Özel Günlerinize Güzel Elbiseler

tesettür abiyeBiz kadınlar dünyanın neresinde olursa olsun, güzelliği, estetiği ve şıklığı severiz. Vücudumuza yakışanı, tarzımıza uygun olanı, zevklerimizi yansıtanı aramaktan vazgeçemeyiz. Şüphesiz doğamızda güzel olmak var. Görüşlerimiz, inançlarımız ve yaşadığımız sosyoekonomik ortam doğrultusunda en güzel kıyafeti giymek ve şık olmak hakkımız.

 

Abiyeler; günlük giyimde tercih etmeyeceğimiz, daha çok özel günlerde, şık olmamız gereken organizasyonlarda tercih ettiğimiz, gösterişli kıyafetlerdir. Bu bir elbise olabileceği gibi, pantolonlar, ceketler, gömleklerle de abiye bir görünüm elde edilebilir. Mezuniyet balolarında, düğünlerde, özel partilerde, kokteyllerde ve bu tip organizasyonlarda abiye tercihler yaparız. Abiye, kadını daha güçlü ve güzel kılmayı hedefler. Genellikle işlemeleri olan, işçiliği olan kalifiye duran kıyafetlerdir. Her yaşa ve zevke uygun abiye kıyafet bulmak mümkün.

 

Kadınların abiye kıyafet seçerken kendi vücut proporsiyonlarını da göre seçim yapmaları gerekiyor. Örneğin bacak boyu kısa ise mini elbiseler bu durumu ortaya çıkaracağından tercih edilmez. Çok uzun bacak boyu varlığında ise göğüs altından bollaşan uzun elbiseler bacak boyunu daha da uzatacağından tercih edilmez. Kilolu kadınlar genellikle bu durumu vurgulamayan kumaşlar seçerler. Örneğin saten kumaş kilolu bir vücutta son derece risklidir. Zayıf kadınlar ise gerekli vücut hatlarını oluşturabilmek adına drapeli dikimler, kalın kumaşlar tercih ederler. Kısaca; vücut tipiniz, kilonuz, ten renginiz, saç boyunuz ve saç renginiz hatta yaşınız abiye seçimi yaparken önemli etkenlerdir.

 

Gün geçtikçe ürün yelpazesi genişleyen tekstil dünyası tesettürlü kadınları kesinlikle ihmal etmiyor. Her bedene, her boya ve kiloya uygun, her zevke yönelik tesettür abiye modeline ulaşabilmek mümkün. Şifonlar, satenler, ipekler, taftalar ve krep kumaşlar oldukça yaygın kullanılıyor. Payetler, boncuk işlemeler, barok tasarımlar ve brokar kumaşlar sıkça karşımıza çıkıyor. Elbisenizi tamamlayacak başörtülerinde de abiye tasarımlar görebilirsiniz. Oldukça yaygın olan başörtü şekillendirme ile elbisenizi tamamlayabilirsiniz. Şık eldivenler, rahat çoraplar tercih edebilirsiniz.

 

Gideceğiniz davet, düğün veya herhangi bir organizasyon için binlerce tesettür abiye arasından kendinize en çok yakışanı seçebilirsiniz. Gireceğiniz ortamda parmakla gösterilecek asalet ve şıklığa sahip olmak sizin elinizde. Tekstil sonsuz tasarım ve seçenekle özel günleriniz için en güzel elbiseleri üretmeye devam ediyor.

 

One comment

Bir cevap yazın