Kilolu Bayanlar Nasıl Abiyeler Seçmeli?

 

   Abiye giyim, kadınların özel günlerde ve gecelerde tercih ettikleri günlük giyime göre daha şık olan kıyafetlere verilen addır. Abiye konusunda kadınlar bulunulan ortamın en göz alıcı kadını olmayı isterler. Tabi ki bunun için dikkat edilmesi ve uygulanması gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Düğün sezonun açılması ile birlikte abiye kullanımının da artması kadınların bu konuda daha çok araştırma yapmasına neden olmaktadır. Doğru yerde kişiye uygun doğru abiyeyi kullanmanın tüm sırlarını yazımız içeriğinde bulabilirsiniz.

 

Kilolu Bayanların Seçmesi Gereken Kısa Abiyeler

 

Kadınlar elbiselerin ve abiyelerin içerisinde kusursuz görünmek için mutlaka vücut tiplerine uygun kıyafetleri seçmeleri gerekmektedir. İster zayıf ister kilolu ister kısa ister uzun olsun eğer kişi vücudunu iyi tanıyorsa, vücudunda gizlemek istediği yerleri doğru bir şekilde gizleyip, öne çıkarmak istediği yerleri doğru bir şekilde öne çıkarabiliyorsa işte o zaman kusursuz bir görünüme kavuşmamak için ortada hiç bir neden kalmamaktadır. Fazla kiloları olan bayanlar kilolarından yakınmak yerine vücutlarında saklanması gereken bölgeleri iyi tahlil etmeli ve bu doğrultuda abiye ya da kıyafet seçimi yapmalıdır.

 

Kısa bir abiye giymek isteyen kilolu bayanların kumaş olarak kesinlikle skny olarak adlandırılan kumaşlardan uzak durması gerekmektedir. Eğer kişinin fazlalıkları bacaklarında değil de daha çok karın bölgesinde ise bu halde göğüs aşağısı açılan daha uçuş uçuş kısa elbiseleri tercih etmesi gerekmektedir. Eğer sorun basenlerde ise yine aynı özelliklere sahip bir abiye kullanılabilir.

 

Kilolu Bayanların Seçmesi Gereken Uzun Abiyeler

 

Uzun abiyeler aslında kilo problemi olan kadınlar için oldukça kurtarıcı parçalardır. Vücudun tüm bölgesini kapattığı için kilo fazlalığından yakınan kadınların uzun abiye elbiseleri tercih etmeleri daha doğru olacaktır. Öncelikli olarak uzun abiye seçiminde çok hareketli desenlere sahip abiyelerden kilolu bayanların sakınması gerekmektedir. Çok dikkat çekici bir abiye kişiyi olduğundan daha kilolu gösterebilir. Özellikle basen ve karın bölgesinde kilo sorunu olan kadınların dikkati bu bölgelerden uzak tutmak için ufak hilelere başvurabilirler. Uzun bir abiyede eğer basen ve karın bölgenizi saklamak istiyorsanız etek uçları hareketli bir abiye elbiseyi tercih edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın