Rengarenk Ev Modası

Evde şık olmak artık sıradan bir durum haline geldi. Eskiden eski, dışarıda giyilemeyecek kadar kötü olan t-shirt, penyeler evde kullanılırdı. Yenilenen bir anlayışla artık evlerde de dışarıda giyinildiği kadar özenli giyinilir oldu. Öncesine kıyasla cansız, soluk renklerin yerini canlı renkler aldı. Morlar, bordolar, taba, gül kurusu, latte, lila, antrasit, vizon, haki gibi ana ve ara renkler ev giyiminde şıklığına artı katar.

Bu renkler sezon modalarına göre değişiklik gösterse de genellikle ana renklere ek olarak pek çok ara renk seçeneği sunulmaktadır. Renklerin canlılığının yanında vazgeçilmez renk olan siyah, beyaz, ekru gibi genele hitap eden renklere de büyük yer verilmiştir. Moda Selvim bu açıdan herkesin rahatlıkla evde şık olabileceği özel parçalara yer vermektedir.

Takımlarda Dikkat Çeken Detaylar

Takımlarda renkler birbirinden farklı renklerle kombinlenebilir. Vizon bir üst sweatshirt haki bir alt ile kombinlenebilir. Etek ve üst ortak renkler barındırabilir. Bu renkler şerit şeklinde olabileceği gibi daha fazla ortak renk içerebilir. Tek renk takımlar da oldukça sık kullanılır. Şeritlerde yazı detayları takımlarda dikkat çeker. Kapşondan sarkan bu baskı şerit, pantolonun yan çizgileri olarak da görünür. Bu küçük ama şık detaylar özel bir görünüme yardımcı olur.

Derin Yırtmaçlar

Sweatshirt modellerinde özellikle tesettür giyimde daha derin yırtmaçlar kullanılmaktadır. Bu derin yırtmaçlar daha rahat bir kullanıma yardımcı olurken tekdüze bir görünümden uzaklaştırmış olur. Yırtmaçlara fermuar detayları da eklenebilir. Bu detaylar fonksiyoneldir. Fermuarlar sayesinde aynı ürünü kimi zaman kapalı kimi zaman açık olarak kullanmak mümkündür. Aynı üründe bu tarz değişiklikler ürüne düşünüldüğünden daha farklı bir hava katmaktadır. Üstelik bu ürünleri farklı parçalar ile kombinleyerek kullanan müşteriler bu parçalara hayat kurtaran ev giyim ürünleri olarak adlandırmaktadır.

Tesettürde Ev Modası

Tesettür giyim diğer tüm giyim modellerine göre daha özenli hale gelmiştir. Bu nedenle sadece tesettürlü kadınlar değil tüm kadınlar tarafından aynı ürünler kullanılmaktadır. Ev giyim sekmesinde bulunan özellikle fermuarlı modeller bu ortak kullanıma en uygun olan modellerdir. Alt kısmı büzgülü olan uzun kap tarzındaki ürünler de özellikle spor ürünler ile rahatlıkla kombin yapılabilir.

Ev giyimi kategortimizi incelemek için https://www.modaselvim.com/ev-giyimi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın