Kombininiz Zayıf Mı? Bir De Yeni Sezon Tunikleri Deneyin!

tunikGünümüzde kadınların, özellikle tesettür giyen kadınların en çok kullandığı giysi türü olan tunik, ilerleyen zamanlarda daha da modernleşmiştir. Bu sayede tüm kadınların ilgi odağı olmuştur. Üzerinize giyerek, keyfinize göre şekillendirebilirsiniz. Vücudunuzun dengeli ve daha güzel görünmesini sağlamak için, dar paçalı bir pantolon ile mükemmel kombinler yapabilirsiniz. Tüm vücut tiplerine göre, üretilmiş olan bir giysidir. Vücut tiplerine göre analiz yaptığımızda, örneğin;

 

* Elma tipi bir vücut tipine sahipseniz, daha ince ve güzel görünmek için, boydan olan modelleri giyebilirsiniz. Kullandığınız bu modelde küçük desenleri tercih etmelisiniz.

 

* Küçük göğüslere sahip biriyseniz, daha dolgun ve güzel görünmek için, yakası açık detaylı olan modelleri giymelisiniz. Kullandığınız bu modelde büyük desenleri tercih etmelisiniz.

 

* Belirgin bir göbeğe sahip biriyseniz, dengeli görünmek için, beli lastikli olan, dökümlü modelleri giymelisiniz. Bu modellerde dar kesimli olanlardan kaçınmalısınız.

 

Dediğimiz gibi, vücut tiplerine uygun olanları seçtiğiniz takdirde, sizi daha güzel gösterecektir. Hamile kadınların da tercihidir. Özellikle hamile gibi görünmek istemedikleri için tercih ederler. Spor ve şık görünüm elde etmek için yarasa kol modellerini tercih edebilirsiniz. Pop-art modelleri ile daha modern ve feminen detayları ile de daha ilgi çekici görüneceksiniz.

 

Bohem tarzı modellerinde, giyeceğiniz bir topuklu ile muhteşem görünebilirsiniz. Giyeceğiniz tunik ile, baştan ayağa daha farklı görünebilir, daha ilgi çekici olabilirsiniz. Bunun yanı sıra, ilerleyen moda tarzına da ayak uydurabilirsiniz. Dünyanın dört bir yanına yayılan bu tarz, hanımların gerçekten ilgi odağı ve kombin etmede kendisine farklı tarz ile şık görünme arasında yapacağı seçimlere yardımcı olmaktadır.

 

Farklı renk ve modellere imalatı yapılan bu ürünü, artık neredeyse tüm mağazalarda görmek mümkündür. Bunun yanı sıra, internet siteleri üzerinden satışı da yapılmaktadır. Özellikle Türkiye’de daha rahat bir şekilde bulunabiliyor, siteler üzerinden yurt dışına da satışı yapılabiliyor. Trend renkler kullanılarak üretildiği için, yoğun bir şekilde ilgi görmektedir. Özellikle tesettürlü kadınların dikkat ettiği vücut kapatma işlemi içinde, bu ürün tercih edilir. Farklı renk, farklı tasarımları ile farkı yaşayın.

 

Bir cevap yazın