Kap Modellerinde Tesettür Şıklığı

tesettür kapDış giyim çok önemlidir. Dış giyim söz konusu olduğunda akla mont ya da kaban gibi şeyler gelse de, yaz aylarında giyilebilecek dış giyim ürünleri de vardır. Bunlardan en popüler olanlarından biri de şüphesiz tesettür kap modelleridir. Yaz aylarında ince kıyafetler giyilebilir. Bununla birlikte, daha şık ve ağır bir görünüm isteyen tesettürlü kadınların çoğu, tesettür kap modellerine yönelmektedirler. Yaz aylarında kolayca kullanılabilen bu giysi, kişiyi terlemeyecek ince bir yapıya sahiptir.

 

 Tesettür Kap Modellerinin Özellikleri

 

Dize kadar uzanan yapısıyla, tesettür ile çok uygun bir görünüm oluşturur. Birçok farklı kap modeli vardır. Özellikle yaz ayları söz konusu olduğunda renkli ve dinamik görünümlü kap modelleri dikkat çekmektedir. Tesettür kap modellerinin en çok tercih edilenleri kuşaklı kap modelleridir. Bu kap modelleri kişiyi normal halinden daha ince ve zarif gösterecektir. Bunun nedeni ise kuşağın beli belirli bir ölçüde sıkıştırmasıdır. Buna ek olarak, düğmeli tesettür kap modelleri de vardır. Kap modelleri eğer bahar aylarında giyilecek ise, kapüşonlu modeller yağmur olasılığına karşı iyi bir önlem olarak tercih edilebilir.

 

 Tesettür Kap Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

 

Model ve renk tercihi kap seçiminde önemlidir. Tesettür modeli giyilen kıyafetlere veya ayakkabıya göre belirlenmelidir. Renkler mevsime ve çevreye uyum sağlamalıdır. Yaz aylarında en çok tercih edilen kap renkleri fuşya veya mor ve krem rengi gibi doğal açık renkler ve de buna benzer canlı renklerdir. Kap seçiminde dikkate alınması gereken ikinci nokta ise, modelinin kumaşıdır. Terletmeyen ve ince olmayan bir kumaşa sahip olmalıdır. Bu renk seçimden çok daha önemlidir. Çünkü ürünü kullanılabilir hale getirir. Sentetik kap modelleri yaz aylarında çok terletmektedir.

 

 Tesettür Kap Modellerinin Fiyatları Ne Kadardır?

 

Tesettür kapların fiyatları pardesü modeller ile aynı fiyat aralığında piyasada bulunmaktadır. Yüksek kalite ve özel tasarımlara sahip kap modelleri 60 ila 100 TL arasındadır. Kumaşın yapısı ve kalitesi de fiyatların belirlenmesinde çok etkilidir. Daha ucuz kap modelleri satın almak önerilmez. Yazın giyilen bir ürün olduğundan, terlemeyi önlemek için yüksek kaliteli kumaşlara sahip ürünleri seçmek gerekir.

Tesettür kap modelleri: https://www.modaselvim.com/tesettur-kap

Bir cevap yazın