Modaselvim’de Tesettür Abiye Modası

 

KENZA - Burçin Dantel Detay Balık Abiye KNZ3018 Zümrüt (1)Maalesef tesettürlü bayanları en çok zorlayan konu tesettür abiye seçimi olmaktadır. Bu durumun en önemli sebebi tabi ki her il de ve ilçe de yeteri kadar tesettür mağazası bulunmaması, ya da sınırlı sayıda bulunduğundan dolayı her hangi bir model tercihinde bulunduğunuz da ve davetlere katıldığınız da mutlaka birileri ile aynı kıyafet içerisinde denk gelmeniz, bayanların deyimi ile ise pişti olmanız olmaktadır. Bu yüzden bayanlar tesettür abiye giyim tercihinde bulunurken oldukça stres yaşamaktadırlar.

 

Bilindiği üzere abiye elbiseler daha özel günlerde tercih edilir. Yani abiye giyim tercih edeceğimiz organizasyonlar, düğünler, nişanlar vb. bizim için oldukça önemli olmaktadır. Bu yüzden her bayan bu özel gününde, en güzel olmak ve kendini mutlu hissetmek ister. Modaselvim.com adresi de bu durumu bildiği için size geniş bir abiye yelpazesi sunmakta. Moda selvim adresi aracılığı ile size en uygun abiyeyi kolaylık ile bulabilecek ve davetler de göz kamaştıracaksınız. Dilerseniz bu sezonun abiye trendlerinden ve moda selvim ürün yelpazesinden size kısaca bahsedelim.

 

2017 abiye elbise renk trendleri

 

2017 yılının abiye trendlerine bakıldığında geçen sezonlara nazaran daha soft renkler ve soğuk renkler görmekteyiz. Bu yakınlarda her hangi bir davete intikal edecek ve yeni bir abiye elbise arayışı içinde iseniz, bebe mavisi, toz pembe, mürdüm, hardal sarısı, taba, sütlü kahve, petrol mavisi gibi renkler arasından tercihlerde bulunabilir ve böylece sezonun trendlerini üzerinizde yansıtabilirsiniz.

 

2017 abiye modelleri trendleri

 

Bilindiği üzere güpür ve dantelin modası uzun süredir devam etmekte. Bu sezon da dantel modasını sürdürüyor. Ve birçok farklı model de, değişik dantel esintilerine rastlıyoruz. Belden oturan ve bu aşamadan sonra eteği bollaşarak inen abiye elbiseler her tesettür mağazasında karşımıza çıkmakta. Bu abiyelerin bellerinde ise daha çok metal detaylar söz konusu olmakta. Dantel ve metal detayların bir arada kullanılması ile oldukça şık kombin seçimleri gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra tesettür abiye elbiselerin üst taraflarında ki işlemeler, dore ve lame detaylar ile gerçekleştirilmekte böylece sezonun trendi olan soğuk ve soft renklere bir nebze olsun hareket katılmakta.

 

Bir cevap yazın