Modaselvim İle Yeni Trendleri Yakalayın!

 

Tesettüre ait olan giyim tarzında her yıl yeni yeni modeller trend olmaktadır. Her zaman kendini yenilemeye yönelik bir vizyona sahip olan Modaselvim yeni modelleri koleksiyonlarında barındırmaktadır. Her giyim tarzına uygun olan trendleri takip etmektedir. Sokak modasına uygun modeller, spor tarzda tesettür giyim ürünleri, ofis modasına uygun giysiler, klasik tarzda yeni model ürünler vardır. Yeni sezonun abiye kıyafetlerini arayanlar için birbirinden farklı abiye elbiseler vardır.

 

 Sonbahar Kış Sezonunun Yeni Trendleri Nasıldır?

 

Bu senenin sonbahar kış sezonunda farklı renk ve model çeşitliliği ile ürünler vitrinlerde boy göstermektedir. Tesettür giyimde ofis modasına uygun şık kombinler yapmak isteyenler için kalem etekler bu senenin önde gelen parçaları arasındadır. Likralı kumaştan yapılması, belinin lastikli şekilde olması rahat ve kullanışlı olmasını sağlamaktadır. Bordo, haki, siyah, krem gibi birçok renk çeşidine sahip bu etekler her model bluzla kolayca kombin edilmektedir. Aynı zamanda elli bedene kadar olduğu için her bedenden ve her yaştan bayana uygun seçenekler vardır. Bu senenin trendleri arasında yer alan volanlı bluzlarla şık ve zarif bir şekilde kombin yapılmaktadır. Bu kombine ince topuklu stiletto ayakkabılar hoş bir uyum sağlamaktadır. Tuniklerdeki yeni modellere bakıldığında taş işlemelerdeki yoğunluk göze çarpmaktadır. Göğüs kısmında taş işlemeler ile hareketlendirilmiş tuniklerde renk yelpazesi geniş olmaktadır. Verev kesimli tunikler ise hem sempatik hem de şık bir tarzın ürünü olmaktadır. Önden düğmeli olan bu tunikler hem etek hem de pantolonlarla kombin yapılmaktadır.

 

 Tesettür Elbiselerde Dar Kalıp Modeller Nasıldır?

 

Dar kalıp elbiseler vücuda tam oturduğu için zarafeti ön plana çıkarmaktadır. Bisiklet yaka şeklinde olmaktadır. Belinde bulunan kemer ise elbiseye hareket katmaktadır. İsteğe göre kullanılmayabilir. Pötikareli kumaştan yapılan elbiseler sonbahar ve kış mevsiminde rahatlıkla giyilmektedir. Aynı zamanda büyük çizgili modellerde yer almaktadır. Bu tarz tesettür elbise modelleri gezmeye giderken hem de işe giderken giyilmeye uygundur. Bata tarzı ayakkabılarla, bot ve topuklu ve topuksuz çizmelerle kombin yapılmaktadır. Modaselvim elbiseden şala, kabandan ayakkabıya her türlü ihtiyaca uygun ürünlerin bir arada bulunduğu bir platform olmaktadır.

 

Bir cevap yazın