Pantolon Rahatlığında Etek

pantolon etekPantolonun rahatlığından vazgeçemeyenlerin, eteğinde şık ve zarifliğinden asla taviz veremeyecek olanların kurtarıcısı olarak ortaya çıkmış olsa gerek bu pantolon etekler. Ortaya çıktığından beri hepimizin keyifle kullandığı tasarım modeli olduğunu söylemek çok yerinde olacaktır.

 

Daha sık olarak beyaz ve krem tonları tercih edilen bu ürünler en rahat şekilde tamamlanabilecek olanlarıdır. Beyaz tişörtler, bluzlar, güzel gömleklerle birlikte harika duran pantolon etek modelleri dantelli üstlerle de çok şık göründüğü bir gerçektir. Çok fazla çeşit seçeneği sayesinde modelleri gözler önüne seren bu kıyafetlerin yüksek bel ve paça boyu kısa olan tarzları da bulunmaktadır. Babetler ile tamamlanırken şık botlarla da tamamlanabilmektedir.

 

Böylece her tarza göre şekillenebilen muhteşem bir kıyafete sahip olmuş oluyoruz. Günlük hayatımızda severek giydiğimiz pantolonlar, pantolon eteklere dönüştürülmede önemli rol oynuyor. Zevkinden ve keyfinden ödün veremeyen ve pantolon giymekten de vazgeçemeyenlerimiz için bu pantolon ve etek devrimine kapı armış olduk. İyi de yaptık diye çok rahatça söyleyebiliriz.

 

Bir deneyenin vazgeçemediği şıklık ve rahatlığı sunmaktadır. Severek giydiğimiz pantolonlarımızın artık rahat olmadığını düşünüyorsak ya da kilo alıp verdiğimiz için bizi eskisi gibi rahatlık vermiyorsa pantolonlarımız eğer gardıroplarımızın bir köşesinde eskiyorsa bizim için güzel bir çözüm var demektir. Pantolon bile kolay bir şekilde pantolon eteğe çevrilebilir yeter ki tasarım yeteneği konuşturulabilsin.

 

Pantolon etekler nasıl yapılmış diye aklımızdan geçiyorsa eğer şunlardan biraz bahsedebiliriz. Bir pantolon ve etek birleşimi olduğunu adından bile söyleyebiliriz. Tabi ki işçiliği tasarımını konuşursak o ustasının elinde harika şekilde ortaya çıkmaktadır. Bol rahat kumaşlardan dökümlü şekilde hazırlanmaktadır. Bel kısmında aksesuar olarak kemeri olabilmektedir

 

            Pantolon etek modelleri bu yılda bayanların en çok tercih ettiği tasarım olup son zamanlardaki göz kamaştırmasını korumaya devam ediyor. Kullanım rahatlığıyla öne çıkan bu moda akımının en rahat kıyafet parçalarından olan pantolon etekler, bugün ne giysem sorularında boğulmamıza imkân vermeden günümüzün kurtarıcısı oluyor. Rahatlığın bir diğer adı olarak nitelendirebileceğimiz bu kıyafetler uzunca bir dönem gardıroplarımız da yer alacak gibi görünüyor.

Pantolonetek ile Şıklık Ve Rahatlık

pantolon etekBol kesimli uzaktan bakıldığında iki farklı görüntü sağlayan bir alt giysisidir. Moda dünyasında yeni tasarımlar adından sıkça söz ettiren üründe yazlık ve kışlık modellerini bulmak çok da zor değil. Yazın keten kot terletmeyen yazlık ince kumaşlardan yapılmış ürünler. Kışın kalın kadife, kaşe gibi kışlık ısı kaybetmeyen soğuktan koruyan kumaşlardan dikilebilir. Tesettür modası pantolon etek modellerini çok sevmişe benziyor. Üründe kullanım rahatlığı sloganı olabilir. Abiye takımlar tek altlar kot modeller. Tesettürlü hanımlar iş gece ve günlük kullanımlar da üründen vazgeçemiyorlar. Türlü renk ve çeşitliği ile albenisi yüksek bir ürün.

 

Tasarlandığından pantolon rahatlığını vermesi düşünülmüş bol olması ve vücut hatlarını belli etmeyen giysi hem rahatlık hem de şıklık sağlayabiliyor. Abiye ya da günlük kullanımda da tercih edilen giysiyi her beden de bulabilmek mümkün. Evde dikiş dikmeyi bilenler için hazır kalıplarla dikilip giyilecek bir ürün Kumaş tercihiniz zevkinize kalmış yazı tercih edilecek ince kumaşlar ya da kışlık ürünler. Pazenden dikilmiş bir modelini görmüştüm. Cepleriyle görüntüsü mükemmeldi ev içi kıyafeti olarak kullanılıyordu.

 

Ürün de dikiş detayları da iyi takip edilmelidir. Kalite dikişle üretilen ürün piyasa 40-100TL arasında bulabilmek mümkün. Üstelik taksit seçenekleriyle satışa sunulmuş. Modası pek de geçmeyen ürünü kumaş özelliğine göre kullanabilirsiniz. Tesettür dışında tüm bayanların tercihi olarak da kabul edebilirsiniz. Özellikle yazın desenli ince kumaşlarla dikilen pantolon etek modelleri yaz tatillerinde çoğu bayanın tercihi olmuştur. Desenli altlarla düz üstlerin kombinesin de günlük rahat kıyafetleri görebiliriz.

 

Ürün temizliğin de dikkat edilmesi gereken noktalarda göz ardı edilmemelidir. Tüketiciler kullanım özelliklerini takip etmeden yaptıkları temizlik işlemlerinde üründe kullanım ömrünü yok etmektedirler. Yıkanması düşük ısıda renk koruyu temizlik ürünleri kullanılmalıdır. Yüksek sıcaklık ve kalitesiz temizleyiciler ürünün ömrünü kısaltır. Ütü istemeyen kumaşlar da elde yıkama çabuk kurumasıyla kolayca kullanılabilir. Kurutma programı çok kullanılmadan kendi ıslaklığı ile kuruyan ürünle hem çok kırışmaz ütü rahatlığı kazanır.

 

Bir ürün uzun yıllar moda raflarında kalabiliyorsa ihtiyaca cevap verebiliyor demektir. Moda bence kullanımda şıklık rahatlık kendine yakışan bir modelin takibidir. Düzgün kullanım uygun kombinelerle bu ürünü uzun vadeli kullanabiliriz.