Pantolonetek ile Şıklık Ve Rahatlık

pantolon etekBol kesimli uzaktan bakıldığında iki farklı görüntü sağlayan bir alt giysisidir. Moda dünyasında yeni tasarımlar adından sıkça söz ettiren üründe yazlık ve kışlık modellerini bulmak çok da zor değil. Yazın keten kot terletmeyen yazlık ince kumaşlardan yapılmış ürünler. Kışın kalın kadife, kaşe gibi kışlık ısı kaybetmeyen soğuktan koruyan kumaşlardan dikilebilir. Tesettür modası pantolon etek modellerini çok sevmişe benziyor. Üründe kullanım rahatlığı sloganı olabilir. Abiye takımlar tek altlar kot modeller. Tesettürlü hanımlar iş gece ve günlük kullanımlar da üründen vazgeçemiyorlar. Türlü renk ve çeşitliği ile albenisi yüksek bir ürün.

 

Tasarlandığından pantolon rahatlığını vermesi düşünülmüş bol olması ve vücut hatlarını belli etmeyen giysi hem rahatlık hem de şıklık sağlayabiliyor. Abiye ya da günlük kullanımda da tercih edilen giysiyi her beden de bulabilmek mümkün. Evde dikiş dikmeyi bilenler için hazır kalıplarla dikilip giyilecek bir ürün Kumaş tercihiniz zevkinize kalmış yazı tercih edilecek ince kumaşlar ya da kışlık ürünler. Pazenden dikilmiş bir modelini görmüştüm. Cepleriyle görüntüsü mükemmeldi ev içi kıyafeti olarak kullanılıyordu.

 

Ürün de dikiş detayları da iyi takip edilmelidir. Kalite dikişle üretilen ürün piyasa 40-100TL arasında bulabilmek mümkün. Üstelik taksit seçenekleriyle satışa sunulmuş. Modası pek de geçmeyen ürünü kumaş özelliğine göre kullanabilirsiniz. Tesettür dışında tüm bayanların tercihi olarak da kabul edebilirsiniz. Özellikle yazın desenli ince kumaşlarla dikilen pantolon etek modelleri yaz tatillerinde çoğu bayanın tercihi olmuştur. Desenli altlarla düz üstlerin kombinesin de günlük rahat kıyafetleri görebiliriz.

 

Ürün temizliğin de dikkat edilmesi gereken noktalarda göz ardı edilmemelidir. Tüketiciler kullanım özelliklerini takip etmeden yaptıkları temizlik işlemlerinde üründe kullanım ömrünü yok etmektedirler. Yıkanması düşük ısıda renk koruyu temizlik ürünleri kullanılmalıdır. Yüksek sıcaklık ve kalitesiz temizleyiciler ürünün ömrünü kısaltır. Ütü istemeyen kumaşlar da elde yıkama çabuk kurumasıyla kolayca kullanılabilir. Kurutma programı çok kullanılmadan kendi ıslaklığı ile kuruyan ürünle hem çok kırışmaz ütü rahatlığı kazanır.

 

Bir ürün uzun yıllar moda raflarında kalabiliyorsa ihtiyaca cevap verebiliyor demektir. Moda bence kullanımda şıklık rahatlık kendine yakışan bir modelin takibidir. Düzgün kullanım uygun kombinelerle bu ürünü uzun vadeli kullanabiliriz.

Bir cevap yazın