Modaselvim’de Tesettür Şal Modelleri

tesettür şalŞal, son yıllarda kadınların pek çok şekilde kullandığı kıyafete hem şıklık hem de zariflik katan bir aksesuardır. Özellikle tesettürlü kadınların çok fazla talel gösterdiği şallar, oldukça şık bir başörtü aksesuarı olarak kullanılabilmektedir. Bunun yanı sıra şal, boyun ve omuz kısmına da bağlanılarak kullanılabilmektedir. Son yıllarda oldukça trend olan şallar pek çok değişik modelden meydana gelmektedir. Kadınlar giyim tarzlarını tamamlayacak şal modellerini seçerler. Bu şal modelleri çoğunlukla kumaş cinsine göre de farklılık göstermektedir. Bunun yanı sıra zaman zaman şalın üzerine ya da kenarına kullanılan işleme ve desenlerle daha farklı bir hava elde edilebilmektedir. Pek çok online tesettú sitesinde zengin renk ve desenlerde şallar satışa sunulmaktadır.

 

 İpek Şal Modelleri

 

Tesettürlü kadınların en fazla tercih ettiği tesettür şal modelleri arasında ipek şallar yer almaktadır. Çünkü ipek şalın kendine özgü bir zarifliği ve şıklığı bulunmaktadır. İpek şal modelleri özel gün ve özel gecelerin harika tamamlayıcısıdır. İpek şalların hem parlak bir görünümü vardır hem de her renkte üretilmektedir. Son yıllarda renk geçişleri bulunan ipek şal modeli oldukça trend bir hale gelmiştir. Çoğunlukla kenarında ince püskül detayları yer almaktadır. İpek kumaşından üretimi gerçekleştiğinden dolayı kaygan ve yumuşak bir yapısı vardır. Kaliteli bir görünüm isteyen kadınların başlıca tercihleri arasında yer almaktadır.

 

 Penye Şal Modelleri

 

Günlük hayat içerisinde kadınlar en fazla tesettür penye şal modelini tercih etmektedir. Penye şal modelleri her kıyafete ve her mekana uyum sağlamaktadır. Aynı zamanda sade ve desenli modelleri de bulunmaktadır. Penye şal modelinin üzerinde çoğunlukla çeşitli çiçek desenleri kullanılmaktadır. Ancak çiçek desenlerimin yanı sıra düz modelleri de bulunmaktadır. Kullanışlı bir yapısı vardır ve penye olduğu için ağırlık yapmaz. Penye şal modelinin ucuna yapılan işlemeler ve püskül detayları bu modelin tamamlayıcısıdır.

 

 Şifon Şal Modelleri

 

Yaz mevsiminin kurtarıcısı olan bir şal modelidir. Şifon şal çok ince olduğu için terletmez ve boğmaz. Kumaşı itibari ile çok fazla dayanıklı değildir. Şifon şal modellinin ucu düzgür ve püsküller olmaz. Ancak şal üzerinde değişik desenler olmaktadır.

Bir cevap yazın