Kap Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Söz konusu dış giyim olduğunda tercih edilebilecek birçok çeşit göz önünde bulundurulabilir. Bunlar arasında ise kap en çok öne çıkanlar arasındadır. Hem ince olması hem de birçok yerde kullanılabilmesi sayesinde giyim derdinden kurtarır. Beraberinde sağladığı birçok çeşit ve farklı tarzdaki görünümüyle birlikte sevilerek kullanılmaktadır. Bu yüzden de kap seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı şeyler vardır. Bu konuda ufak tüyoları kullanarak en iyi ve kaliteli seçimleri kişisel tercihler ile birleştirmek mümkün olur.

Görünümdeki Desenler Ve Kap Tipleri

Öncelikli olarak bilinmelidir ki burada bir sınır yoktur. Her türlü desen ortaya çıkarılabilir. Eğer günlük hayat içerisinde genellikle sade giyim unsurları tercih ediliyorsa düz renkler tercih edilebilir. Özellikle işe giderken, alışveriş yaparken, arkadaşlar ile vakit geçirirken ve ziyaretler yapılırken bu iyi bir tercih olur. Hem mütevazi hem de öz güvenli bir yaklaşım sağlar. Bunun dışında yolculuklarda, gezilerde, piknik yaparken veya doğa içerisinde fotoğraf çekimlerinde kareli desenler iyidir. Daha çok otantik bir hava oluşturur. Ayrıca farklı tonlar bir arada uyum sağlar.

Düz bir kap gibi durmaktan biraz daha sıyrılan kapüşonlu modeller tercih edilebilir. Özellikle yağış alan nemli bölgelerde hava çok soğuk olmadıkça rahatlık sağlar. Hem hafiftir hem de olası hava değişikliklerine karşı bir önlem alınmış olur.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Çeşitli Tarzlar Ve Modeller

Seçimlerden ön plana çıkan detaylar önemlidir. Eğer klasik giyim ve daha oturaklı görünmek istenilirse kemerli olanları veya kürk yakalı olanları seçmek yerinde olur. Benzer şekilde düğme detaylı olanlar da daha asil ve geleneksel bir hava oluşturur. Rahatına düşkün olanların fermuar detaylı kap modellerine göz atması gerekir. Çeşitli renklerde farklı fermuar detayları mevcuttur. Bunlarla beraber trençkot modelleri de baya popüler durumdadır.

Kumaş Seçiminin Önemi

Kap seçiminde kumaş tipi ve kalitesi unutulmamalıdır. Bu konuda en iyi olanlar kaşe kumaşlardır. Böylece hem hafiflik hem de rahatlık sağlanır. Aynı zamanda çok küçük boyutlardaki gözenekler sayesinde ısı dengesi kurulur. Herhangi bir bunalma veya fazladan terleme yapmazlar. Üstelik temizliği de kolaydır. Üstelik kolay kolay eskimezler, uzun ömürlüdürler.

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın