İnternette Tesettür Giyim

 

Tesettür kap adı verilen ürünler pardösü ve ferace kullanmaktan hoşlanmayan, ya da mevsimlik olarak istediği ürünü bulamayan tesettürlü kadınların kullandıkları bir üst giysi parçasıdır. Bu ürünler farklı boylarda yapılabilir fakat üst kısımları sabit olup bütün şekilde ya da önden düğmeli şekilde giyilir. Tuniğe benzeyen bu ürünlerin farkı ise farklı boyutlarda seçilip hem etek, hem pantolon hem de elbise ile kullanılabiliyor olmasıdır. Ayrıca tesettür kap modellerinde oldukça fazla ürün çeşidi de mevcuttur. Yaz ve bahar aylarında terletmeyen kumaşlardan dikilen hafif kumaşlı, açık ve soft renklere sahip olan tesettür kap modelleri oldukça fazla ilgi görmekte ve satın alınmaktadır. Ayrıca kışın da pardösü ya da mont içinde kullanılabilen bu ürünler tunik ya da bluz olarak işlev yaparlar. Düz renk tesettür kaplar hemen hemen her şey ile kombin yapılabilir. Vücut ölçülerine göre seçilen tesettür kap modelleri uygun pantolon ile kombin yapıldığında hem rahatlık sağlar hem de bedeninizi olduğundan daha ince gösterebilir. Bu sebeple de sık tercihe edilen tesettür kap modellerini birçok internet sitesinden ve internet satış sayfasından bulabilirsiniz.

 

İnternette Ürün Aramak

 

İnternette ürün aramak için arama motorları kullanılabilir ve arama sonuçlarına göre çıkan sitelerden birisine girip ürünler incelenebilir, ya da bu sitelerden birinin adı arama motoruna yazılarak direk olarak siteye gidilebilir. Örneğin modaselvim.com sitesine giriş için cep telefonu, tablet ya da başka bir internet kaynaklı cihazdan arama motoru kısmına Modaselvim yazılarak siteye direkt olarak ulaşım sağlanıp giriş yapılabilir. Siteni üst kısmındaki satırda birçok kategori ve bu kategoriler içinde de farklı farklı alt kategoriler bulunmaktadır. Bu sayede aranılan ürün rahatlıkla ve kolayca bulunmaktadır. Web sitesinde yer alan başka bir hizmet de insta shop yani bir sosyal medya sitesi olan instagram üzerinden satış yapan butik olması özelliğidir.

 

Sosyal Medyadan Satış

 

Web sitesini sosyal medyadan takip ettiğiniz durumda beğendiğiniz ürünü satın almak için Moda Selvim adresine yönlendirilirsiniz ve sitede güvenli satın alma yöntemi ile internet üzerinden kredi kartı ile kolay şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın