Rahat Ve Rengarenk Tesettür Şal Modelleri

Tesettürlü kadınlar için bütün kıyafetlerine uyum sağlayacak başörtü seçenekleri gereklidir. Hem tesettür modasını yakından takip eden hem de kapalılığından ödün vermeyen kadınlar için tasarlanan pek çok farklı model bulunmaktadır. Bu modeller içerisinde şallar daha rahat kullanım sağladığından dolayı tesettürlü kadınlar tarafından daha çok tercih edilmektedir.

 Yonca Desenli Tesettür Şal Modellerinde Renk Seçenekleri Çok Fazladır

 Her ortama uygun tesettür şal modellerini desenleri sayesinde kıyafetleri ile uygun hale getiren tesettürlü kadınlar bütün bir görünüm oluşturmayı amaçlar. Başörtüler ile bütün giysilerin ortak noktası yakalanmaya çalışılır. Hatta tesettür kombinde oluşturulurken çoraptan ayakkabılara kadar başörtü ile uyumlu olması istenilir.

 Tesettürlü kadınların bu isteklerini bilerek üretim yapan platform yonca desenleri ile tasarladığı tesettür şal modellerinin kenar kısımlarını dikişsiz bırakarak hafif saçaklı bir model olarak üretim yapmıştır. Yonca desenli tesettür şal modellerinde renk seçenekleri oldukça fazladır. Mavi renk bir şal için yonca desenleri lacivert ile geçiş yapmıştır. Kahverengi şal için kahverenginin bir ton açık rengi olan sütlü kahverengi tercih edilmiştir. Tüm tesettür şal modellerinde yonca deseni için ton farkları ile geçiş yapılarak daha yumuşak bir görünüm elde edilmiştir.

 Desenler Ve Renklerin Uyumu

 Tesettür şal desenleri çok çeşitli olmakla beraner geneli karışık renklidir. Otantik şal desenleri de kırmızı ve beyaz rengin buluştuğu, lacivert ile bordonun birlikte desenler oluşturduğu ve ya sarı ve lacivertin tam bir uyum içerisinde göründüğü pek çok farklı renk ortaklığına sahiptir. Bu renklerin tamamı tesettür elbiseler ile uyum sağlaması için farklı kombinlerde tasarlanmıştır. Bu neden ile tesettür online sitelerinde ve mağazalarda pek çok model tasarlanarak tesettürlü kadınların beğenisine sunulmaktadır.

 Aynı zamanda mavi nakışlı kot şal modası hem oldukça şık hem de iddialı bir görünüme sahip olmaktadır. Nakış kısmı her model icin fark için farklılık gösterir. Alt kısımları saçaklı olan modellerde nakışlar daha yoğun kullanılır iken diğer bir modelde bir sıra halinde dizilmiş çiçek görünümü dikkat çeker. Bu tesettür şal modelleri spor giyim tarzına daha yakındır. Kısım kısım inci ile işlenmiş şal modelleri de çok şık bir görünüm sergilemektedir.

Bir cevap yazın