Kaban Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tesettür giyimde sonbahar ve kış aylarının kendisini yavaş yavaş göstermesi ile birlikte üretilen parçalarda da farklılıklar görülmektedir. Dış giyim ürünlerinden biri olan kaban modellerinde kendi tarzını arayan kişiler son zamanların en moda parçalarına göz atmaktadır. Kaban satın alırken dikkat edilmesi gerekilen noktalardan biri kaban kumaşının dokusudur. Dokulu kumaş ve yumuşak kumaş kabanlar soğuk aylar için en kullanışlı parça seçimlerinden biridir.

Aynı zamanda beden seçimi de kaban alırken dikkat edilmesi gerekilen noktalardan biridir. Kabanın renginden modeline kadar uzanan seçenekler kişinin kendi tarzını oluşturmasında en önemli noktalardır. Bu nedenle kaban satın alırken son moda ve ileri modalarla da uyumlu parça seçiminin yapılması önerilmektedir.

Yeni Sezon Yumuşak Dokulu Kaban Modeli

Yeni sezon ürünlerinden biri olan yumuşak dokulu kabanlar sonbahar ayları için en uygun parça seçimlerinden biridir. Sıcak tutması ve dokusunun yumuşak olması ile hanımların gözde parçalarından biri haline gelmektedir. Yumuşak dokulu kaban modellerinde bulunan kuşak detayı modelin farkını ortaya çıkarmaktadır. Kalın ve büyük cepleri ile dik yakası bu modelin görsel açıdan daha hareketli gözükmesine yardımcı olmaktadır.

Kalın Kumaş Tesettür Kaban Modelleri

Mevsimsel geçişlerin yaşandığı bu dönemde dış giyim ürün alışverişi yapmak isteyen hanımlar kış ayları için uygun kalın kaban modellerine göz atmaktadır. Kumaşın kalın dokulu olması modelin net duruşunu ön plana çıkarmaktadır. Omuzları vatkalı olan bu modelin boydan boya düğmeleri ise, kaban modelinin belirgin özelliklerinden biridir. Dik yaka kaban arayışı içerisinde olan hanımlar kalın kumaş kaban modellerine göz atmaktadır.

Kalın Kumaş Kabanlar İle Sonbahar Kombin Önerisi

Kalın kumaş tesettür kaban modelleri sezona damga vuran parçalardan biridir. Pek çok kişi tarafından sevilerek kombin haline getirilen bu kabanların içerisinde kadife tesettür elbise tercih edilmektedir. Akşam davetleri ve düğün davetleri için en doğru görünümü sunan bu kombinde topuklu ayakkabılar ise kombinin tamamlayıcı parçalarından biridir. Kadife kumaş bordo renk tesettür elbisenin üzerine aynı bordo renk kalın kumaş kaban tercih edilerek takım görünümü sağlanmaktadır. Aynı zamanda siyah renk tafta kumaş şal seçimi de bu kombinin yıldızlı parçasıdır.

 

Bir cevap yazın