaya çıkaran bu tesettür elbise modelleri tül kumaş ile beraber kullanılmıştır. Özellikle etek kısmının tül kumaş ile desteklenmesi elbiseye daha uçuş uçuş bir tarz yaratmaktadır. Bel kısmının salaş olması, bedene tam oturmayı engelleyerek, kişinin gün içerisinde rahat hareket etmesini sağlamaktadır. Etek kısmında bulunan tül detayları aynı şekilde kollarda da devam etmektedir.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Tül Detaylı Salaş Kesim Yazlık Tesettür Elbise Modelleri

Salaş kesim detayı ile dikkatleri üzerine çeken bu sezonun gözde beğenilen parçalarından biri tül detaylı elbiselerdir. Modelin kendini gösteren detayları içerisinde etek ve kol kısımlarında tül detayının bulunması elbiseyi oldukça modern bir havaya sokmaktadır. Aynı şekilde salaş kesim olan bu elbise modellerinin kol kısımları hem balon kol hem de kol ucu açılan tarzda özel olarak tasarlanmıştır. Kol ucu açılan tesettür elbise modelinde, kurdele ve bağcık detayları karşımıza çıkmaktadır. Aynı şekilde bu detaylar sırtta da kuşak şeklinde yer almaktadır.

Salaş Kesim Tesettür Elbise Rahatlığı

Salaş kesim elbiseler, gün içerisinde daha rahat hareket etmeyi ve kişinin kendini daha iyi hissetmesini sağlamaktadır. Bu elbise modellerinde bel kısmı özellikle bol kesim oluşturulmuştur. Belini ortaya çıkarmak isteyen hanımlar bel kısmına kemer ya da özel kuşak bağlayarak fiziğini daha ön plana çıkarabilmektedir. Kollarının da salaş kesim olarak tasarlandığı bu yazlık elbise modellerini, büyük beden hanımlar da sık sık tercih etmektedir. Esnek kumaştan özel tasarım şeklinde hazırlanan bu elbiseler aynı zamanda desenleri ile dikkat çekiciliğini konuşturmaktadır.

Salaş Kesim Yazlık Tesettür Elbise Modellerinde Desen Seçenekleri

Salaş kesim yazlık tesettür elbise sezonun en çok rağbet gören ürünlerinden biridir. Üzerinde bulunan kiraz çiçeği ve renkli yaprak desenleri ile dikkat çeken bu elbisede özel olarak canlı renkler kullanılmıştır. Kollardan etek ucuna kadar inen bu desenler, kişinin tarzına yönelik en iyi tasarımlardan biridir. Büyük yaprakların ve etnik desenlerin bulunduğu tesettür elbiseleri de yaz sezonunda tercih edilmektedir.

 

Bir cevap yazın