Rengarenk Ev Modası

Evde şık olmak artık sıradan bir durum haline geldi. Eskiden eski, dışarıda giyilemeyecek kadar kötü olan t-shirt, penyeler evde kullanılırdı. Yenilenen bir anlayışla artık evlerde de dışarıda giyinildiği kadar özenli giyinilir oldu. Öncesine kıyasla cansız, soluk renklerin yerini canlı renkler aldı. Morlar, bordolar, taba, gül kurusu, latte, lila, antrasit, vizon, haki gibi ana ve ara renkler ev giyiminde şıklığına artı katar.

Bu renkler sezon modalarına göre değişiklik gösterse de genellikle ana renklere ek olarak pek çok ara renk seçeneği sunulmaktadır. Renklerin canlılığının yanında vazgeçilmez renk olan siyah, beyaz, ekru gibi genele hitap eden renklere de büyük yer verilmiştir. Moda Selvim bu açıdan herkesin rahatlıkla evde şık olabileceği özel parçalara yer vermektedir.

Takımlarda Dikkat Çeken Detaylar

Takımlarda renkler birbirinden farklı renklerle kombinlenebilir. Vizon bir üst sweatshirt haki bir alt ile kombinlenebilir. Etek ve üst ortak renkler barındırabilir. Bu renkler şerit şeklinde olabileceği gibi daha fazla ortak renk içerebilir. Tek renk takımlar da oldukça sık kullanılır. Şeritlerde yazı detayları takımlarda dikkat çeker. Kapşondan sarkan bu baskı şerit, pantolonun yan çizgileri olarak da görünür. Bu küçük ama şık detaylar özel bir görünüme yardımcı olur.

Derin Yırtmaçlar

Sweatshirt modellerinde özellikle tesettür giyimde daha derin yırtmaçlar kullanılmaktadır. Bu derin yırtmaçlar daha rahat bir kullanıma yardımcı olurken tekdüze bir görünümden uzaklaştırmış olur. Yırtmaçlara fermuar detayları da eklenebilir. Bu detaylar fonksiyoneldir. Fermuarlar sayesinde aynı ürünü kimi zaman kapalı kimi zaman açık olarak kullanmak mümkündür. Aynı üründe bu tarz değişiklikler ürüne düşünüldüğünden daha farklı bir hava katmaktadır. Üstelik bu ürünleri farklı parçalar ile kombinleyerek kullanan müşteriler bu parçalara hayat kurtaran ev giyim ürünleri olarak adlandırmaktadır.

Tesettürde Ev Modası

Tesettür giyim diğer tüm giyim modellerine göre daha özenli hale gelmiştir. Bu nedenle sadece tesettürlü kadınlar değil tüm kadınlar tarafından aynı ürünler kullanılmaktadır. Ev giyim sekmesinde bulunan özellikle fermuarlı modeller bu ortak kullanıma en uygun olan modellerdir. Alt kısmı büzgülü olan uzun kap tarzındaki ürünler de özellikle spor ürünler ile rahatlıkla kombin yapılabilir.

Ev giyimi kategortimizi incelemek için https://www.modaselvim.com/ev-giyimi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Ev Giyimde Rahat Pantolon Seçimleri Nasıl Olmalı?

Kıyafet alanında ev giyim kategorisi pek çok kişinin ilgisini çeken alanlardan biridir. Ev giyim kategorisi ile hizmet veren sitemiz herkesin kendi bedenine ve tarzına uygun alışveriş yapmasına olanak sağlamaktadır. Yenilenen ev giyim kategorisi ile hem canlı renk hem de soft renk kullanımı yaygın hale gelmektedir. Ev giyimde rahat pantolon seçimleri arasında triko modeller en yaygın kullanılan ürünlerden biridir. Keten kumaş, triko kumaş, fitil kumaş, örme ve basic kumaşlar ile tasarlanan pantolonlar ev giyim alanında en rahat parçalardır.

İspanyol Paça Pantolon Modelleri İle Ev Giyim Modası

İspanyol paça denilince akla ilk olarak jean kumaş ve seçenekleri gelmektedir. Fakat rahatlığına düşkün olan ve evde de giyilmesi üzere tasarlanan pek çok ispanyol paça pantolon bulunmaktadır. Yumuşak dokulu ve esnek yapıya sahip olan ispanyol paça pantolonlar yüksek bel detayı ile oldukça rahat pantolon seçeneklerinden biridir. Hareket rahatlığı ve esnek kumaş yapısı ile kişiye gün içerisinde rahatlık sağlamaktadır. Aynı zamanda ev içerisinde düzgün ve güzel kombinler oluşturmak isteyen kişiler son moda ürünlerinden biri olan bu pantolon modellerine yönelmektedir.

Fitil Kumaş Bol Ev Giyim Pantolon Modelleri

Fitil kumaş ev giyim ürünlerinde en çok kullanılan kumaş seçeneklerinden biridir. Rahatlığı ve kumaşın yapısı bakımından hanımlar ilk olarak bu kumaş yapısı ile tasarlanan pantolon modellerine yönelmektedir. Yüksek bel bol paça fitil kumaş pantolon modelleri ev içerisinde hem rahatlık hem de esneklik sunmaktadır. Yapılan kombinlerin ilk ürünü olan bu pantolon modellerinde rahatlık oldukça önemlidir. Kumaş yapısının esnek oluşu gün içerisinde kişiye rahatlık sunarken aynı zamanda modaya uygun bir parça seçimi de gerçekleşmektedir.

Triko Rahatlığı İle Ev Pantolon Seçenekleri

Triko rahatlığı her mevsim devam etmektedir. Tercih edilen pantolon ve üst seçimlerinde kullanılan triko kumaş, ev pantolonlarının vazgeçilmez kumaş çeşitlerinden biridir. Gün içerisinde kombin oluşturmak isteyen kişiler bol paça ve salaş kesim şeklinde tasarlanan triko pantolon modellerine yönelim gerçekleştirmektedir. Herkesin severek kombin hazırladığı bu pantolon modelleri yüksek bel detayı ile dikkat çekerek oluşturulan kombinlerde rahatlığın yanı sıra şıklık sunmaktadır.

Ev kıyafetleri modellerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/ev-giyimi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.