İkili Kombin Nasıl Oluşturulur?

 

Tesettür giyimde kadınların şıklığını ortaya çıkartmak ve günümüz trendleri ile birlikte tarz bir görünüm yaratmak için moda dünyası kadınlara birçok seçenek sunmaktadır. Dünya trendleri ile hazırlanmış tesettür kıyafetler doğru kombinlendiğinde sokak modasında kıskanılacak bir tarza sahip olabilirsiniz. Tesettür giyim parçalarında ikili kombin oluştururken dikkat edilmesi gereken püf noktaları ve stil detayları ise şöyle:

 

Renk uyumları

 

           İkili kombin oluştururken göz önüne alınması ve en çok dikkat edilmesi gereken konu parçalar ve desenler arasındaki renk uyumlarıdır. Trend renklerle ve desenlerle oluşturulmayan kombinler, kullandığınız parçalar ne kadar iyi olursa olsun istediğiniz görüntüyü oluşturmanıza engel olacaktır. Bu yüzden kombin oluştururken renk ve desen seçimleri oldukça önemlidir. Trend renkleri bir arada kullanırken parçalar arasında uyum oluşturulmalı, çizgi ve desen görünümleri bir ahenk oluşturularak kullanılmalıdır. Tek renk kombin oluşturulacaksa da parçaların renk tonları mutlaka birbirini görmeli, ton farklılıklarına yol açacak parçalar kesinlikle kombinlerde kullanılmamalıdır.

 

İkili kombinler için Alışverişe Başla

Tercih edilen parçaların uyumu

 

           İkili kombin oluştururken kadınların göz ardı ettiği diğer bir nokta da kullanılan parçaların kendi aralarındaki uyumudur. Özellikle kumaş ve doku uyumu konusunda kadınlar özenli davranmamakta ve yanlış parçaları bir arada kullanarak hayal ettikleri şık görünümden tamamen uzaklaşmaktadırlar. Kombin oluştururken şallardan kabanlara kadar tüm parçaların kumaşları uyumlu olmalı, bütün bir görüntü ortaya çıkartılmalıdır. Bu sayede demode ve uyumsuz bir görüntüden tamamen uzak, şık bir stil yaratabilirsiniz. Kombinlerde kullanacağınız çeşitli aksesuarlar ile de görüntünüzü destekleyebilir, mevsim trendlerini ve göz alıcı kombinleri aynı anda ortaya çıkartarak sezon şıklığında her zaman hayal ettiğiniz trend görünümü zenginleştirebilirsiniz.

 

Moda Selvim ile şık kombinler

 

Moda Selvim binlerce ürün seçeneği ve trend kombin seçenekleri ile kombin oluştururken yaşadığınız zorlukları ortadan kaldırıyor. Hazır ikili kombinler arasından dilediğinizi tercih ederek kombin oluşturmak için harcadığınız zamandan tasarruf edebilir, şık ve trend görünüme kolaylıkla sahip olabilirsiniz. En yeni sezon trendleri ve dünya moda akımlarının esintilerini taşıyan kombinler ile Moda Selvim, sizi hayal ettiğiniz şıklıkla buluşturarak sokak modasına yön vermenizde yardımcı oluyor!

 

Bir cevap yazın