Kışlık Tesettür Ceket Tercihleri

Tesettürlü hanımların özellikle tercih edebileceği parça cekettir. Bu ceketler tercihe göre kısa veya uzun olabilir. Kışın askılı veya kısa kollu tişörtlerin üstüne alınabilir ceketler oldukça pratik ve rahattır. Aynı zamanda bu tesettür ceketler her modelden, her renkten ve her fiyattan bulması oldukça kolaydır.

Kışlık Ceket Kumaşları

Tesettürlü bayanlar tarafından tercih edileceği ceketin iç gösterip göstermemesi dikkate alınabilir. Bu ceketler kışın giyileceği için kimono tarzında olabilirler. Kumaşların nefes alan ısıyı içeride tutan kumaşlar olmasına özen gösterilmelidir.

Tercih edilen keten, pamuk, veya yün ürünler nefes alan doğal ürünlerdir. Kış olduğu için yün ve pamuk bu ceketlerin ideal kumaşları olacaktır. Sağlıklı ve ciltte tahrişe yol açmayan doğal kumaşlardır. Aynı zamanda kişiyi bunaltmaz ve kötü kokuların oluşmasını engeller.

Kışlık Ceket Modelleri

Bahsedilen iki kumaştan oluşabilecek bu ceket modelleri istenilen boyda ve renkte bulunabilmektedir. Bol bir pantolon veya etek üzerine bu ceketler kısa olduğunca, dar bir pantolon veya etekte ise bu ceketler uzun olunca şık durmaktadır. Aynı zamanda bu ceketlerin önleri fermuarlı, düğme detaylı veya kuşaklı olarak tercih edilebilirler.

Ceketlerin Modellerine Göre Kombinlenmesi

Bu rahat ve salaş ceketler takım şeklinde de alınabilirler veya diktirilebilirler. Aynı renkte pantolon ve ceket şeklinde giyildiklerinde de oldukça şık bir görünüm elde edilebilir. Bunun dışında her renkte giyilebilen bu tesettür ceketler pantolon olarak temel siyah pantolon veya kot pantolon şeklinde kombinlenebilir. Gidilen yere göre bu görüntünüzü resmi ve günlük olarak belirleyecektir.

Her tür modelde ve her yerde bulunabilen bu ceketler için önemli olan kumaşların kalitesi ve çeşididir. Doğru kumaşla ki hem çok rahat edecek hem de şık görünecektir. Her boyu bulunan bu ceketlerin doğru ayakkabı ve doğru pantolon, elbise veya etekle kombinlenmesi önem taşımaktadır.

Kış aylarında tesettürlü bayanlar için vazgeçilmez birer parça olabilecek bu ceketler kombinlenmesi ve taşınması oldukça kolayadır. Basit bir kombini hem şık hem de rahat kılabilmektedir. Bu tarz ceketlerle isteyen doğru tasarlanmış parçalarla istediği yere gidebilmektedir. Böylelikle bu ceketler sayesinde kış daha ferah ve şık geçecektir.

 

Bir cevap yazın