Kap Modelleri

Firma kuruluş yılı itibariyle en iyi ve kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamıştır. Hizmetin kalitesi ne kadar doğru bir şekilde verildiği ile alakalıdır. Bu durum kaçınılmaz bir müşteri memnuniyeti etkisini ortaya çıkarmaktadır. Firma olarak amaç bu durumu olumlu yönde sağlamak olduğu için kalite esas alınmıştır. Sağlanacak doğru hizmetler yine firma adına olumlu sonuçlar doğuracaktır. Müşterisi ile daima etkili bir iletişim kuran yapıya sahiptir. Üretimi sağlanan tüm tasarımlar iletişim sonucu müşteri taleplerine göre doğru orantılıdır.

1996 yılında tekstil sektörüne giriş sağlayan firma bu alanda çeşitli faaliyetler ortaya koymuştur. 2013 yılında tesettür ürünleri de sergilenmeye başlanmıştır. Tüm ürün ve hizmetler web sayfası ve online alışveriş üzerinden beğeniye sunulmaktadır. Modaselvim firması çok geniş bir ürün grubuna sahiptir. Bu ürünler yeni sezon, dış giyim, abiye, büyük beden ve başörtü olarak ayrılır. Kategoriler ile sınıflandırılan birbiri ile alakalı ürünler alışverişi kolaylaştıran unsur olarak yer alır. Uzman tasarımcılar ile ince detaylar eşliğinde eşsiz ürünler sergilenmektedir.

Firma uzun yıllar tekstil ve giyim sektörü deneyimi kazanmıştır. Bu deneyim ve tecrübe tüm ürünlere en etkin şekilde katkı sağlamaktadır. Firma bulunduğu sektör içerisinde öncü yapıya sahiptir. Rakipleri piyasa içerisinde hep geriden takip etmektedir. Bu durum sonucu sürekli gelişim hakimdir. Yenilikçi ve moda takipçisi tasarımlar ile müşterilerden beğeni toplanmaktadır. Firma dış giyim içerisinde; kap, trençkot, kaban, pardesü ve ferace ürünlerini sergilemektedir.

Hizmet Süreci Hakkında

Firma olarak oluşan talepler doğrultusunda büyüyen bir üretim ağı ortaya çıkmıştır. Hem yurt içi hem de yurt dışı için bilinen bir marka haline gelmiştir. Firma hizmet sonrası karşılaştığı müşteri yorumlarına özen göstermektedir. Bu yorumlar sonucu katlanan bir başarı yolu bulunmaktadır. Kalite arttırılarak devam etmektedir.

Kap Ürün Modelleri

Firma tarafından dış giyim kategorisi içerisinde yer alan kap en iyi şekilde üretilmektedir. Uygun fiyatlar ve şık desenler ile beğeni sağlamaktadır. Örnek modeller aşağıda yer almaktadır.

  • Kapüşonlu Ve Düğmeli Kap
  • Düğme Detaylı Tesettür Kap
  • Fermuarlı Tesettür Kap
  • Fermuar Detaylı Kaşe Kap

 

 

Bir cevap yazın