Rahat Pardesü Modelleri

Tesettürlü hanımlar genellikle seçtikleri parçaların içerisinde kendilerini iyi ve rahat hissetmek ister. Bu nedenler parça seçimlerinde en rahat modellere yönelmektedirler. Sezonun modasına uygun dış giyim ürünlerinin de bir arada toplandığı kategorilerde pardesü modellerinde bu sezon rahatlık ön plana çıkmıştır. Rahat pardesü modelleri hanımlar için de çok iyi bir seçenek oluşturmuştur. Günlük kullanıma uygun olan pardesü modelleri ile sezon oldukça rahat geçmektedir.

Rahat pardesü modellerinden biri keten kumaş boydan boya fermuar düz kesim pardesülerdir. Bu tarz pardesüler genellikle sade tarzı olan hanımların ilk seçeneklerinden biridir. Bu nedenle pek çok kişi tarafından satın alınmaktadır. Daha hareketli tarzı olan hanımlar için yarasa kol bol ve beli kemerli olan pardesü modelleri de hem rahatlık hem de farklı bir tarz oluşturmaktadır.

Yarasa Kol Rahat Pardesü Modelleri

Çoğu hanımın yıllardır beğenisini toplayan yarasa kol tesettür pardesü modelleri beli kemerli ve lastikli modelleri ile vitrinlerde yerini almaktadır. Bu modeller yıllar boyunca en çok satılan ürünlerdir. Bu nedenle her sezon farklı renk ve desenle özel olarak tasarlanmaktadır. Sezonun rahat yarasa kol pardesü modellerinden biri ise kenarları kısa yırtmaçlı yarasa kol, koyu renk pardesü modelidir.

Bu model sadeliğin yanı sıra zarifliğin de göstergesi olarak kabul edilmiştir. Bu nedenle çoğu hanımın gözdesi haline gelmektedir. Yarasa kol rahat pardesü modellerinden bir diğer ise kollarının al kısımlarında uzun fermuar bulunan modellerdir. Fermuar detayı genellikle pardesüye hareket katmak için özel olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda el yıkama işinde de fermuarların açılması pardesünün kollarının ıslanmasına engel olarak hanımlara rahatlık sağlamaktadır.

Renkli Rahat Kesim Pardesü Modelleri

Rahat kesim pardesü modellerinde kumaş seçimi oldukça önemlidir. Yumuşak dokuya sahip olan pardesü modelleri rahat kesim ile birleşerek günlük kombinlere uygun hale getirilmiştir. Renkli pardesü modellerinde bu sezon bebek mavisi ve zümrüt yeşili tonları yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu modellerde pardesünün çıt çıtlı olması da rahatlığı simgeleyen bir diğer detaylardadır. Etek kısmının hafif açılır olması ve belinin kemerli olması da pardesü modeline tatlı bir hava yaratmaktadır.

Bir cevap yazın