Modaselvim’de 2019 Sezonu Kışlık Feraceler

kışlık feraceYeni sezon tesettür moda dünyasının en fazla dikkat çeken ürünlerinden biri de tesettür feraceler oldu. Tesettür ferace ürünleri yaz ve kış aylarının vazgeçilmez tesettür dış giyim ürünlerinin başında geliyor. Genellikle kış mevsiminde hem modern hem de vücudu sıcak tutan kışlık ferace modelleri tesettürlü kadınlar tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor. Kışlık tesettür feraceler, her renkte ve her bedende bulunmakla beraber her mekana uyum sağlayabilen özelliği ile de tesettürlü kadınların dikkatlerini üzerine topluyor.

 

 Kışlık Ferace Modellerinde Yer Alan Kapüşon Detayı

 

Yeni sezon kışlık tesettür feraceleri içerisinde en fazla dikkat çeken koyu yeşil ve haki renklerdeki kışlık ferace modelleri oldu. Kışlık ferace modelleri genellikle kalın kumaş, belden oturtmalı ya da belden bol modeller de tasarlanmaktadır. Özellikle haki rengindeki kışlık tesettür ferace modellerin kapüşon detayı bulunmaktadır. Kapüşon detayı hem ferace modelini daha şık ve modern göstermekte hem de yağmurlu havalarda tesettürlü kadınların tedbirli ve daha sıcak bir tesettür feraceye sahip olmasını sağladı. Bunun yanı sıra koyu yeşil kışlık feraceler tesettürlü kadınların şıklıklarına şıklık katmaktadır.

 

 Kışlık Tesettür Ferace Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Kışlık tesettür ferace seçerken tesettürlü kadınların dikkat etmesi gereken noktalar bulunmaktadır. Dikkat edilmesi gereken noktaların başında ise, tesettür feracenin kumaşının kalınlığı ve kalitesidir. Kumaş ne kadar kalın ve kaliteli ise hem uzun kullanım imkanı sağlar hem de soğuk kış aylarında vücudu sıcacık tutar.

 

 Kışlık Tesettür Feracelerde Aksesuar Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Kışlık ferace modellerinde aksesuar seçimi de oldukça önemlidir. Genellikle kışlık tesettür feracelerde tesettürlü kadınlar gözlük ve saat aksesuarlarını tercih etmektedir. Bu aksesuarları kombinlerken tesettür feracenin rengine ve modeline uyumlu olan renk ve model tercih edilmelidir. Saat ve gözlük aksesuarlarının yanı sıra çanta aksesuarı da oldukça önemlidir. Tesettür ferace kombininde ya da hangi giyim olursa olsun bir kadının giyiminde en önemli detay ise çanta seçimidir. Bu sebep ile kışlık tesettür ferace kombinin de uygun renkte ve uygun model de çanta seçimi yapılmalı ve aynı şekilde kumaş uyumu da sağlanmalıdır.

Bir cevap yazın