Kış Sezonu Trend Tunik Modelleri Ve Triko Takım Seçenekleri

 

 

Tesettür tasarımlarda bu kış çarpıcı renkler ve farklı kesimler ön plana çıkmaktadır. Ürünler trend renkler ve kesimler incelenerek hazırlanmıştır. Ürünler kaliteli kumaş kullanımı ve her zevke uygun kesim seçenekleri ile bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Özellikle kış aylarında trend ürünler arasına giyen tunik modelleri dikkat çekmektedir. Tunik modellerinde bu sezon, iki parçalı ürünler öne çıkmaktadır. Ürünlerin içerisinde kullanılan uzun gömlek şeklinde bir tunik ve üstünde kullanılan farklı renklerde, yarım detaylı tunikler dikkat çekmektedir. Bu modeller trend ürünler arasında yer alırken, haki, taba ve indigo renklerinde tasarlanmaktadır. Renkler sezonun trend renkleri arasından seçilmektedir. Kapüşonlu ve ön bölgesinde taş detaylı, spor tunikler de dikkat çekmektedir. Bayanlar tarafından en çok tercih edilecek olan tunik tasarımları ise, inci işlemeli tasarımlardır. Uzun ve düz kesim sağlanan tuniklerin, önünde kullanılan inci taşlar ile tasarımlar meydana getirilmektedir. Taba, siyah ve haki renkler ile tasarlanmıştır.

 

 Kış Sezonunun Trend Ürünlerinin Tasarım Ayrıntıları Nelerdir?

 

           Tesettür giyim seçenekleri arasında spor tunik modelleri de dikkat çekmektedir. Spor modellerde uzun kesim ve yan bölgelerde kullanılan düğme detayları görülmektedir. Ürünlerin ön bölgelerinde nakış ile uygulanan yazılar bulunmaktadır. Spor seçeneklerde pembe ve gri renkleri kullanılarak peluş detaylar uygulanmıştır. Trend spor tunik modelleri, bu sezonun ilgi çeken ürünleridir. Sezonun elbise modellerinde ise kadife elbiseler ön plana çıkmaktadır. Kadife elbiseler volanlı etek modelleri ile oluşturulmaktadır. Dantel detaylarının kullandığı elbiseler de bayanlar tarafından ilgi görmektedir. Dantel hem zarif görünmesi hem de sofistike bir görünüm oluşturması sebebi ile tercih edilmektedir.

 

           Tesettür giyim modelleri arasında yer alan ve bu kış sıcacık bir kış geçirmenize yardımcı olacak ürünler ise triko takımlardır. Triko takımlar etek ve bluz olarak tasarlanmaktadır. Pileli bir tasarım ile meydana getirilirler. Uzun etek modellerinin, uç kısımlarında renkli baskı ve nakış detayları kullanılmaktadır. Bu takımlar hem elbiselere ek olarak tercih edilebilir hem de dış giyim seçenekleri ile kullanılarak, klasik bir tarz yakalanmasına yardımcı olmaktadırlar. Her bayanın kendi tarzına uygun seçenekleri bulması, tasarım çeşitliliği ile sağlanmaktadır.

 

Bir cevap yazın