İlkbahar Ve Yaz Mevsimlerinin Yeni Modası 

Tunik, tesettür giyimin en önemli parçalarından biri olarak öne çıkıyor. Her mevsim kullanılabilen bu tuniklerde diğer modeller gibi motiflerle de trendi hissettirmeye başlıyor. Tesettürün piyasası son yıllarda oldukça hareketlendi. Her alanda şık olabilmeniz için binlerce ürün tasarımcılar tarafından üretiliyor. Bu yüzden kadınlar artık sadece kıyafetlerini tamamlamak için değil aynı zamanda daha şık görünmek için de tesettür tunik tasarımları arasından seçim yapıyor. Her mevsim için gerekli birçok spesifik ürün vardır örneğin kış mevsimi için bir kaban ihtiyacınız olacağı gibi. İlkbahar yaz tesettür modası, sezonunda çeşitli desenlere sahip tunikler tercih edilecek gibi görünüyor.

Katlı Detaylara Sahip Tesettür Tunikler

Özellikle gençlerin vazgeçemeyeceği özgün tunik tasarımları kat kat detayları ile ön planda olacak. Ek olarak, bu detaylar sadece uzun elbisenin bir parçası değildir. Aynı zamanda, kol detayları ile sadeliği destekliyorlar. Böylece ek aksesuarlara gerek kalmadan istenilen görüntü elde edilir. Böyle bir modelin altında pileli etekler de aynı şekilde tercih edilebilir. Pileli tunik ve etek modelleri ile kombin yaparken dikkat edilmesi gereken önemli bir detay da çok renkli kombinasyonlardan kaçınmaktır. Böylece istenilen görünüm elde edilmiş olacaktır.

Yarasa Kol Olarak Üretilen Tunik Modelleri Yeni Sezonda da Sizlerle

Yarasa kol detayları tesettür tuniklerinde yer alacak. Bu modeller özellikle genç kadınların gözde modelleri arasında yerini almayı başaracaktır. Bu hareketli bir ürün olduğundan, böyle bir modelin beli etek veya pantolonun içine sokulmalıdır.

Belden Kemerli Tunik Modellerinin Modası Hiç Geçmez!

Fonksiyonel bir tunik isteyenler, bel detaylı tesettür tunik modellerini tercih edebilirler. Bu tunikler tamamen düz bir yapıya sahip olabilir veya stile bağlı olarak belin alt kısmı üst üste binebilir. İnce bel bandı ile de oldukça şık bir görünüm sağlar.

Diz üstünde kalacak uzunluğun yanı sıra ayak bileği uzunlukta modeller de rahatlıkla tercih edilebilmektedir. İlkbahar yaz tesettür modası, tasarımlarını kullanmak isteyen kadınlar, için renk uyumu yakalanan kemer ya da kurdele tasarımlarını tercih edebilirler. Bu tasarımlardan biri tek renk, diğer parçaları da farklı bir renk olabilir. Farklı renk ve desen hareketli gösterirken sadelik her zaman daha klas bir görüntü verecek. 

Bir cevap yazın