Modaselvim Ferace Kombinleri

Tesettür ferace, çok eski yıllardan beri kullanılan bir tesettür dış giyim ürünüdür. Tesettürlü kadınların vücutlarını kapamak için kullandığı bu kıyafete ferace ismi verilmiştir. Günümüzde feraceler birçok farklı kumaşlardan üretilmektedir. Tesettür feracelerde daha çok fantezi ve çuha kumaşlar kullanılmaktadır. Çünkü tesettürlü kadınlar düz model ferace modellerini daha çok tercih etmektedir.

 Aynı zamanda tesettür firmaları tarafından hem yaka kısımları hem de cep kısımları işleme ile hareketlendirilmiş tesettür ferace modelleri de üretilmektedir. Bunun sebebi ise her tesettürlü kadının moda zevkinin değişiklik göstermediğinden dolayı her kişinin kendine hitap edecek modeli rahat bir şekilde bulabilmesi içindir.

 Bununla beraber ferace modellerinde siyah renk daha çok talep görmektedir. Ayrıca ferace modellerinin bol kesim olarak üretilmesi tesettürlü kadınlar tarafından bu kadar çok tercih edilmesine neden olmaktadır. Ferace kullanan tesettürlü kadınlar feraceyi tek başlarına giyebilecekleri gibi başka giyim ürünleri ile de kombinleyebilmektedir.

 Tesettür Ferace Kombini

 Tesettürlü kadınlar ferace kombini yaparken dikkat ettiği en önemli nokta renk uyumudur. Renk uyumuna sahip olmayan kombinler giyim parçaları her ne kadar şık olsa da tesettürlü kadınların üzerinde pek hoş durmayacak ve ortaya nahoş bir görüntü çıkmasına neden olacaktır. Nahoş bir görüntü sergilemek istemeyen tesettürlü kadınlar bu tarz ürünleri satın alırken hangi kıyafetler ile kombin yapacaklarını düşünmeleri gerekir.

 Tesettür Ferace Modelleri

 2019 yılı yeni sezonda iki farklı rengi bünyesinde barındıran ferace modelleri göze çarpmaktadır. Pek çok tesettürlü kadın bol model feraceleri tercih ederek hem bir yandan kilolarını saklamakta hem de vücut hatlarını kamufle etmektedir. Tesettür feracelerde bir başka ilgi gören model ise dar olan modellerdir. Dar ferace modeli az tercih edilen bir model olsa da yine de kullanan pek çok tesettürlü kadın vardır. Bunun yanı sıra tesettür feracenin üretildiği kumaş türü de oldukça önemli olmaktadır. Tesettürlü kadınlar yaz aylarında ince ve açık renk ferace modellerini tercih etmelidir. Kış mevsiminde ise kalın ve koyu renk kumaşlı ferace modellerini tercih etmelidir. Bu şekilde ferace modeli için rahat bir tarz elde edilmiş olur.

Bir cevap yazın