Pratik Olarak Tesettür Kombin Nasıl Hazırlanır ?

 

G.M.Z. Tesettür - Taş İşli Düğmeli Kot Elbise MZ9141 Gold Taşlı Tensel Kot (1)Her kadının sıkıntısı geç hazırlanmak ve üzerine giyecek bir şey bulamamaktır. Dışarı çıkma durumu ile karşı karşıya olan kadınlar ne giysem diye kara kara düşünmektedir. Aceleden dolayı vakit olmadığında, giymeniz gereken tesettür elbise kırışık ya da kirli olduğunda iki ayağı bir pabuca girmektedir. Panik içerisinde zaman kaybı yaşamak yerine pratik kombinler ayarlamayı bilmek çok daha doğru olmaktadır.

 

Bu sıkıntılı durumların oluşmaması için o an en basit kombinleri oluşturmak bile hayat kurtarıcı olmaktadır. Özellikle hava şartlarına uygun olarak seçilecek olan tesettür elbise çok önemli olmaktadır. Tüm dikkatleri üzerinize çekmeyi arzuluyorsanız eğer en doğru kombinleri yapmanız gerekmektedir. İnternet üzerinde yer alan pek çok tesettür kombin bu konuda yardımcı olmaktadır.

 

Dışarı Çıkarken Nasıl Ve Ne Giyinmeli?

 

Genellikle hafta içi iş kadınları bir gün önceden ne giyeceğini ayarlamaktadır. Ertesi gün iş varsa eğer sabah uyanınca zorluk yaşamamak adına bu hareket en doğrusu olmaktadır. İşe gitmiyorsanız eğer kombininizi ayarlarken nereye gideceğiniz ve havanın nasıl olduğu çok önemlidir. Hava gerçekten soğuksa eğer mutlaka giysilerin tercihi doğru yapılmalıdır.

 

Tesettür bir tunik altına dar paça pantolon ve tesettür kaban tercihinde bulunmak en doğrusu olmaktadır. Her zaman acil durumlar için dolabınızda mutlaka kombin oluşumunuz bulunmalıdır. Nereye gideceğinize göre en uygun elbiseyi tercih etmelisiniz. Arkadaşlarınızla buluşarak bir kafede kahve içecekseniz eğer rahat bir tesettür giyimi tercih etmelisiniz.

 

Gündüz dışarı çıkarken sokak ruhunu yansıtan kıyafetlerin tercih edilmesi gerekmektedir. Gece için bir hazırlığınız varsa eğer zarif ve şık görünmenizi sağlayan tesettür kombin tercihinde bulunmalısınız.

 

En Basit Kombinler Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür giyim sektöründe artık yüzlerce binlerce giyim alternatifi bulunmaktadır. Bu sayede tesettürlü kadınların kolay bir şekilde kombinini yapması sağlanmaktadır. Örneğin her iş görüşmelerinin klasik kombini siyah bir pantolon, beyaz bir tunik ve siyah topuklu ayakkabılardır. Elbette bu kombine şık bir şal ya da eşarp doğru tercih olmaktadır.

 

Ayrıca kot pantolon, tunik şeklinde bir kazak, topuklu ayakkabı, şal ve çanta kombini ile gündüz davetlerine şık olarak katılmak mümkün olmaktadır. Gece için bir planınız varsa eğer siyah şık bir tesettür elbise sizin için hayat kurtarıcı olacaktır.

Bir cevap yazın