Birbirinden Şık İlkbahar Yaz Tesettür Kombinleri

Rengarenk parçalarıyla dikkat çeken ilkbahar, yaz tesettür giyim kombinleri her yaştan, herkesin severek giyebileceği parçaları ile oldukça dikkat çekmektedir. Son yıllarda en çok tercih edilen tarzlardan biri olan tesettür giyim özellikle modern, şık ve konforlu yapısıyla sıkça tercih edilmektedir. Zıt renklerle oluşturulan ilkbahar yaz tesettür modası şıklığını ve tarzını göstermek isteyen kadınların sıkça tercih ettiği kombinler arasında yer almaktadır.

Sokak stili modelleri ile dikkat çeken bu kombinler hem spor hem de şık görünüme sahip olmak isteyen kadınlar tarafından tercih ediliyor. Eşofman, kapüşonlu ya da tunik, eşofman kombinleri ile sıkça ön plana çıkan ilkbahar yaz tesettür kombinleri rengarenk ve birbirinden farklı tasarımlarıyla kadınlara birçok farklı seçenek sunuyor.

İlkbahar Yaz Tesettür Elbise Kombinleri

İlkbahar yaz tesettür modası içerisinde en sık tercih edilen parçalardan biri tesettür elbiseler. İlkbahar yaz tesettür elbiseler arasında sıklıkla tercih edilen modellerden biri baskılı tesettür elbise modelleri. Suluboya, desen, çiçek ve geometrik desen baskılı imal edilen bu elbiseler hem ferah hem de şık elbise kombinleri yapmak isteyen kişilerin tercih edebileceği elbise modelleri arasında yer almaktadır.

Suluboya baskılı tesettür elbise modelleri şifon kumaş yapısı sayesinde teni herhangi bir şekilde terletmez, mevsimlik olarak giyilebilir. Spor, şık yapısından dolayı hem gündelik hem de davetler için tercih edilebilecek elbise modelleri arasındadır. Açık renkli eşarp, babet ya da sandaletler ile sporlaştırılabilecek olan bu elbise modelleri aynı zamanda da topuklu ayakkabı ve koyu renk eşarplar ile daha şık bir hale getirilebilir.

İlkbahar Yaz Ferace Kombinleri

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olan feraceler, yaz aylarında da en sık tercih edilen giyim ürünleri arasında yer almaktadır. İlkbahar ve yaz aylarının renklerini yansıtan bu feraceler özellikle kombin yapmakta zorlanan ya da tek parça ile şık olmak isteyen kadınların sıklıkla tercih ettiği giyim ürünleri arasındadır.

Birbirinden farklı renk ve modelde tasarlanan ferace modelleri ile dilerseniz şık bir kombin ya da spor bir kombin yaratabilir günlük hayatınızda dinlediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Fermuarlı ferace modelleri özellikle spor kombinler ile tercih edebileceğiniz ürünler arasındadır. Kuşaklı ferace modelleri ise özellikle davetlerde tercih edebileceğiniz, tek parça giyim ürünleri arasında yer almaktadır.

Yeni Sezonda Tesettür Giyim Ürünlerinde Görülecek Detaylar

İslam dininin gereği olarak, belirli ölçüler dikkate alınarak giyinilmesine tesettür giyim denilmektedir. Tesettür giyim İslamiyet’in ilk yıllarından, günümüze kadar değişerek ve çok fazla çeşitlenerek gelmiştir. Günümüze yaklaştıkça giyimin önemi, moda anlayışı giderek yaygınlaşmıştır. Tüm bu detaylar tesettür giyimin gelişmesinde ve değişmesinde önemli rol oynamaktadır. Her sezon yeni modeller eklenmektedir. Yeni sezon tesettür giyim modellerini bu yazımızda birlikte inceleyelim. 

Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri 

Her sezon yeni eklenen detaylarla gelişen ve değişen çok sayıda elbise modelleri hayatımıza girmektedir. Yeni sezon tesettür elbise modelleri arasında keten kumaştan yapılan, büyük baskı detaylı, belden bağcıklı olan elbiseler yer almaktadır. Büyük baskı desenleri, yaz ayının gelişini ve ortamın neşesine uygun olarak giyinme imkanını sunmaktadır. Yeni sezonda tesettür elbiselerde pilise detayları da çok sık görülmektedir. Piliseli olan uçuş uçuş elbiseler ile yeni sezona damga vurmak kolay olacaktır. 

Yeni Sezon Tesettür Tunik Modelleri 

Yeni sezonda tesettür tunik modellerinde daha fazla düğmeli detaylara sahip olan modeller yer almaktadır. Düğmeli tesettür tunik modelleri oldukça şık görünen modellere sahipken aynı zamanda daha spor modelleri de bulabilmek mümkündür. Düğme detayları ile birlikte bel kısmında büzgü detayı olan modellere de çok sıklıkla rastlanmaktadır. Bu sezonda aynı zamanda puantiyeli renkli ürünler de raflarda çokça yer alacaktır. 

Yeni Sezon Tesettür Takım Modelleri 

Tesettür giyim sektöründe ikili takımlar çok fazla rağbet görmektedir. Takımlar birbirleri ile tamamen uyumlu olan parçaların beraber kombinlenerek satılması ile ön plana çıkmaktadır. Birçok kadın he günlük hayatta hem de özel davetlerde giyebilmek üzere tesettür takımları satın almaktadır. Tesettür takımları; tunik – pantolon, gömlek pantolon, yelek pantolon, bluz – etek, gömlek – etek şeklinde ve daha birçok farklı şekilde satılmaktadır. Yeni sezonda tesettür takımlarında hem oldukça şık modeller hem de spor modeller yer almaktadır.

Daha soft renkler yaygın olarak görülmektedir. Düğme detayları aynı şekilde ikili tesettür takımlarında da yeni sezonda moda olan akımlardan birini oluşturmaktadır. Aynı zamanda ikili tesettür takımlarında bu sezonda şerit detayları sıklıkla yer almaktadır. Her kadın kendi tarzına ve zevkine uygun giyim ürünlerini modaselvim.com sitemiz üzerinde rahatlıkla bulabilmektedir. 

Yeni Sezon Yazlık Tesettür Elbise

Sezon içerisinde tasarlanan birbirinden zevkli parça bulunmaktadır. Kaliteli dokuda tasarlanan bu elbiseler sezonun modasını yansıtamaya da yardımcı olmaktadır. Tarza yönelik birbirinden farklı desende oluşturulan yazlık tesettür elbise bulunmaktadır. Elbise modelleri arasında salaş kesim ve esnek kumaş özellikleri ön plana çıkmaktadır. Tesettür kıyafet alışverişleri yapacak olan kişiler ilk olarak kendi tarzlarına yönelik hazırlanan en yeni elbise modellerine yönelmektedir. Bu modeller yaz aylarında kullanıma uygun şekilde tasarlanmaktadır. Ürün kaliteli en yüksek şekilde hazırlanmaktadır.

Kaliteli Kumaş Yapısı İle Tasarlanan Yazlık Tesettür Elbise

Yazlık tesettür elbise modellerinde kumaş yapısı büyük önem taşımaktadır. Ürünlerin kaliteli ve son zamanların modasına uygun şekilde tasarlanması da öne çıkan detaylardan biridir. Pek çok kişi kendi tarzına yönelik kaliteli kumaş yapısına sahip tesettür elbiselere yönelmektedir. Bu elbise seçenekleri tamamen özgün şekilde hazırlanarak site içerisinde satışa sunulmaktadır. Ürün modelleri sezonun canlı renkleri ile oluşturulmaktadır. Model seçenekleri ile birlikte kaliteli ürünlere anında erişim sağlamak site kategorileri üzerinden kolay hale gelmektedir.

Desenli Kumaş Yazlık Tesettür Elbise Modelleri

Desenli kumaş modası yazlık tesettür elbise modellerinde yaygın olarak tercih edilmektedir. Birbirinden farklı tarzda hazırlanan bu elbiseler yaz ayları için farklı kombinler oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Çiçek desenlerinin bulunduğu ve canlı renk kullanımı ile beraber tasarlanan bu elbise modelleri sayesinde pek çok kişi kendi tarzına uygun elbise alışverişi gerçekleştirmektedir. Ürün seçeneklerinin tamamı yeni nesil ve modaya uygun şekilde hazırlanmaktadır. Son zamanların en çok beğenilen ürün seçenekleri ile desenli yazlık tesettür elbise modelleri tercih edilmektedir.

Yeni Modaya ve Sezona Uygun Şekilde Tasarlanan Yazlık Tesettür Elbiseler

Yeni modaya ve sezona uygun şekilde tasarlanan yazlık elbiseler arasında yuvarlak yaka ve salaş kesim modeller ön plana çıkmaktadır. Bu model seçenekleri ile beraber kişiler farklı tarzlarda kombinler oluşturmaktadır. Kaliteli kumaş yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sağlamaktadır. Yeni modaya ve sezona uygun şekilde tasarlanan yazlık tesettür elbise modelleri ile birlikte tarzı yakalamak çok daha kolay hale gelmektedir. Sezonun modasını yansıtan parçaların hepsi güncel şekilde site içerisinde yer almaktadır.

İlkbahar Ve Yaz Mevsimlerinin Yeni Modası 

Tunik, tesettür giyimin en önemli parçalarından biri olarak öne çıkıyor. Her mevsim kullanılabilen bu tuniklerde diğer modeller gibi motiflerle de trendi hissettirmeye başlıyor. Tesettürün piyasası son yıllarda oldukça hareketlendi. Her alanda şık olabilmeniz için binlerce ürün tasarımcılar tarafından üretiliyor. Bu yüzden kadınlar artık sadece kıyafetlerini tamamlamak için değil aynı zamanda daha şık görünmek için de tesettür tunik tasarımları arasından seçim yapıyor. Her mevsim için gerekli birçok spesifik ürün vardır örneğin kış mevsimi için bir kaban ihtiyacınız olacağı gibi. İlkbahar yaz tesettür modası, sezonunda çeşitli desenlere sahip tunikler tercih edilecek gibi görünüyor.

Katlı Detaylara Sahip Tesettür Tunikler

Özellikle gençlerin vazgeçemeyeceği özgün tunik tasarımları kat kat detayları ile ön planda olacak. Ek olarak, bu detaylar sadece uzun elbisenin bir parçası değildir. Aynı zamanda, kol detayları ile sadeliği destekliyorlar. Böylece ek aksesuarlara gerek kalmadan istenilen görüntü elde edilir. Böyle bir modelin altında pileli etekler de aynı şekilde tercih edilebilir. Pileli tunik ve etek modelleri ile kombin yaparken dikkat edilmesi gereken önemli bir detay da çok renkli kombinasyonlardan kaçınmaktır. Böylece istenilen görünüm elde edilmiş olacaktır.

Yarasa Kol Olarak Üretilen Tunik Modelleri Yeni Sezonda da Sizlerle

Yarasa kol detayları tesettür tuniklerinde yer alacak. Bu modeller özellikle genç kadınların gözde modelleri arasında yerini almayı başaracaktır. Bu hareketli bir ürün olduğundan, böyle bir modelin beli etek veya pantolonun içine sokulmalıdır.

Belden Kemerli Tunik Modellerinin Modası Hiç Geçmez!

Fonksiyonel bir tunik isteyenler, bel detaylı tesettür tunik modellerini tercih edebilirler. Bu tunikler tamamen düz bir yapıya sahip olabilir veya stile bağlı olarak belin alt kısmı üst üste binebilir. İnce bel bandı ile de oldukça şık bir görünüm sağlar.

Diz üstünde kalacak uzunluğun yanı sıra ayak bileği uzunlukta modeller de rahatlıkla tercih edilebilmektedir. İlkbahar yaz tesettür modası, tasarımlarını kullanmak isteyen kadınlar, için renk uyumu yakalanan kemer ya da kurdele tasarımlarını tercih edebilirler. Bu tasarımlardan biri tek renk, diğer parçaları da farklı bir renk olabilir. Farklı renk ve desen hareketli gösterirken sadelik her zaman daha klas bir görüntü verecek. 

Moda Selvim Nedir?

Sosyal medya ve internet artık günümüzde en çok kullandığımız ve çok sevdiğimiz platform olmaktadır. Çoğu zaman sosyalleşmek çoğu zamanda ihtiyaçlarımızı karşılayan ve bize büyük ölçüde katkı sağlayan bir olanak haline gelmiştir. Bunlar arasında bizlere yemek içmek giyim ve ürünleri de alma konusunda katkı sağlayan online alışveriş siteleri insanlarda kolaylık sağlamaktadır. 

Modaselvim.com Nedir?

Giyim artık hayatımızda büyük ölçüde önem haline gelen ve hem ihtiyaç hem moda üzerine insanların gereksinimi olmaktadır. Online giyim alışveriş siteleri sayesinde istediğimiz beden de renkte ve çeşitte giyim konusunda seçimler yapıp onları alma şansı olmaktadır. Modaselvim.com çeşitleri ve ekonomik fiyatları ve moda dünyasının seçilmiş ürünlerinin bir arada olduğu online alışveriş sitesidir. 

Modaselvim.com’da Hangi Ürünler Vardır?

Alışveriş tutkunlarının farklı çeşitleri ve ürünleri ile gözdesi haline gelen modaselvim.com moda sevenlerin en çok kullandığı ve alışveriş yaptığı online alışveriş sitesidir. Bu sitede oldukça fazla giyim olanaklarının olduğu ve farklı çeşitleri ile şaşırtan ürünleri mevcuttur. Bunlardan şu şekilde örnek verilebilir;

-Elbise

-Tunik

-Kombin

-Tulum

-Kot ve kumaş pantolon

-Bluz ve gömlek

-Triko ve etek

-Nikah elbisesi

Bunlar gibi daha da fazla çeşitleri barındırmaktadır. Aynı zamanda dış giyim ve büyük beden ürünlerinden de bu şekilde örnek verilebilir;

-Trençkot ve Panço

-Hırka ve pardösü

-Manto

-Pelerin

Gibi abiye ve çocuk giyim üzerine de oldukça fazla çeşitleri vardır. 

Modaselvim.com’da Tesettür Giyim Var mıdır?

 

Moda dünyasının da her insan farklı giyim ve çeşit tercih etmektedir. Tesettür giyim her online alışveriş sitesinde bulunmamaktadır. Modaselvim.com tam da bu noktada insanlara yardımcı olmaktadır. Üstelik yeni sezon tesettür ürünler ile her gün daha fazla çeşit ürünleri bu web sitesinde yer almaktadır. 

Modaselvim.com Güvenilir mi?

Alışveriş sitelerinde güven ve kalite oldukça önemlidir. Aynı zamanda güvenilir kaliteli ve iyi hizmet veren yeni sezon tesettür ürünleri ile de meşhur olan site oldukça zordur. Online alışveriş siteleri arasında kaliteli bir site olması ile meşhur hale gelmektedir. Memnuniyet geri dönüşleri oldukça fazla olan bu sitede aynı zamanda her konuda destek olmakta olan müşteri hizmetleri yer almaktadır. 

Yeni Sezon Tesettür Kot Ceket Modelleri

yeni sezon tesettürYaz aylarının bitimi ve sonbahar aylarının başlamasıyla beraber sezon değişikliği vitrinlerde ve raflarda görülmektedir. Tesettür dış giyim parçaları sonbahar sezonunda ortaya çıkmaktadır. Bu dış giyim ürünlerinden biri ise kot cekettir. Yeni sezon tesettür giyim parçaları arasında kot ceket genç kesime daha çok hitap etmektedir. Daha gösterişli bir tarzı olan kişiler için yeni sezon kot ceket modellerinde zımbalı ve kemerli kot ceketleri tasarlanmıştır.

 

Tarzı daha desenli ve renkli olan kişiler için ceketin arka kısmında çiçek ve yazı baskılı kot ceket modelleri sezonun en trendleri arasına girmektedir. Aynı zamanda her renkte olan kot ceket modelleri yeni sezon tesettür giyimin gözde parçaları olacaktır.

 

Renkli Kot Ceketler Sonbahar Aylarında Nasıl Kombinlenir?

 

Renkli kot ceketler ilkbahar ve sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte en çok tercih edilen tesettür dış giyim ürünleridir. İlkbahar aylarında pembe, sarı, turuncu, kırmızı ve mavi tonlarında oldukça fazla farklı modellerde kot ceket satılmaktadır. Sonbahar aylarında ise bu sezonun renklerini yansıtacak kot ceketler bulunmaktadır.

 

Renkli kot ceket kombini yaparken takım görünümü oluşturabilirsiniz. Kot ceketinizin renginde ya da bu renge yakın üst ve alt giyim kıyafetleri seçebilirsiniz. Üst giyim olarak bu renkte ya da sade bir renkte balıkçı yaka kazak, salaş kazak ya da cep detayları bulunan gömlek tercihinde bulunabilirsiniz. Altınıza volanlı etek, mom jean pantolon, ya da düz boru paça pantolon ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

Bohem Kot Ceket Modellerinde Kombin Nasıl Yapılır?

 

Bohem tarz kot ceketler her sezon raflarda yerini almaktadır. Fakat diğer modellere göre tercihi daha az olabilir. Bu tarz ceketlere kombin oluşturmak çoğu kişi tarafından zor gelebilir. Bohem kot ceketi kombininde ceketi yansıtacak parçalar tercih edilmelidir. Örneğin içinize oduncu gömleği ya da salaş sade renkte bir gömlek seçebilirsiniz. Altınıza bol kot pantolon ya da turuncu ve kahve tonlarında kadife fitil kumaş pantolon giyebilirsiniz.

 

Bu tarz kombinlerde, görünümü tamamlayacak bazı parçalar vardır. Özellikle ayakkabı, çanta ve takılar tarzınızı iyi yansıtmanız için önemlidir. Taba rengi bot ve sırt çantası ile farklı yüzük seçimi bu kombini tamamlayacaktır.

 

Tesettür Giyimde Yeni Sezon

1Hüzün mevsimi de denilen sonbahar aslında doğru şekilde giyildiğinde en şık olunacak mevsimdir. Çünkü sonbahar serinliğinde daha fazla parçalı elbiseler kombin yapılabileceği gibi, kışın soğuğundan ve yazın bunaltıcı sıcağından dolayı yaşanacak kısıtlamalar olmadan giyinmek mümkündür. Bu nedenle ilkbahar ile birlikte modacıların en aktif olduğu ve en şık tasarımların sokaklarda sergilenme imkânı bulduğu mevsimdir denilebilir. Tesettür giyimde özellikle son zamanlarda canlı renklerin tunik, pardösü ve kap modellerinde etkili olduğunu söylemek mümkün.

 

Özellikle şık tasarımları ve farklılık yaratma fırsatı doğurmasıyla kap çeşitleri en göze çarpan yeniliklere sahip. Sonbaharda en çok tercih edilen yeni sezon tesettür modelleri abiye ve özel gün kıyafetlerinde de etkisini gösteriyor. Tesettür çizgisinden çıkmadan giyinmeye özen gösteren bayanlar için tasarlanan ve piyasaya sürülen onlarca ürün baş döndürücü şıklıkları ile göz kamaştırıyor.

Yeni sezonda tek renk elbiseler üzerine farklı renkte bir eşarp takılarak oluşturulan tarzlar yine ön plana çıkacak gibi duruyor. Ayrıca kemerli ya da bel hizasından etek boyunca yayılan pelerinli modeller de yeni sezon tesettür modelleri arasında kendine yer bulan stiller arasında. Göğüs hizasına kadar dökülen uzun başörtüler ve yüzlerce farklı kombin seçenekleri ile moda açısından zengin bir sezon geçirileceğe benziyor. Şıklıkta ve estetik anlamda birbiri ile yarışan tesettür giyim modelleri, kapalı bayanların onlarca seçenek arasında kararsızlık yaşamasına neden olacak kadar zengin içeriğe sahip. Abiye kıyafetlerde sade çizgilere sahip, az renk içerikli ancak canlı renklerle bezenmiş modeller öne çıkıyor.

 

Örneğin, koyu renk kül sarısı başörtüsü altından koyu yeşil bir abiye elbise seçilebilir. Aynı zamanda altın sarısı bir kemer bu kombini daha canlı hale getirecektir. Yalnızca iki renk tonundan yararlanılarak oluşturulacak böyle bir kombin, şıklıktan ödün vermeden yaratılan sadeliği ile göz dolduracaktır. Yeni sezonda öne çıkan, tesettür giyim tarzını tercih eden bayanların en çok beğendiği ve satın aldığı ürünlere göz atmak da karar vermenize yardımcı olacaktır. Canlı renkleri, farklı tasarımları ve kendi tarzını yarattıktan sonra modada öncü hale gelen tesettür giyim modelleri yeni sezonda ışık saçıyor.

Tesettür Giyim Ve Moda

tesettür yeni sezonTesettür denilince ilk akla gelen muhafazakâr düşüncelere sahip bayanların giyim tarzı düşünülmektedir. Eskiden kapalı olan bayanların giyim sektöründe aradıklarını bulamamaktan şikâyet etmektedirler. Oysa şimdi tam tersine aradıkları istek ve ihtiyaçlarına yönelik olan tesettür yeni sezon farkını ortaya koymaktadır. Tesettür modası sayesinde moda tasarımcıları bu kıyafetler için daha çok çalışmaktadır. Zarif, güzel ve modaya uygun kesimlerle bayanların beğenisini kazanmaktadır. Tesettür kıyafetlere bakıldığında uzun kollu, kapalı yaka ve uzun elbiseler dikkat çekmektedir.

 

Bayanların rahatlığa önem verdiği kadar İslami anlamda dini inançlarına göre giyinmek istemeleri oldukça doğaldır. Uzun elbiseler belinde kemer veya farklı bir aksesuarla değiştirilmiş şık modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Her bayan şık ve güzel görünmek istemektedir. Muhteşem görünmenin tek yolu modayı sık olarak yakından takip eden bayanlar için ideal online marka olan firmalardan kıyafetler ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Tesettür kıyafetini yakından ilgilendiren diğer konuda başörtüsü ve ipek şallarla birbirini tamamlamaktadır.

 

Sezona özel renkler genelde sade ve tek renk olarak görülse de çiçek ve baskı olan modelleri de görmek mümkündür. Feraceler bayanların en çok rahat ettiği ve dışarı giderken tek parça halinde giydikleri kıyafetlerdir. Önden düğmeli ve fermuarlı modelleri ile işlemeleri ile dikkat çekmektedir. Kaplar, trençkotlar ve spor tarzını seven gençlere özel kot tarzı elbiselerde en çok satın alınmaktadır. Tesettür yeni sezon farkını yaşamak isteyenlere özel son derece uygun fiyat eşliğinde indirimli fiyatlardan yararlanıp hemen sahip olabilirsiniz. Tesettür modasında son yıllarda artış gösterdiğini görmek mümkündür.
Gömlekler, bluzlar, salaş hırkalar ve bol pantolonlarla özellikle genç kızların tesettüre karşı bakış açısının değiştiğini göstermektedir. Tesettür tarzını seven bayanların devamlı olarak takip edip benimsemiş ve modayla yakından ilgilenmektedir.

 

Seçkin marka ve modacıların birbiri ile yarıştığı ve bayanların kendi zevk ve tarzına uygun kıyafetler arasında günlük giyim veya özel davetlerde abiye tarzı kıyafetler tercih etmektedirler. Her bedene uygun bulunabilen kıyafetlerde yeni koleksiyonlar ve moda trendleri ile tesettür giyimde büyük bir adım atılmaktadır.