Kullanışlı Ferace Modelleri Nelerdir?

 

C.M.N - Güpür Detay Elbise Ferace MSW9110-S Siyah (1)Moda sektörünün gelişmesiyle tesettürlü tüm kadınların rahatlıkla kullanabileceği ferace modelleri de gün geçtikçe çeşitlenmektedir. Her mağazada birden çok bulabildiğimiz birbirinden farklı ferace modelleri arasından seçim yapmak da bir o kadar zorlaşmıştır. Birbirinden farklı renk ve desenlerde ferace modelleri tasarlanmıştır. Tesettür giyim tarzını benimsemiş her kadını gardırobunda mutlaka bulunması gereken tesettür elbise çeşididir. Farklı şal ve eşarplarla kombinlendiğinde, tesettür elbise gibi oldukça hoş ve zarif bir görünüm kazandırır. Bu nedenle tesettür elbiseye bir alternatif oluşturmaktadır.

 

Ferace kullanımında genel olarak ferace üzerinde kullanılan şallarda siyah ve lacivert renkler tercih edilerek, kıyafetin dikkat çekmemesine dikkat edilir. Moda tasarımcıları her geçen gün tesettür giyimde oldukça farklı renklerde, modellerde feraceleri tasarımları ile hayatımızı renklendirmektedir. Kadınlar için oldukça rahat bir kullanışlılığa sahip olduğundan en çok tercih edilen tesettür kıyafetleri arasındadır. Feraceler modelleri genelde önden fermuarlı ya da kemerli şekillerde üretilirler. İçerisine istediğiniz kıyafeti kullanabilirsiniz.

 

Kesimi ve tarzı dolayısıyla vücudu komple saran ve örten yapıda olması sebebiyle tesettürlü kadınlar tarafından oldukça tercih edilir bir elbisedir. Koyu renk feracelerde uygun renkte bir sal veya eşarp seçimi ile oldukça doğal ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Feraceler genelde en kısa bilek üstü boyda, en uzun ise ayakkabı topuğuna değen boyda üretilirler. . Rahat bir kullanışa sahip olması ve tüm bedeni gerektiği gibi kapattığından örtünme konusunda size büyük rahatlık sağlar.

 

Yaz Sezonu Ferace Modelleri

 

Neredeyse her yaş grubunun kullanabileceği uzunluklarda ferace modelleri piyasada yer edinmeye başlamıştır. Çarşaf ve pardösüyü andıran şık feraceler ikisinden de farklı biçimde üretilmektedir. Kullanılan kumaşlarda genellik ile şifon tercih edilmektedir. Şifon kumaştan üretilen feraceler genellikle yaz mevsiminde tercih edilmektedir.

 

Kış Sezonu Ferace Modelleri

 

Kış sezonlarına özel ise keçe ya da kaşe kumaşlardan ziyade daha çok pardösüyü andıran tarzda feraceler tasarımları mevcuttur. Yarasa kollu feraceler, kemerli, fermuarlı feraceler veya düğmeli olanlar altın sarısı ya da gümüş renkli aksesuarlarla kullanıldığında oldukça şık tasarımlar ve kombinler ortaya çıkmaktadır. Rahatlığa önem veriyorsanız zevkinize uygun ferace renk ve modelleri ile yakalayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın