Kış Sezonu Tesettür Tunik Kombinleri

Kış kreasyonunun vitrinlerde yer almasının ardından hanımlar için tasarlanan kıyafetlerde farklı model ve kombinler oluşturulmaktadır. Farklı kombin oluşturmayı seven hanımlar için ideal parçalardan biri olan tesettür tunik model bakımından da en geniş listeye sahip olan üründür. Tesettür tuniğin bu kadar beğenilerek kullanılmasının bir diğeri nedeni ise kişiye sağladığı rahatlıktır. Tesettür tunik pek çok yaşa ve kesime hitap etmektedir. Bu nedenle tunik ile oluşturulan kombinlerin sayısı da daha fazladır.

Tesettür tunik ile yapılan kombinlerden biri balon kol renkli tesettür tunik ile dar paça kot pantolon kombinidir. Bu kombin genellikle genç kesim tarafından beğenilerek yapılmaktadır. Orta yaştaki hanımlar için yaka kısmı çiçek işlemeleri bulunan açık renk tesettür tunikler ile bol paça keten pantolon kombinleri bulunmaktadır. Hem rahat hem de günlük kullanım için fayda sağlayan bu kombinler pek çok hanım tarafından yapılmaktadır.

Taşlı Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür tunik modellerinde taş detayları oldukça önemlidir. Özellikle şık bir kombin oluşturmak isteyen çoğu hanım bu tarz tunik modellerine göz atmaktadır. Tesettür tuniğin beğenilen modellerinden biri olan kolları taş ve çiçek işlemeli tesettür tunikler genellikle volanlı eteklerin içlerine konularak kombin oluşturulmaktadır. Oluşturulan bu kombinler ile çeşitli organizasyon ve davetlere katılım sağlanmaktadır.

Taşlı tesettür tunik modellerinden bir diğeri ise tuniğin genelinde yer alan taş işlemeleridir. Bu taş işlemeleri ile altına sade bir bir pantolon ya da etek seçimi doğru kombini yapmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda günlük kombin oluşturmak isteyen kişiler bu tunik ile diğer parça seçimlerinde sadelikten yana olabilir.

Hareketli Tesettür Tunik Modelleri

Hareketli ve üzerinde bazı detaylar bulunan tesettür tunikler pek çok hanım tarafından beğenilerek kombin haline getirilmektedir. Bu tunik modellerinde üzerinde bulunan işlemeler göz kamaştırmaktadır. Tuniğin yan kısımlarının hafif yırtmaçlı olması ve bu yırtmaç yerlerinin dantel kumaş ile süslenmesi tuniğe hareket katmaktadır. Hareketli tunik modelleri denilince akla gelen bir diğer model ise üzerinde renkli desenler bulunan tuniklerdir. Bu tarz hareketli ve desenleri bulunan tunikler kurtarıcı parçalar olarak bilinerek, oldukça kolay kombin yapılmaktadır.

Bir cevap yazın